Valla aynı kaderi yaşıyoruz benimde son embriyom duAy inşallah pozitif olur bende çok meraklıyım benim kalan embriyomda yok umarım pozitif olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aynı kaderi yaşıyoruz benimde son embriyom duAy inşallah pozitif olur bende çok meraklıyım benim kalan embriyomda yok umarım pozitif olur
Araştırdın mı peki progestanın kaç olması gerektiğini? İnşallah bundan dolayı ertelenmez tedavin.Üniversite hastanesi hayır yeniden progesteron bakilacak
Benim 6. Gün Boyle çıkmıştıEki Görüntüle 3510625 merhaba arkadaşlar 20 kasımda dondurulmuş 5. Gün embriyosu ile transfer oldum. Bugün 6. Gün. Evde test yaptım çok silik çıktı,siz de görebiliyor musunuz acaba?
Evet sizinki belirgin baya,yarın bir daha deneyeceğim ben de,hayırlısı olsunBenim 6. Gün Boyle çıkmıştıEki Görüntüle 3510631
Yarın bidaha yapın ilk idrarla
Amin inşallah benim koyulaşmıyor ama 8. Günüm halâ aynı silik yarın bidaha yapıcamEvet sizinki belirgin baya,yarın bir daha deneyeceğim ben de,hayırlısı olsun
İnşallah günden güne koyuluğu artar,bebiş sımsıkı tutunuyordur inşallah sizeAmin inşallah benim koyulaşmıyor ama 8. Günüm halâ aynı silik yarın bidaha yapıcam
Amiiiin inşallahİnşallah günden güne koyuluğu artar,bebiş sımsıkı tutunuyordur inşallah size
Gerçekten aynıyız canım umarım gebe kalırızValla aynı kaderi yaşıyoruz benimde son embriyom du
benim bundan öncekinde 5 gün gecikmisti şimdiki 1 gün geç geldi.ben hala regl olmayı bekliyorum, başarısız transfer sonrası 2.reglim olacak, bir türlü gelmedi ki başlayalım. hep böyle mi oluyor arkadaşlar, yani tüp bebek denemesinden sonra ki regl hep gecikti mi sizde de
İnşallah canımAyy hadi inşallah canım heycanlandim baya
Burdan haberleşiriz 5 Aralık test günüm bakalım nasıp ikinci denemem geçen yıl çift embriyom taze transfer yapıldı tutmadı maalesef bitane kaldı dondurdular bende ara verdim çok yıpratıcı bir sürec ilaçların etkisimi bilmiyorum transfer yerindenmi kaynaklı çok hastalandım enfeksiyon kaptım kendime yeni yeni geldim transferden bir gün önce tak grip oldum hasta hasta transfere gittim dün hala hapşırık öksürük doktor ilaç kullanma dedi ilaçta alamıyorum hastalıktan tutmaz diyorum ama yinede Allah bilir tabi biraz uzun olduGerçekten aynıyız canım umarım gebe kalırız
Canım embriyo kalitesini çok umursama ve kafana takma. Az kaliteli olanlar bile tutuyor bazen em iyisi tutmuyor Allah izin verirse en düşüğü tutar kötü düşünmeBurdan haberleşiriz 5 Aralık test günüm bakalım nasıp ikinci denemem geçen yıl çift embriyom taze transfer yapıldı tutmadı maalesef bitane kaldı dondurdular bende ara verdim çok yıpratıcı bir sürec ilaçların etkisimi bilmiyorum transfer yerindenmi kaynaklı çok hastalandım enfeksiyon kaptım kendime yeni yeni geldim transferden bir gün önce tak grip oldum hasta hasta transfere gittim dün hala hapşırık öksürük doktor ilaç kullanma dedi ilaçta alamıyorum hastalıktan tutmaz diyorum ama yinede Allah bilir tabi biraz uzun oldu
Aynen ben 4.5 aya gelince rahatlarim anca. Akinti su gibi ve beyaz arasinda..Akıntı şeffaf mı yoksa kahverengi pembe mi? Valla ne zor süreçmiş ya bu belirsizlik de insanı yıpratıyor gerçekten hayırlısıyla bi şu 3-4 aylara gelebilsek rahatlicaz belki
Aynen canım benimde test tarihim 5 Aralık umarım etkilemez bebekleri bide özelden yazdım bakar mısınızBurdan haberleşiriz 5 Aralık test günüm bakalım nasıp ikinci denemem geçen yıl çift embriyom taze transfer yapıldı tutmadı maalesef bitane kaldı dondurdular bende ara verdim çok yıpratıcı bir sürec ilaçların etkisimi bilmiyorum transfer yerindenmi kaynaklı çok hastalandım enfeksiyon kaptım kendime yeni yeni geldim transferden bir gün önce tak grip oldum hasta hasta transfere gittim dün hala hapşırık öksürük doktor ilaç kullanma dedi ilaçta alamıyorum hastalıktan tutmaz diyorum ama yinede Allah bilir tabi biraz uzun oldu
Düşük riski varsa kullanıyorArkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
İnşallah canım yani normal Aralık'ta görünüyor ama düşük dediAraştırdın mı peki progestanın kaç olması gerektiğini? İnşallah bundan dolayı ertelenmez tedavin.
Yaaa sen süpersin kafamdaki her soruya yetisiyorsun çok teşekkür ederim3. GüN için erken canm benim bile 8. Gün silik cıkıyo
Benim 6. Deneme canım her konuda malesef bilgim var rica ederim ne demekYaaa sen süpersin kafamdaki her soruya yetisiyorsun çok teşekkür ederim