2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Benim şuan göğüsleri sıkıştırınca acıyo akıntı çok geçen gün tam kabızdım düzeldi şükür midemde ağırlık hissi var bide

Bence normal benim de kese dün 5+2 ve 5.45 mm olarak ölçüldü. Doktor gayet iyi dedi. Ayrıca doktorum perinatolog önceki düşüğümü takip etmişti. Hiç canınızı sıkıp strese girmeyin bence gayet güzel 😊
Yaa ciddi misiniz doktor yani o kadar olumsuzduki gerçekten bide tüp bebek olunca insan korkuyor🤗

Normal nedir ? Yasitlarinizla aynı boy kg ve yapıda misiniz? Elbette arada farklar olacaktır bence gayet kese boyutu olarak iyi çıkmış ki zaten 5. Haftaya girdikten sonra rahminizin ve bebeğinizin büyüdüğünü hissedeceksiniz.Bu tarz şeyleri stres yapıp kendinizi üzmeyin lütfen.doktorlar malesef kalp atışını duyana kadar gebe gözüyle bakmıyorlar bizlere biz fazla ilgi istiyoruz onlar bizi umutlandirmaktan korkuyor vs vs.İcinizi ferah tutun bebeğinize tutunun inşallah tez vakitte kucağınıza alirsiniz
Malesefki doktor öyle söylediki insan haliyle korkuyor hiç olumlu konuşmadı bide benim tüp bebek doktorum düşünün devlettte olsa neyse derdim

Yaa ciddi misiniz doktor yani o kadar olumsuzduki gerçekten bide tüp bebek olunca insan korkuyor🤗
Normalde sata göre gününüz ne şuan onunla uyumluysa hiç bir sorun yoktur. Ayrıca geç döllenme olabilir. Önemli olan bir sonraki kontrole gittiğinizde kesenin ne kadar büyümüş olduğu. Doktorumun dediğine göre ortalama günde 1mm büyümesi gerekiyormuş.

kızlar merhabalar bende epeydir yazamıyorum. mide bulantılarım başladı. dun özellikle yatırdı beni. sizde başlayan var mı bulantıları. ben mi erken başladım acaba

Evett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik Geldi 😍 Hayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım 🥰 Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim 😍😍🥰👶🏻🤰
Rabbime Şükürler Olsun 🥰 Lütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim 😊

bende bende 😊 henüz eşimin bile haberi yokken artık sizlerin var 😍
ona doğum gününde sürpriz hediyem olacak 👶🏻

Normalde sata göre gününüz ne şuan onunla uyumluysa hiç bir sorun yoktur. Ayrıca geç döllenme olabilir. Önemli olan bir sonraki kontrole gittiğinizde kesenin ne kadar büyümüş olduğu. Doktorumun dediğine göre ortalama günde 1mm büyümesi gerekiyormuş.
Canım tüp bebek ya o yüzden biraz farklı geç döllenme olamaz bakalım haftaya gittiğimizde görürüz

2 haftadır bulantım var halsizlik uykusuzluk var. doğru düzgün çalışamıyorum bile kendimi işe veremiyorum. :KK43:
2 haftadır bulantım var halsizlik uykusuzluk var. doğru düzgün çalışamıyorum bile kendimi işe veremiyorum. :KK43:
al benden de o kadar iş yerinde kafamı koyacak yer arıyorum :/ ama seninki baya erken başlamış. çocuğun kalbi atmaya başlayınca bulantılar başlar diye okumuştum.

Kızlar merhaba. Kahverengi bir akıntım olmuş korkmalı mıyım ?
Yerleşme olabilir çok mu ? Ağrın falan var mı ve kırmızıya falan dönüyorsa doktora git hemen ya da doktorunun numarası falan varsa bir sorabilirsin
kızlar merhabalar bende epeydir yazamıyorum. mide bulantılarım başladı. dun özellikle yatırdı beni. sizde başlayan var mı bulantıları. ben mi erken başladım acaba
Benim 6. Haftada başladı bütün gün süren bir bulantı şuan 9. Haftadayim iyice arttı 😵 çok aşırı olduğu zaman doktor hap veriyor

Yerleşme olabilir çok mu ? Ağrın falan var mı ve kırmızıya falan dönüyorsa doktora git hemen ya da doktorunun numarası falan varsa bir sorabilirsin

Benim 6. Haftada başladı bütün gün süren bir bulantı şuan 9. Haftadayim iyice arttı 😵 çok aşırı olduğu zaman doktor hap veriyor
Çok değil az. Ağrım yok bugğn okulda biraz yoruldum. Çamaşırıma bezelye kadar gelmiş. Doktorum yok daha gitmedim

Malesefki doktor öyle söylediki insan haliyle korkuyor hiç olumlu konuşmadı bide benim tüp bebek doktorum düşünün devlettte olsa neyse derdim
Benim ultrason görüntüsüyle karşılaştır istersen cnm benimde yolk sac falan gözükmedi yarın devlete gideceğim bir gelişme var mı diye geçen hafta cuma transferin 21. Günüydü sata göre 5+3 olması gerekirken 4hafta 5 gün gözüktü çok küçük iki hafta sonra kalp atışı İÇİN gel dedi doktor.

Eklentiler

• 4AEF8190-744C-4432-9F38-119BAB2BA957.png
    4AEF8190-744C-4432-9F38-119BAB2BA957.png
    315,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba hanımlar ben dün keseyi görmeye gittim 4+6 günlük yolk sac görüldü kese boyutu 5.9 mm doktor kesen küçük dedi lütfen kese boyutlarınızı haftalarınızı yazar mısınız😪
Ne saçma bir doktormuş 😶 Ben 5+1de öğrendim 4.8di doktorum gayet iyi olduğunu söyledi. Sizinki benden büyük bile.

X