- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 42
anneden kan alıp bebekteki kromozom bozukluklarına bakıyorlar 2li 3 lü tarama gibi. ama benim yaşım 38 ve herhalde oranlarım yüksek çıkacağı için doktor bu test daha güvenli dedi. arkadaşlarım da yaptırmıştı.Hayırlı olsun inşallahbende 3 hafta sonra gidicem ama nifty ne demek acaba?
Duyarsın kuzum inşaAllah. Rabbim gönlümüze göre versinSeninle haftamız aynı canım benim kontrolde çarşamba günü inşallah duyarım bende
CanımBugün de bekleyeyim birine devretmezlerse başka konu açıyorum orda toplaşalım veya istiyosanız hemen açayım
atılmadı ya yeni başlık açtım kop gelCanımEditor e ozelden msj atılıyor mu ?atıp üzerine istesen başlığı
Amanın açtın mıKızlar ben açtım sayfayı 2022 mart anneleri tablolu paylaşım alanı diyegeçelim oraya
bu yurt dışına gönderilen kan testimi ?anneden kan alıp bebekteki kromozom bozukluklarına bakıyorlar 2li 3 lü tarama gibi. ama benim yaşım 38 ve herhalde oranlarım yüksek çıkacağı için doktor bu test daha güvenli dedi. arkadaşlarım da yaptırmıştı.
sen ısrar üzerine tablo oluşturmak için açtın baskı vardı üzerinde topluca tablo aşerdikkesinnnn banlamasa bari beni
Hangi maden suyunu önerdi canım, reklamlar@doakolik ben oje sürüyorum sürekli doktorum çok pimpirikli böyle bir şey olsa kesin uyarırdı maden suyunun markasına kadar uyaran kadınbenim kendi alerjik yapım var her şeye ama bunlarla alakası olduğunu düşünmüyorumm gittiğimde soracağım ama mutlaka merak ettim
Ben de aslında şu an 30 sayılırım Kasım'da tam 31ay evet aslında bende şuan 29 sayılırım kasımda 30
kızılay beypazarı ile anlaşması vardı sanırımHangi maden suyunu önerdi canım, reklamlar
canım akrep burçları <3Ben de aslında şu an 30 sayılırım Kasım'da tam 31
Nö bebeğim minnak bir yay ama akrep çok arkadaşım varcanım akrep burçları <3
ekledim ekledim şekerciim like atınca gördüm hemen baktım bilgilerine <3 <3 18 yazmışım onu bir güncelleyeyimm
Nerde konu ben göremedim canımatılmadı ya yeni başlık açtım kop gel
ekledim seni şimdi tabloya 2. çocuk muydu cicimNerde konu ben göremedim canım