2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar merhaba şuan 6 haftalığım aşırı mide bulantısı ve halsizlik var sizlerde de böyle olan var mı bütün hayat enerjim gitti resmen
Halsizlik felaketti benim bulantıyla beraber . Prilam beni kendime getirdi. Bulantı tamamen geçmedi ama biraz rahatladım en azından. Ama halsizlikte günüm günümü tutmuyo.

Kızlar günaydın Aranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
Randevum 30unda o zaman konuşucam ben. Artan vakalar korkutmaya başladı

Merhaba arkadaşlar ben de 3.tüp bebek denememde hamile kaldım :)

Ben oldum. Şubat ayında 2 doz sinovac olmuştum. Şimdi bize 3.doz biontech hakkı geldi. Transferden 4 gün önce (4 temmuzda) biontech oldum.

Çok da araştırdım. Canlı aşı olmadığı için gebelikte hiçbir kötü durum beklenmiyor. Hamileliği bilmeden yapan çok kadın oldu onların bebekleri gayet normal. Sadece siz artık 8. haftada olduğunuz için belli 1 ay bekle diyebilir doktorunuz ki ilk 3 aylık dönemi geçmiş olun diye. Ama mutlaka olun bence. Gebelik maalesef risk faktörü coronada.

Ben de hafif bir çanta taşıdım ondan sonra oldu. Aslında çok hafifti yani ama dikkatli olmak gerekiyor canım.

Halsizlik felaketti benim bulantıyla beraber . Prilam beni kendime getirdi. Bulantı tamamen geçmedi ama biraz rahatladım en azından. Ama halsizlikte günüm günümü tutmuyo.
Ben şuan çok kötüyüm ya haftaya kontrolüm var söyleyexeğim doktora ilaç versin bir çocuğum daha var onunla bile ilgilenemiyorum

Teşekkür ederim

Kızlar günaydın Aranızda aşı olacak olan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan var mı ?
İlk üç ay olunmuyor. Bende iptal ettim Hollanda’da aile hekimi öyle demişti

Benim doktor kalp atışını duyalım yapalım dedi ama 4 aya kadar beklemek istiyorum.. hamile olduğunu bilmeden aşı olan birçok kadın var dedi olumsuz sonuç yok ama uzun vadeli veri de yok elimizde dedi

Hapı çok fena ediyor insanı.
bana iğnesini verdi. Agrı dışında yan etki yaşamadım pek
Ben hapını kullanıyorum doktor yatmadan önce iç dedi yan etkileri için.. ama sabah bulantılarım fena olduğundan progestanın bulantısı da koymaz heralde

Ben de hafif bir çanta taşıdım ondan sonra oldu. Aslında çok hafifti yani ama dikkatli olmak gerekiyor canım.
Aynen öyle çok dikkat etmemiz gerek gerçekten şu riskli bir kaç ayı atlatalım da Allahın izniyle inşallah

Ben hapını kullanıyorum doktor yatmadan önce iç dedi yan etkileri için.. ama sabah bulantılarım fena olduğundan progestanın bulantısı da koymaz heralde
İyi taktik . Kızımda çalışıyordum ondan ofiste baygınlık geçiriyordum..
Bulantıdan ziyade baş dönmesi halsizlık bitkinlik yapıyordu. İki merdiven çıksam nefesim kesilirdi

Geçmiş olsun. Durumu doktorunuzla paylaşın yine de belki progestan İn dozunu artırır veya iğne verir.
Marmaris'te doktora gittim deniz herşey yasak dedi düşük tehdidi var dedi.o moral bozukluğu ile dün yola çıkıp İstanbul'a döndüm bol bol dinlenmek için. Her ne kdar burda dinlen öyle dön desede kalmak lstemedim. Kalp atışlarını dinledik çok şükür ama kese disindaki kanama alanı hala var

Geçmiş olsun canım progestanı benim doktorum ilk hamileliğimde vajinadan fitil olarak vermişti çok çabuk etkili oluyormuş bunu da bi doktoruna danış istersen.
Çok teşekkür ederim. Bana da o şekilde önerdi ama bı kez yaptım çamaşıra gelmiş ve ıdrarla o kadar uzanıp beklememe rağmen beyazlıklar gördüm. Eğer bu normal ise alttan devam edeyim yine

Kızlar bulantı kusma normal ama aşırı iştahsızlık yaşıyorum.Acken çok mutluyum.Hic bisey yiyemiyorum.Icim almıyor.Cok garip ya.Sizde durumlar nasıl?
Bende bı ara öyleydim şimdi canim istemeye başladı umarım senin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…