- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 34
Kızlar bende dün gittim son adete göre. 5+3 kese boyu 5mm dedi doktor normalmi 20 gün sonra gel daha iyi belli olur dedi daha çok yeni ama olumsuz birşey söylemedi progestan yazdı bide hamilelikte bakılan rutin kan değerlerime bakicak iste5+2 de 3mm çıktı benimkidoktor herşey çok güzel dedi doktorun biraz değişikmis bende 5 haftalıkken yolk falan hicbirsey yoktu 6 haftalıkken gördük
Yoruldugun için gelmiştir dinlen uzan bir süre bol su iç eğer gelmeye devam ederse rengi değişirse bir acile falan gidersin en azından
Çok üzgünüm canimgecmis olsunyok canım değil 19 şubatta trasnfer olmuştum, 6 haftalık olmuş, keseyi kalp atışını hepsini duydum,ğün için de gitti zaten
Nur beta baya artmış masaAllahh hadi gelsin cumartesiBugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum
Bence iyi benim 3mm e iyi demişti doktor bebek gözükmez mi dedim yok çok erken dedi sonraki hafta gittiğimde 6+3 TE kucucuk yolk ve bebek gözüktü o zaman keseyi olcmedi ama bebeği 3mm olcmustuKızlar bende dün gittim son adete göre. 5+3 kese boyu 5mm dedi doktor normalmi 20 gün sonra gel daha iyi belli olur dedi daha çok yeni ama olumsuz birşey söylemedi progestan yazdı bide hamilelikte bakılan rutin kan değerlerime bakicak iste
Pardon ben yanlış hatirlamisim 5 haftalikta kese 7mm miş çok özür dilerimBence iyi benim 3mm e iyi demişti doktor bebek gözükmez mi dedim yok çok erken dedi sonraki hafta gittiğimde 6+3 TE kucucuk yolk ve bebek gözüktü o zaman keseyi olcmedi ama bebeği 3mm olcmustu
Evet bebek gözükmedi benimde insaAllah bidahaki gittiğimde gözükürBence iyi benim 3mm e iyi demişti doktor bebek gözükmez mi dedim yok çok erken dedi sonraki hafta gittiğimde 6+3 TE kucucuk yolk ve bebek gözüktü o zaman keseyi olcmedi ama bebeği 3mm olcmustu
Kuzu doktor artış normal dedi geçen PO (progestron) değerim 20 ydi bu kez 16 ya düşmüş korktumNur beta baya artmış masaAllahh hadi gelsin cumartesi
Stres yapma bişey olmazKuzu doktor artış normal dedi geçen PO (progestron) değerim 20 ydi bu kez 16 ya düşmüş korktumbeta her iki günde bir iki kat artmış olması gerektiği gibi ama PO düşmüş ilaçta yazmadı c.ertesi gel dedi
Görürsün Allah'ın izniyle en erken 6. Haftada gözüküyor karından bakıldığında bende öyle olmuştu yaniEvet bebek gözükmedi benimde insaAllah bidahaki gittiğimde gözükür
artışlarını kontrol etmek lazım diye düşünüyorum kuzum. Allah esirgesin kötü bir. şey olsa en azından önlem alınır. Doktor vitaminlerine falan bakar takviye ihtiyaç görürse verir falanBizde daha kimseye söylemedik. Ramazan sonunda bayram hediyesi olara söyleyelim dedik
hadi inşallahStres yapma bişey olmazcumartesi günü yazar eğer gerek duyarsa bence
çok şükür kuzumKizlar test sonucum cikti. 2.bucuk kat artmis sukur. Yerlesme kanamasiymis insallah deyip moralim yukseldi biraz
kuzu senin batına daha vardı dimi?Kızlar merhaba. Kahverengi bir akıntım olmuş korkmalı mıyım ?
Valla zor iş sigara bende kendime çok şaşırıyorum ama hiç aklıma gelmiyor çok şükürBana mis gibi geliyor
Tebrikler
Çerez falan kar etmiyor ki bana
Şaka gibi sana tüp bebek doktorun mu kese boyutu küçük dediCanım tüp bebek ya o yüzden biraz farklı geç döllenme olamaz bakalım haftaya gittiğimizde görürüz
Amin inşallahİlk bebişi gördükten sonra o kadar çabuk buyuyorlar ki gerçekten hayretle kalıyorsunuz ben 3 gün arayla gittim 5 mm büyümüştü o kadar şaşırdım ki rabbim buradaki herkese görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım inanki şok oldum yani kese küçük küçük dedi beynimde yankılandı sanki 2 denememde oldu bide düşün biliyor yaniŞaka gibi sana tüp bebek doktorun mu kese boyutu küçük dedi
Ya sinir oluyorum eğer kendi doktorunsa çektiğimiz zorlukları biliyorlar birde üzerine ekstra can sıkıyorlar
Hiç stres yapma lütfen doktorlar malesef tüp benek doktoru bile olsa kalp atışı duymadan bizleri gebe olarak görmüyor (istisnalar hariç) benimde 2. Denemem ve bazen doktorumdan soğuyorum bilgisine güvenmesem asla devem etmem hele şu kanamada beni delirttiEvet canım inanki şok oldum yani kese küçük küçük dedi beynimde yankılandı sanki 2 denememde oldu bide düşün biliyor yani
Neyse bi tek ben değilmişim doktorundan soğuyanHiç stres yapma lütfen doktorlar malesef tüp benek doktoru bile olsa kalp atışı duymadan bizleri gebe olarak görmüyor (istisnalar hariç) benimde 2. Denemem ve bazen doktorumdan soğuyorum bilgisine güvenmesem asla devem etmem hele şu kanamada beni delirtti
Evetkuzu senin batına daha vardı dimi?