Çok geçmiş olsun Allah'ım hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin insBen de dusurdum bugünBaska Martlara kaldı gebelik işi nasip böylesiymiş . Herkes kendine çok dikkat etsin. Kötü de etkilenmesin kimse. Zaten düşeceği varsa düşermiş. Saglikliysa yaşarmış zaten
Canım haber ver mutlakaŞimdi kan verdim kızlar. 1 saate çıkacak. İnşallah yüksek çıkar
Kafanı uzaklaştır böyle şeylerden canım. Ben bi kere geçirdim zaten covid. Biontech in çok fazla yan etkisi var. Sınovac da şu an yok zaten. Kendine dikkat etmen gerekiyor hepsi bu kadar.Canım neden düşünmüyorsun olmayı? Ben hem aşı olmaktan hem hasta olmaktan çok korkuyorum. Hamilelikten önce hiç korkmamıştım covidten ama şimdi bağışıklık düşer mi hastalığı kaparsam nolur entübe edilen hamileler olunca offf kafam kazan oldu
Çıktımı sonucunŞimdi kan verdim kızlar. 1 saate çıkacak. İnşallah yüksek çıkar
Hayır, heyecandan kusucamÇıktımı sonucun
Sakin oll stres yapma bebeğinde strese girerHayır, heyecandan kusucam
Sakin olun lütfen güzel düşünelim güzel olsun inşallahHayır, heyecandan kusucam
107,4 çıktı çok şükürSakin olun lütfen güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Lekelenmen devam ediyor mu107,4 çıktı çok şükür
Sabah vardı. Şimdi yok. Ara sıra geliyor bazen kesiliyor.Lekelenmen devam ediyor mu
Hadi gözünaydın canım107,4 çıktı çok şükür
Kesinlikle yaaa. Öldüm öldüm dirildim sabahHadi gözünaydın canımDinlen yorma kendini . Çok başında öğrenmekte problem. İnsan keseyi görene kalbi duyana kadar hep diken üstünde oluyor
Çok sevindimSabah vardı. Şimdi yok. Ara sıra geliyor bazen kesiliyor.
Gözün aydın canım çok şükür güzel çıkmış sonuç107,4 çıktı çok şükür
Canim benim çok geçmiş olsun.bebisinin sana tutunur ins canim. Aynı durumu yaşıyorum bende bol bol dinlen dedi ve progestonu zaten başından beri kullanıyorum.Az önce pembe lekelenmem başladı. Hastanedeyim şimdi. Kan verdim. dua edin bana da tutunsun, düşmesin bebeğim
Canım çoğu gebelikte haftayla çıkan uyuşmuyor. Fark bebek büyüdükçe kapanıyor bazen de kapanmadan ilerleyebiliyor. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar kontrole?Kızlar kafama takılan bir soru var fikirlerinizi merak ediyorum..
Benim beta baktıgımda çok güzel ilerliyordu 12 temmuz son değerim 2200 civarıydı. Yani şuan yine aynı düzende artsa ortalama 30 bin civarı olması lazım beta değerimin. Ama ulturosonda haftam 5+4 çıktı normalde 7+4 dü. Beta değerime göre bebek çoktan gözükmesi kalp atışlarınıda görmem lazımdı. Kesem düzensiz gözükmüştü doktor yolk kesesi gördüğünü demedi ama çekmiş ulturosonda var kese o olunca boş gebelik olmazmış. Ama hala bebek yok ortalıkta şimdi sırt üstü yatıyorum düşük tehlikesine karşın sadece peçeteye 1 kez kırmızı leke kan geldi ve ertesi gün peçeteye akıntımla beraber kahve rengi leke geldi daha da birşry yok şuanlık. Kafam allak bullak belli ki sağlıksız bir gebelik beta değerimle ulturoson haftalığım uyuşmuyor. Aynı şekilde takvimdekiylede. Acaba sonradan mı sağlıksız gebeliğe döndü
Umarım hayırlı haberler alırsın canim. Belkide geç dollenmedir. İçini ferah tut, kendini üzme ins herşey güzel olacakBen de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değililk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Kalp atışı için sanırım küçük heralde. Altı ve üzerinde belki duyulabiliniyor.Kızlar bende 5+4 teyim. Acayip tansiyon düşüklüğü yaşıyorum, gitsem acile bişey yaparlar mı ki. Birde kalp atımı görülür mü. 10 gün önceki son beta değerim 5099 du. Keseyi görmüştü ama bebek minikti sanırım. Varmı 5+4 te kalp atımı duyan?