- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
Benim şuan göğüsleri sıkıştırınca acıyo akıntı çok geçen gün tam kabızdım düzeldi şükür midemde ağırlık hissi var bideKızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Bence normal benim de kese dün 5+2 ve 5.45 mm olarak ölçüldü. Doktor gayet iyi dedi. Ayrıca doktorum perinatolog önceki düşüğümü takip etmişti. Hiç canınızı sıkıp strese girmeyin bence gayet güzelHaftama göre normal mı sizce
Yaa ciddi misiniz doktor yani o kadar olumsuzduki gerçekten bide tüp bebek olunca insan korkuyorBence normal benim de kese dün 5+2 ve 5.45 mm olarak ölçüldü. Doktor gayet iyi dedi. Ayrıca doktorum perinatolog önceki düşüğümü takip etmişti. Hiç canınızı sıkıp strese girmeyin bence gayet güzel
Malesefki doktor öyle söylediki insan haliyle korkuyor hiç olumlu konuşmadı bide benim tüp bebek doktorum düşünün devlettte olsa neyse derdimNormal nedir ? Yasitlarinizla aynı boy kg ve yapıda misiniz? Elbette arada farklar olacaktır bence gayet kese boyutu olarak iyi çıkmış ki zaten 5. Haftaya girdikten sonra rahminizin ve bebeğinizin büyüdüğünü hissedeceksiniz.Bu tarz şeyleri stres yapıp kendinizi üzmeyin lütfen.doktorlar malesef kalp atışını duyana kadar gebe gözüyle bakmıyorlar bizlere biz fazla ilgi istiyoruz onlar bizi umutlandirmaktan korkuyor vs vs.İcinizi ferah tutun bebeğinize tutunun inşallah tez vakitte kucağınıza alirsiniz
Normalde sata göre gününüz ne şuan onunla uyumluysa hiç bir sorun yoktur. Ayrıca geç döllenme olabilir. Önemli olan bir sonraki kontrole gittiğinizde kesenin ne kadar büyümüş olduğu. Doktorumun dediğine göre ortalama günde 1mm büyümesi gerekiyormuş.Yaa ciddi misiniz doktor yani o kadar olumsuzduki gerçekten bide tüp bebek olunca insan korkuyor
Erken gebelik testi yaptınız mı? Ben 4 gün kala yaptım silik cizgi gördüm sonra adete 2 gün kala kan tahlili oldum ve cıktıHmm anladım saglikla ilerlesin insallah suan benim kasik agrim var bariz şekilde bata 1 hafta kaldı..
Malesefki doktor öyle söylediki insan haliyle korkuyor hiç olumlu konuşmadı bide benim tüp bebek doktorum düşünün devlettte olsa neyse derdim
Benim sağlık sigortam var ama ek olarak da hastanenin doğum paketini almak istiyorum fiyat toplayacağım ona göreYok canım daha konuşmadım ama bugün bi arkadas doğum yaptı 5 bin TL heralde
Konuya tam hakim değilim girmiyorum iki gündür nedir ki sorun?Bayanstress senin milim kaçti arkadaşın gününe daha yakın senin kontrole gittigin gün
Evett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
2 haftadır bulantım var halsizlik uykusuzluk var. doğru düzgün çalışamıyorum bile kendimi işe veremiyorum.kızlar merhabalar bende epeydir yazamıyorum. mide bulantılarım başladı. dun özellikle yatırdı beni. sizde başlayan var mı bulantıları. ben mi erken başladım acaba
Canım tüp bebek ya o yüzden biraz farklı geç döllenme olamaz bakalım haftaya gittiğimizde görürüzNormalde sata göre gününüz ne şuan onunla uyumluysa hiç bir sorun yoktur. Ayrıca geç döllenme olabilir. Önemli olan bir sonraki kontrole gittiğinizde kesenin ne kadar büyümüş olduğu. Doktorumun dediğine göre ortalama günde 1mm büyümesi gerekiyormuş.
2 haftadır bulantım var halsizlik uykusuzluk var. doğru düzgün çalışamıyorum bile kendimi işe veremiyorum.
al benden de o kadar iş yerinde kafamı koyacak yer arıyorum :/ ama seninki baya erken başlamış. çocuğun kalbi atmaya başlayınca bulantılar başlar diye okumuştum.2 haftadır bulantım var halsizlik uykusuzluk var. doğru düzgün çalışamıyorum bile kendimi işe veremiyorum.
İnslalah canım güzel haberler verirsin haftayaCanım tüp bebek ya o yüzden biraz farklı geç döllenme olamaz bakalım haftaya gittiğimizde görürüz
Yerleşme olabilir çok mu ? Ağrın falan var mı ve kırmızıya falan dönüyorsa doktora git hemen ya da doktorunun numarası falan varsa bir sorabilirsinKızlar merhaba. Kahverengi bir akıntım olmuş korkmalı mıyım ?
Benim 6. Haftada başladı bütün gün süren bir bulantı şuan 9. Haftadayim iyice arttıkızlar merhabalar bende epeydir yazamıyorum. mide bulantılarım başladı. dun özellikle yatırdı beni. sizde başlayan var mı bulantıları. ben mi erken başladım acaba
Çok değil az. Ağrım yok bugğn okulda biraz yoruldum. Çamaşırıma bezelye kadar gelmiş. Doktorum yok daha gitmedimYerleşme olabilir çok mu ? Ağrın falan var mı ve kırmızıya falan dönüyorsa doktora git hemen ya da doktorunun numarası falan varsa bir sorabilirsin
Benim 6. Haftada başladı bütün gün süren bir bulantı şuan 9. Haftadayim iyice arttıçok aşırı olduğu zaman doktor hap veriyor
Benim ultrason görüntüsüyle karşılaştır istersen cnm benimde yolk sac falan gözükmedi yarın devlete gideceğim bir gelişme var mı diye geçen hafta cuma transferin 21. Günüydü sata göre 5+3 olması gerekirken 4hafta 5 gün gözüktü çok küçük iki hafta sonra kalp atışı İÇİN gel dedi doktor.Malesefki doktor öyle söylediki insan haliyle korkuyor hiç olumlu konuşmadı bide benim tüp bebek doktorum düşünün devlettte olsa neyse derdim
Ne saçma bir doktormuşMerhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız