• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Valla bizimkiler ev alacak kalanını biz kredi çekip ödücez inek var tarla var satıp almıyorlar bizi borca sokuyorlar ama ben gönüllü ödeyeceğim yoksa ev dubleks diye bana çöksünler istemiyorum o yüzden doğalgazlı ev alınacak yani ev değil de huzur alıyorum diye bakıyorum

Ayrıca benimkiler evlenirken küstük sonra altına alıcaz dediler almadılar erkek torun dediler almadılar şimdi bir ajda bilezik almışlar onu da ev alınırken geri veririz zaten yani yine bana değil ve bir kere bile bir kıyafet almadılar bayram harçlığı bir kere ben laf söyledim aytılar bir kaç kere de ben memlekettenkayınpederin yanında alışveriş yaptım çocuğa oradakilere karşı o ödedi yoksa ödemezdi de milletten utandı ;)
Off valla gıcık oluyorum böyle insanlara ya. Bizimkiler de öyle hiçbir şey yapmadıklari halde sonradan bir de biz yaptık diyorlar millete karşı hava atıyorlar akıllarınca. Kayınvalidem durmadan eşimden para istiyor sanki ihtiyacı varmış gibi yani ben anlam veremiyorum ikimiz de çalışıyoruz diye durmadan para yedirmek zorunda değiliz ki😂
Bizde dugunumuzu kendimiz yaptik sorsan kredi cektk fln derler kendi kıyafetlerine harcadilar biz esile yaptik herseyi altinlarimida kaynim almisti bizde para kalmayinca ayy ne gunlerdi düğün gunu cebimizde 200 tl kalmisti 😂😂 şükür kendi kendimize yetebiliuoruz ailen yanindaymis ya ona da şükür bn kendi ailemden de bisi görmedim ne dugnde ne bebekte 😁 kasitli bisey görüyorsan söyle ama huylari buysa eger hic ceneni yorduguna sinirini bozduguna degmez bosver
Benimkiler de öyle hiçbir şey yapmazlar ama sonra biz yaptık derler mesela 1 tane zıbın alsın bütün bebek alisverisini biz yaptık derler öyle bı huylari var soktugun laftan da alinmiyorlar onlar için paranın ceplerinde kalması önemli gurur bilmem ne önemsiz agirlarina gitmiyor yani. Hiç gelmelerini bile istemiyorum göresim yok lohusa iken daha çok sinir olucam bir de her şeye burnunu sokacaklar şimdi

Acelya A Acelya A bebişle sen nasılsınız alışma süreci nasıl gidiyo 🥰

Acelya A Acelya A tebrik ediyorum, gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah🤲 🌻🌻🌻
Çok teşekkür ederiz 🥰emzirme sürecindeyiz gece 1-4 arası sadece emdi çektiğim an kıyamet koptu önceki gecede uyumamıştık doğumdan uykusuzluk zorlamaya başladı valla şimdiden 🫣1 saat bile uyumadım iki günde doğum yorgunluğunu atamadım

Çok teşekkür ederiz 🥰emzirme sürecindeyiz gece 1-4 arası sadece emdi çektiğim an kıyamet koptu önceki gecede uyumamıştık doğumdan uykusuzluk zorlamaya başladı valla şimdiden 🫣1 saat bile uyumadım iki günde doğum yorgunluğunu atamadım
Asil mecare simdi basliyo yani 😁

Asil mecare simdi basliyo yani 😁
Kesinlikle bu kısımlarda ayrı zor işte 🥰
Yalnız ikinci doğumlarda sancı oluyormuş ebeler söyledi benim sancım bitmedi aynı doğuruyor gibi sancı çekiyorum ama süreç böyleymiş dün gece eve sağlık kabini çağırdık okadar sıklaştıki sancılar bebeğe bakamaz hale geldim

Yalnız ikinci doğumlarda sancı oluyormuş ebeler söyledi benim sancım bitmedi aynı doğuruyor gibi sancı çekiyorum ama süreç böyleymiş dün gece eve sağlık kabini çağırdık okadar sıklaştıki sancılar bebeğe bakamaz hale geldim
Rahim böyle böyle kendini topluyormuş demişti doktorum. Hatta içinde hâlâ bebek var gibi hissedebilirsin demişti. Geçmiş olsun canım

