2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Sağol canım hemen hemen 2 mm seninki büyük bilmiyorum herkesin durumu farklı birde doktorun cihazından kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum

evet arkadaşıma verdi hap ama tabi pek fayda etmedi. malesef çekecez sonu güzel olacak inşallah

Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız
5+2 de 3mm çıktı benimki doktor herşey çok güzel dedi doktorun biraz değişikmis bende 5 haftalıkken yolk falan hicbirsey yoktu 6 haftalıkken gördük
Çok değil az. Ağrım yok bugğn okulda biraz yoruldum. Çamaşırıma bezelye kadar gelmiş. Doktorum yok daha gitmedim
Yoruldugun için gelmiştir dinlen uzan bir süre bol su iç eğer gelmeye devam ederse rengi değişirse bir acile falan gidersin en azından

6 haftalıkken bebek göründü mü peki

evet arkadaşıma verdi hap ama tabi pek fayda etmedi. malesef çekecez sonu güzel olacak inşallah
Bende ilk zamanlar ediyordu da şimdi bana mısın demiyor bende elimden geldiğince midemi bos birakmamaya çalışıyorum sürekli bir elimde ekmek bir elimde kolonya evet Allah'ın izniyle bu günler geçecek güzel günler gelecek

al benden de o kadar iş yerinde kafamı koyacak yer arıyorum :/ ama seninki baya erken başlamış. çocuğun kalbi atmaya başlayınca bulantılar başlar diye okumuştum.
valla doktorun dediğine göre hesap edersek şu an 6 hafta 2 günlük kalbi atıyordur herhalde diye düşünüyorum

Ayy ciddi misiniz gerçekten öyle morelim bozulduki çöktük resmen yolk sac bile göründü ama kese küçük diyip durdu
Yani doktorunuz kim bilmiyorum ama benim doktorum bir aksilik olsaydı bana asla ümit vermez direk söylerdi o nedenle haftanız benden küçük değeriniz benden yüksek yani çoğu kişide hemen hemen aynı değerlerle karşılaşmış bu haftalarda. İçiniz rahat etmediyse başka bir görüş alın bence

Haklısınız bende düşünüyorum içimi rahatlattınız sağolun

Canim benimde 5+1 ama bugun kese 4+5 gozuktu kese boyutuda aynı cuma günü yaptigin ultrasonla. Banada haber verir misin bebegi gorunce

Bana mis gibi geliyor
Tebrikler
Çerez falan kar etmiyor ki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…