2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kafanı uzaklaştır böyle şeylerden canım. Ben bi kere geçirdim zaten covid. Biontech in çok fazla yan etkisi var. Sınovac da şu an yok zaten. Kendine dikkat etmen gerekiyor hepsi bu kadar.

Hadi gözünaydın canım Dinlen yorma kendini . Çok başında öğrenmekte problem. İnsan keseyi görene kalbi duyana kadar hep diken üstünde oluyor
Kesinlikle yaaa. Öldüm öldüm dirildim sabah şimdi bekle ki kese gözüksün

Kızlar kafama takılan bir soru var fikirlerinizi merak ediyorum..
Benim beta baktıgımda çok güzel ilerliyordu 12 temmuz son değerim 2200 civarıydı. Yani şuan yine aynı düzende artsa ortalama 30 bin civarı olması lazım beta değerimin. Ama ulturosonda haftam 5+4 çıktı normalde 7+4 dü. Beta değerime göre bebek çoktan gözükmesi kalp atışlarınıda görmem lazımdı. Kesem düzensiz gözükmüştü doktor yolk kesesi gördüğünü demedi ama çekmiş ulturosonda var kese o olunca boş gebelik olmazmış. Ama hala bebek yok ortalıkta şimdi sırt üstü yatıyorum düşük tehlikesine karşın sadece peçeteye 1 kez kırmızı leke kan geldi ve ertesi gün peçeteye akıntımla beraber kahve rengi leke geldi daha da birşry yok şuanlık. Kafam allak bullak belli ki sağlıksız bir gebelik beta değerimle ulturoson haftalığım uyuşmuyor. Aynı şekilde takvimdekiylede. Acaba sonradan mı sağlıksız gebeliğe döndü

Az önce pembe lekelenmem başladı. Hastanedeyim şimdi. Kan verdim. dua edin bana da tutunsun, düşmesin bebeğim
Canim benim çok geçmiş olsun.bebisinin sana tutunur ins canim. Aynı durumu yaşıyorum bende bol bol dinlen dedi ve progestonu zaten başından beri kullanıyorum.

Canım çoğu gebelikte haftayla çıkan uyuşmuyor. Fark bebek büyüdükçe kapanıyor bazen de kapanmadan ilerleyebiliyor. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar kontrole?

Umarım hayırlı haberler alırsın canim. Belkide geç dollenmedir. İçini ferah tut, kendini üzme ins herşey güzel olacak

Kalp atışı için sanırım küçük heralde. Altı ve üzerinde belki duyulabiliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…