Dün aynı şeyden kayınvalidem bahsetti. Bazı doğumlarda bebek dünyaya geldikten sonra anne kaçıncı çocuksa o kadar gün anne sancılanmaya devam eder gibi birşeyler söyledi. Ben eski şeylerden bahsediyor yine bir şeyler söylüyor diye çok dikkate almadım doğru galiba 😬

Kızlar ben de bişe sormak istiyorum. Doğuma az kaldı inşallah ve özellikle son birkaç haftadır iç çamaşırıma geçen göğüs ucunda beyaz pütür pütür lekeler görüyorum. Doktor randevusundan önce size de danışmak istedim. Süt gelme belirtileridir inşallah ıslaklık olmadığı için tam anlayamadım açıkçası ☺

Aaa kiloları da mı aynı gerçekteen🙈 doktorun kilosuyla ilgili bi yorum yaptı mı çok veya normal diye? Ben kendiminkine soramıyorum o kadar acele ediyor ki ahshshhs
Ya ben bu ölçümlere aslaaa inanmıyorum kime sorsam 300-500 gram aşağıda doğuyor 😂 çooook nadir duydum aynısı veya üstünde çıkan

Yaa cok mu zorluyo ne kadar surcekmis

Sevgili anneler vajinal doğumda epidural anestezi almakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben bütün süreci yaşamak istiyorum ama bir arkadaşım kolayı varken niye zorunu seçiyorsun dedi bir mantıklı gelmedi değil 😊
Doktorumla doğum ile ilgili henüz konuşmadığımız için sizden bilgi almak istedim.

Kızlar ben de bişe sormak istiyorum. Doğuma az kaldı inşallah ve özellikle son birkaç haftadır iç çamaşırıma geçen göğüs ucunda beyaz pütür pütür lekeler görüyorum. Doktor randevusundan önce size de danışmak istedim. Süt gelme belirtileridir inşallah ıslaklık olmadığı için tam anlayamadım açıkçası ☺
Evet gogusler süt hazirligi yapiyo arada sizinti olmasi normalmis

Sevgili anneler vajinal doğumda epidural anestezi almakla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben bütün süreci yaşamak istiyorum ama bir arkadaşım kolayı varken niye zorunu seçiyorsun dedi bir mantıklı gelmedi değil 😊
Doktorumla doğum ile ilgili henüz konuşmadığımız için sizden bilgi almak istedim.
İlk bebegimde hic doğum sancisi cekmedm zorlugunu bilmiyorum ama kolayi varken bencede gerek yok o agrilari çekmeye. Ama belki çok kolay olcak hemen dogck gerek kalmicam 😍

Gogsun altinda 4 parmak boşluk olursa bebek asagi inmis yerlesmis oluyomus bnm hic yukari cikmadi hep bakiyodum bos yumusak oluyodu orasi o yuzdn anlayamicm sanirim bebek indi mi inmedi mi😂

İlk bebegimde hic doğum sancisi cekmedm zorlugunu bilmiyorum ama kolayi varken bencede gerek yok o agrilari çekmeye. Ama belki çok kolay olcak hemen dogck gerek kalmicam 😍
Ne güzel söylediniz. Umarım böyle kolaylıkla doğar kızım. Böyle şeyler duymak iyi geliyor.
Peki sancı olmayınca suni sancı gerekli görülmüyor mu?

Doktorumun dediğini söyleyim, epidurali verenler çok beceremiyorlar dedi, dozunu ayarlayamıyorlar bu sefer de kadın ıkınamıyor, his kalmıyor çünkü dedi. Ama, sizin ekibiniz vs farklıdır o yüzden bilemiyorum, bir danışın doktorunuza

Ne güzel söylediniz. Umarım böyle kolaylıkla doğar kızım. Böyle şeyler duymak iyi geliyor.
Peki sancı olmayınca suni sancı gerekli görülmüyor mu?
Sanciyi bilmiyorum ama acilma olmazsa suni sanci veriyolar egzersizler hurma vs onden hazirlik olursa bnce hic birine gerek kalmaz kolayca olur dogum ❤️

Back
X