2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar bende dün gittim son adete göre. 5+3 kese boyu 5mm dedi doktor normalmi 20 gün sonra gel daha iyi belli olur dedi daha çok yeni ama olumsuz birşey söylemedi progestan yazdı bide hamilelikte bakılan rutin kan değerlerime bakicak iste

Bence iyi benim 3mm e iyi demişti doktor bebek gözükmez mi dedim yok çok erken dedi sonraki hafta gittiğimde 6+3 TE kucucuk yolk ve bebek gözüktü o zaman keseyi olcmedi ama bebeği 3mm olcmustu

Bence iyi benim 3mm e iyi demişti doktor bebek gözükmez mi dedim yok çok erken dedi sonraki hafta gittiğimde 6+3 TE kucucuk yolk ve bebek gözüktü o zaman keseyi olcmedi ama bebeği 3mm olcmustu
Pardon ben yanlış hatirlamisim 5 haftalikta kese 7mm miş çok özür dilerim kafam nerdeyse bebek boyuyla karistirmisim

Evet bebek gözükmedi benimde insaAllah bidahaki gittiğimde gözükür

Nur beta baya artmış masaAllahh hadi gelsin cumartesi
Kuzu doktor artış normal dedi geçen PO (progestron) değerim 20 ydi bu kez 16 ya düşmüş korktum beta her iki günde bir iki kat artmış olması gerektiği gibi ama PO düşmüş ilaçta yazmadı c.ertesi gel dedi

Bizde daha kimseye söylemedik. Ramazan sonunda bayram hediyesi olara söyleyelim dedik
artışlarını kontrol etmek lazım diye düşünüyorum kuzum. Allah esirgesin kötü bir. şey olsa en azından önlem alınır. Doktor vitaminlerine falan bakar takviye ihtiyaç görürse verir falan

Bana mis gibi geliyor

Tebrikler

Çerez falan kar etmiyor ki bana
Valla zor iş sigara bende kendime çok şaşırıyorum ama hiç aklıma gelmiyor çok şükür
Ben ilk transferimde malesef günde yarım içiyordum seni çok iyi anlıyorum

Şaka gibi sana tüp bebek doktorun mu kese boyutu küçük dedi
Ya sinir oluyorum eğer kendi doktorunsa çektiğimiz zorlukları biliyorlar birde üzerine ekstra can sıkıyorlar
Evet canım inanki şok oldum yani kese küçük küçük dedi beynimde yankılandı sanki 2 denememde oldu bide düşün biliyor yani

Evet canım inanki şok oldum yani kese küçük küçük dedi beynimde yankılandı sanki 2 denememde oldu bide düşün biliyor yani
Hiç stres yapma lütfen doktorlar malesef tüp benek doktoru bile olsa kalp atışı duymadan bizleri gebe olarak görmüyor (istisnalar hariç) benimde 2. Denemem ve bazen doktorumdan soğuyorum bilgisine güvenmesem asla devem etmem hele şu kanamada beni delirtti

Neyse bi tek ben değilmişim doktorundan soğuyan en azından panik yapacak cümlelerden kaçınılmasını gerekiyor ama işte sağolsunlar pek öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…