Kesinlikle ya onlarıda anlamaya çalışıyorum tek hastaları biz değiliz ama benim gibi azıcık empati yapsa kendi doktorum sonuçlar çözülecekNeyse bi tek ben değilmişim doktorundan soğuyanen azından panik yapacak cümlelerden kaçınılmasını gerekiyor ama işte sağolsunlar pek öyle değil
kahverengi akıntın devam etmedi dimi bir daha da kendini bu kadar yorma lütfen
sağol canım evet önce saçma sapan rüyalar gördüm gergin bir şekilde uyandım ,sonra hafif bir kanama geldi devamıda geldi zaten ağrı ve parçalarÇok üzgünüm canimgecmis olsunkanamaylami anladın düşük olduğunu
Etmedi baktım az önce bu akşam yine kan vericem. Çalışıyorum mecburkahverengi akıntın devam etmedi dimi bir daha da kendini bu kadar yorma lütfenyakın zamanda da bence bi kan verip artışlarının düzenini kontrol ettir bence için de rahat eder
Bi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.Istanbulda iyi doktorlar hep boyle. Ben şaşırmıyorum ama ozel.sigortam olmadigi icin bni aşıyo tabi
Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.Kızlar size birşey danışacağım şimdiden çok özür dilerim belki başından geçen vardır büyük tuvalatimi yaparken kan ve mukus geliyor daha öncede yaşamıştım kendiliğinden geçti tekrar başladı doktora gidecektim hamile kaldığımı öğrendim doktor randavusu aldım ama sizce bebeğime zararı vamıdır her hangi bir ağrı yok bağırsaklarımda yada başka bir yerimde tekrdan kusura bakmayın
Aynen bazen bağırsak içinde oluyor ve kişi fark etmeyebiliyor belli dönemHemoroid olabilir mi var mı biliyor musun ya da, bende de normalde vardı hamilelikte de kabız olunca kanamaya başladı benimki çok kötü bildiğin regl olmuş gibi kan akmaya başladı hatta hamileliğin ilk haftalarında yine öyle kan gelmeye başladı düşük yapıyorum sanmıştım kıpkırmızı kan görünce
Ayy keyfimden geldim deseydin şakayla karışık lafta söylüyorlarKesinlikle ya onlarıda anlamaya çalışıyorum tek hastaları biz değiliz ama benim gibi azıcık empati yapsa kendi doktorum sonuçlar çözülecekbana diyor ki geçen hastane yatışından sonra bir sonraki kontrolünde ne sıkıntı yaşayacaz acaba
Perşembe gideyim hocam yine kanamayla geldim diyecemAyy keyfimden geldim deseydin şakayla karışık lafta söylüyorlar
Hayir yapmadım erken test yapmayı çok seviyorum soruisareti dolu oluyor pozitif çıksa da düşündürüyor negatif çıkmadan bu yüzden bekleyebildigim kadar bekleyecegim..Erken gebelik testi yaptınız mı? Ben 4 gün kala yaptım silik cizgi gördüm sonra adete 2 gün kala kan tahlili oldum ve cıktı
Battaniye cikmasiAkşam yemeklerinden sonra çok uykum gelirdi. Bir de hamileliğimi arabaya binince midemin bulanmasından anladım, normalde midem bulanmaz çünkü arabaya binince halen bulanıyor.
O konuda aşırı şanslı hissediyorum kendimi hamilelik haberi aldıktan sonra araması yetmedi dün kontrolde geldi sımsıkı sarildi o kadar hoşuma gitti ki covid vs hiç umurumuzda olmadı.Bir kez daha iyi ki dedim.Tek sorunumuz kuşe kağıda bebik goruntulerimiz yokPerşembe gideyim hocam yine kanamayla geldim diyecem
Ağlanacak halime artık gülüyorum ya
Ah ne güzel bırak oda gerçekten nazar boncuğu olsunO konuda aşırı şanslı hissediyorum kendimi hamilelik haberi aldıktan sonra araması yetmedi dün kontrolde geldi sımsıkı sarildi o kadar hoşuma gitti ki covid vs hiç umurumuzda olmadı.Bir kez daha iyi ki dedim.Tek sorunumuz kuşe kağıda bebik goruntulerimiz yoko da nazar boncugu olacak artık
Yani benim belli olduğu için biliyorum öyle dedimBi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.
Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.
Aynen bazen bağırsak içinde oluyor ve kişi fark etmeyebiliyor belli dönem
Kızlar bana dua edin Kahverengi akıntım gelmişti gidip kan verdim 1 saate çıkar dedilerartışlarını kontrol etmek lazım diye düşünüyorum kuzum. Allah esirgesin kötü bir. şey olsa en azından önlem alınır. Doktor vitaminlerine falan bakar takviye ihtiyaç görürse verir falan
Büyük ihtimalle önemli aylarda başka hastaneye gidip cikaricam ya o da önemli bir şeymişAh ne güzel bırak oda gerçekten nazar boncuğu olsun
Geçmiş olsun canım ilk zamanlar bu sıkıntılara normal.diyorlar ama inşallah az ile kalirKızlar bana dua edin Kahverengi akıntım gelmişti gidip kan verdim 1 saate çıkar dediler
Aynen kuzum normalde kan ve mukus geliyordu şimdi de kabız oldum zor yapıyorum daha çok geliyor Perşembe günü inş gideceğimBi doktor var instada adı doktor mfk o istanbula özel klinik açacak hatayda devletten yeni istifa etti pahalı olmazsa bi değerlendirin isterseniz. İyi bi doktor takip ettiğim kadarıyla. Ben adana da olduğum için gidemedim.
Dqha önce yani gebelikten önce de olduysa iç hemoroid falan vardır belki yada kabızlıktan dolayıdır her iki halükarda da gidin isterseniz bi doktora.
Aynen bazen bağırsak içinde oluyor ve kişi fark etmeyebiliyor belli dönem
Onu halledersin yaBüyük ihtimalle önemli aylarda başka hastaneye gidip cikaricam ya o da önemli bir şeymiş
Sen nasılsın şuan umarım daha iyisindir
Geçmiş olsun eve gelince uzanın dinlenince geçer inşallahKızlar bana dua edin Kahverengi akıntım gelmişti gidip kan verdim 1 saate çıkar dediler