2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen ilgisini çekmiyor ama yavaştan desteksiz oturmaya başlamasi lazım.

Korkma korkma her çocukta aynı etki olmuyor. Bizimki 2 doz oldu ondan mızırdanmadi bile . 4. Ay asısından sonra daha çok ağlamıştı
İnşallah

Aynen ilgisini çekmiyor ama yavaştan desteksiz oturmaya başlamasi lazım.

Korkma korkma her çocukta aynı etki olmuyor. Bizimki 2 doz oldu ondan mızırdanmadi bile . 4. Ay asısından sonra daha çok ağlamıştı
Baslar yakinda oda bence halıda oturtuyorum koltukda daha kolay dusuyor.

Rabbim sifa versin canim ya. Bi dinlenmen gerek annen esin birisi seni bi dinlendirmeli. 10 dk sesizlik ayak uzatmak bile sarj ediyo beni.

Canım çok geçmiş olsun. Bebişi birine ver dinlen mutlaka.

Ne demek kuzum. Bexsero mahvediyor çocukları maalesef. Ben 7.aya erteledim o yüzden onu. Hoş Eylül'de olucaz. Aşırı korkuyorum
Birinci dozda çok çok cok ağladı ikinci dozda daha az ağladı diyebilirim Ekim'de 7 aylıkken nimerix olucaz neyse çıktı aradan korkma onların iyiliği için napalim
Yoksa içim parçalandı gözyaşları nasıl aktı ağlamaktan bağırarak olunca helak oldu kızım

Bende bayılmadım ama sürekli kendimi yorgun hissediyorum ve başım dönüyor gibi oluyor . Sanırım yorgunluktan ve sürekli emzirdigimiz için artık vücut kaldırmıyor. Yardım eden olmayınca daha da zorlaşıyor .

Dinlenmek mi biri mi birtek eşim var bende istiyorum bazen ama olmuyor tavsiyem akşam uykusuna yatınca kafa dinlemek gündüz zaten malum koşuyoruz ev işleri bebek
Benim de farkım yok. Hatta bu sabah artık dayanamadım, eşime 1 saat bak da uyuyum dedim. Kız 5dk da uyumuş adamda. Gece 2.5 saat dikti beni uyutmadi eşek.

Bizim de nimenrixler çıktı aradan. Bakalım bexseroda napicaz?

Benim bebe de 420gr almıştı bizim doktor ek gıda için erken deyip mama başlattı ama bebeğim asla biberon almiyo kaşıkla da icmiyo mamayı ek gida olarak kabak ve havuç denedim yemiyo asla bugünde patates verdim ama onu da yemedi

Peynir yaptım bugün kızıma yogurt sevmiyordu bugun onuda sevdi minik kavanozlara mayaladim. Yerse ek gida guzel yemezse cok zor. Benim icin oncelik yemek yemeyi sevmesi. Kasigi tabagi gorunce mutlu olsun. Sevmediginde asla zorlamiyorum

Canım sen sabırla devam et ek gıda tattirmaya . Benimki de ilk zamanlar hiç yemiyordu ağlıyordu biz başlayalı neredeyse 1 ay oldu yeni yeni alıştı.

Benim kizımda 1 2 sevmedigi sey verdigim icin kasik gorunce agzini acmiyordu yemiyordu. Tatli patatesi haslayip bolup elimlr verdim alisinca kabak ekleyip pisirdim blendirdan cektim patatesi sevdiginden onu yedi simdi yine kasikdan sogumasin diye sevmedigini vermiyorum. Tatli patates guzel bulabilirseniz deneyin.

Canım çok geçmiş olsun. Bebişi birine ver dinlen mutlaka.

Teşekkür ederim kızlar. anneme geldim bebeğimle. eşim pazartesi işe gidecek, ben 1 hafta burada kalacağım.

Teşekkür ederim kızlar. anneme geldim bebeğimle. eşim pazartesi işe gidecek, ben 1 hafta burada kalacağım.
Çok geçmiş olsun canım biraz dinlenmek iyi gelecektir. Bende bu hafta hep bayılacak gibi hissediyorum kendimi bi tükenmişliğim var inşallah toparlarım bende

Kesinlikle anne sütü devam dedigece birkez 3 de muhakkak besle dedi formül mam önermiyoruz dedi
Bexsero ikinci doz ateş oldu birazcık,37.3 şimdi düştü
Ek gıda tadımlık bir zorlama kesinlikle yok dedi boy ve baş çevresi önemli olan kilo alir zamanla dedi

Benimkininde kilo alımı az olduğu için ek gıdaya erken başlayacağız dedi ama öyle güzel anlatmadı sebzeleri pişir çatalla ez ver dedi bana anlatabilir misin doktorun dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…