Halsizlik felaketti benim bulantıyla beraber . Prilam beni kendime getirdi. Bulantı tamamen geçmedi ama biraz rahatladım en azından. Ama halsizlikte günüm günümü tutmuyo.Arkadaşlar merhaba şuan 6 haftalığım aşırı mide bulantısı ve halsizlik var sizlerde de böyle olan var mı bütün hayat enerjim gitti resmen
Kızlar günaydınAranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Randevum 30unda o zaman konuşucam ben. Artan vakalar korkutmaya başladı
Ben de hafif bir çanta taşıdım ondan sonra oldu. Aslında çok hafifti yani ama dikkatli olmak gerekiyor canım.Takip et daha da yoğunlaşırsa mutlaka git canım ama rengi kırmızıya dönmediği sürece kötü düşünmeyelim
Yerleşmedir bence birdaha da olmamış bence içini ferah tut
Benimde sanırım arabaya binince oluyor birkaç kez denedim. Dün ailemize gittik bayram ziyareti için şimdi yine çok az kahverengi gördüm. Birdaha hastaneye gitmek dışında binmemeyi düşünüyorum arabaya
Ben şuan çok kötüyüm ya haftaya kontrolüm var söyleyexeğim doktora ilaç versin bir çocuğum daha var onunla bile ilgilenemiyorumHalsizlik felaketti benim bulantıyla beraber . Prilam beni kendime getirdi. Bulantı tamamen geçmedi ama biraz rahatladım en azından. Ama halsizlikte günüm günümü tutmuyo.
Teşekkür ederimİki test farklı markalar. Her markanın cut off değeri de çok farklı oluyor. Bu şekilde anlamanız mümkün değil. En iyi yol 2 gün arayla aynı labaratuarda aynı saatlerde kan bakmak. Boşuna kendinizi yıpratmayın.
İlk üç ay olunmuyor. Bende iptal ettim Hollanda’da aile hekimi öyle demiştiKızlar günaydınAranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Hapı çok fena ediyor insanı.Progestan akşamdan beri 3 oldu içiyorum
Kaset testler çok güvenilir olmuyor buna bakarak yargıda bulunmayın en garantisi kan testi vermek. İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin ❤
Benim doktor kalp atışını duyalım yapalım dedi ama 4 aya kadar beklemek istiyorum.. hamile olduğunu bilmeden aşı olan birçok kadın var dedi olumsuz sonuç yok ama uzun vadeli veri de yok elimizde dediKızlar günaydınAranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Ben hapını kullanıyorum doktor yatmadan önce iç dedi yan etkileri için.. ama sabah bulantılarım fena olduğundan progestanın bulantısı da koymaz heraldeHapı çok fena ediyor insanı.
bana iğnesini verdi. Agrı dışında yan etki yaşamadım pek
Aynen öyle çok dikkat etmemiz gerek gerçekten şu riskli bir kaç ayı atlatalım da Allahın izniyle inşallahBen de hafif bir çanta taşıdım ondan sonra oldu. Aslında çok hafifti yani ama dikkatli olmak gerekiyor canım.
İlk defa mı kan verdiniz daha önceden elinizde bi değer var mı?Şimdi kan verdim kızlar. 1 saate çıkacak. İnşallah yüksek çıkar
Cuma 5,19İlk defa mı kan verdiniz daha önceden elinizde bi değer var mı?
İyi taktikBen hapını kullanıyorum doktor yatmadan önce iç dedi yan etkileri için.. ama sabah bulantılarım fena olduğundan progestanın bulantısı da koymaz heralde
Marmaris'te doktora gittim deniz herşey yasak dedi düşük tehdidi var dedi.o moral bozukluğu ile dün yola çıkıp İstanbul'a döndüm bol bol dinlenmek için. Her ne kdar burda dinlen öyle dön desede kalmak lstemedim. Kalp atışlarını dinledik çok şükür ama kese disindaki kanama alanı hala varGeçmiş olsun. Durumu doktorunuzla paylaşın yine de belki progestan İn dozunu artırır veya iğne verir.
Çok teşekkür ederim. Bana da o şekilde önerdi ama bı kez yaptım çamaşıra gelmiş ve ıdrarla o kadar uzanıp beklememe rağmen beyazlıklar gördüm. Eğer bu normal ise alttan devam edeyim yineGeçmiş olsun canım progestanı benim doktorum ilk hamileliğimde vajinadan fitil olarak vermişti çok çabuk etkili oluyormuş bunu da bi doktoruna danış istersen.
Bende bı ara öyleydim şimdi canim istemeye başladı umarım senin de öyle olurKızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?