- 4 Kasım 2019
- 1.512
- 1.044
- 29
Sağol canım hemen hemen 2 mm seninki büyük bilmiyorum herkesin durumu farklı birde doktorun cihazından kaynaklıda olabilir diye düşünüyorumBenim ultrason görüntüsüyle karşılaştır istersen cnm benimde yolk sac falan gözükmedi yarın devlete gideceğim bir gelişme var mı diye geçen hafta cuma transferin 21. Günüydü sata göre 5+3 olması gerekirken 4hafta 5 gün gözüktü çok küçük iki hafta sonra kalp atışı İÇİN gel dedi doktor.
evet arkadaşıma verdi hap ama tabi pek fayda etmedi. malesef çekecez sonu güzel olacak inşallahYerleşme olabilir çok mu ? Ağrın falan var mı ve kırmızıya falan dönüyorsa doktora git hemen ya da doktorunun numarası falan varsa bir sorabilirsin
Benim 6. Haftada başladı bütün gün süren bir bulantı şuan 9. Haftadayim iyice arttıçok aşırı olduğu zaman doktor hap veriyor
Ayy ciddi misiniz gerçekten öyle morelim bozulduki çöktük resmen yolk sac bile göründü ama kese küçük diyip durduNe saçma bir doktormuşBen 5+1de öğrendim 4.8di doktorum gayet iyi olduğunu söyledi. Sizinki benden büyük bile.
5+2 de 3mm çıktı benimkiMerhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
Yoruldugun için gelmiştir dinlen uzan bir süre bol su iç eğer gelmeye devam ederse rengi değişirse bir acile falan gidersin en azındanÇok değil az. Ağrım yok bugğn okulda biraz yoruldum. Çamaşırıma bezelye kadar gelmiş. Doktorum yok daha gitmedim
Doktorun ölçerken noktaları düzgün belirlemesiylede alakalı benceSağol canım hemen hemen 2 mm seninki büyük bilmiyorum herkesin durumu farklı birde doktorun cihazından kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum
6 haftalıkken bebek göründü mü peki5+2 de 3mm çıktı benimkidoktor herşey çok güzel dedi doktorun biraz değişikmis bende 5 haftalıkken yolk falan hicbirsey yoktu 6 haftalıkken gördük
Yoruldugun için gelmiştir dinlen uzan bir süre bol su iç eğer gelmeye devam ederse rengi değişirse bir acile falan gidersin en azından
Bende ilk zamanlar ediyordu da şimdi bana mısın demiyor bende elimden geldiğince midemi bos birakmamaya çalışıyorum sürekli bir elimde ekmek bir elimde kolonyaevet arkadaşıma verdi hap ama tabi pek fayda etmedi. malesef çekecez sonu güzel olacak inşallah
Oda olabilir canımDoktorun ölçerken noktaları düzgün belirlemesiylede alakalı bence
Insallah insallah hepimizinTabi canım karından gördük duydukrabbim yarın senin de yüzünü güldürsün insallah mutlu mutlu git mutlu mutlu gel korkcak bısey yok
valla doktorun dediğine göre hesap edersek şu an 6 hafta 2 günlük kalbi atıyordur herhalde diye düşünüyorumal benden de o kadar iş yerinde kafamı koyacak yer arıyorum :/ ama seninki baya erken başlamış. çocuğun kalbi atmaya başlayınca bulantılar başlar diye okumuştum.
Çok küçük belli belirsiz gözüktü doktor göstermese anlamazdim6 haftalıkken bebek göründü mü peki
Yani doktorunuz kim bilmiyorum ama benim doktorum bir aksilik olsaydı bana asla ümit vermez direk söylerdi o nedenle haftanız benden küçük değeriniz benden yüksek yani çoğu kişide hemen hemen aynı değerlerle karşılaşmış bu haftalarda. İçiniz rahat etmediyse başka bir görüş alın benceAyy ciddi misiniz gerçekten öyle morelim bozulduki çöktük resmen yolk sac bile göründü ama kese küçük diyip durdu
Çabuk büyüseler keşkeÇok küçük belli belirsiz gözüktü doktor göstermese anlamazdimtek taş gibi duruyor demişti hatta
Haklısınız bende düşünüyorum içimi rahatlattınız sağolunYani doktorunuz kim bilmiyorum ama benim doktorum bir aksilik olsaydı bana asla ümit vermez direk söylerdi o nedenle haftanız benden küçük değeriniz benden yüksek yani çoğu kişide hemen hemen aynı değerlerle karşılaşmış bu haftalarda. İçiniz rahat etmediyse başka bir görüş alın bence
İlk bebişi gördükten sonra o kadar çabuk buyuyorlar ki gerçekten hayretle kalıyorsunuz ben 3 gün arayla gittim 5 mm büyümüştü o kadar şaşırdım ki rabbim buradaki herkese görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇabuk büyüseler keşke
Akşam yemeklerinden sonra çok uykum gelirdi. Bir de hamileliğimi arabaya binince midemin bulanmasından anladım, normalde midem bulanmaz çünkü arabaya binince halen bulanıyor.Baska belirti varmıydi battaniye once
Canim benimde 5+1 ama bugun kese 4+5 gozuktu kese boyutuda aynı cuma günü yaptigin ultrasonla. Banada haber verir misin bebegi gorunceBenim ultrason görüntüsüyle karşılaştır istersen cnm benimde yolk sac falan gözükmedi yarın devlete gideceğim bir gelişme var mı diye geçen hafta cuma transferin 21. Günüydü sata göre 5+3 olması gerekirken 4hafta 5 gün gözüktü çok küçük iki hafta sonra kalp atışı İÇİN gel dedi doktor.
Bende yapmak istiyorum sağlık sigortası bakalımBenim sağlık sigortam var ama ek olarak da hastanenin doğum paketini almak istiyorum fiyat toplayacağım ona göre
Bana mis gibi geliyorAslında su an icsek eminim tadı kotu gelecektir kuzum düşündükçe eziyet ediyoruz kendimize en iyisi akla getirmemek aslında ama o alışkanlık kolay gitmiyor.
Esim içiyor mesela odaya geldiğinde kokusu üstünde oluyor tabi diyorum ben de mi boyle kötü kokuyordum
TebriklerBugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum
Çerez falan kar etmiyor ki banaBenama neden bilmiyorum hiç sorun yaşamadım maşallah transferden önce transfer stresi de yüklenince neredeyse günde 1 paket içiyordum
Ben tüp bebek tedavisiyle pozitifi gördüm transfer olduğum günden itibaren(19 Şubat) ağzıma sürmedim sadece bir gün bir tane çektim onda da amcam hastanedeydi stres falan hamile olduğumu bile unutmuşum sonra aklıma geldi bir an ne yapıyorsun Büşra dedim attım hiç canım çekmiyor bende çok şaşırıyorum
Yanında çerez bulundur benim ablam hamileliğinde öyle başa çıktı çok zorlandı ama işte sürekli sakız ve çerezle idare etti 2 aydan sonradan rahatlamıştı