- 24 Temmuz 2024
- 165
- 155
- 34
Hayirlisi olsun, guzel guzel yumurtalarin toplansinlarEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun, guzel guzel yumurtalarin toplansinlarEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Hay ağzınıza sağlık doktor da normal dedi ama ben transfer olmadan transfer olmuş gibi yavaş yavaş oturup kalkmaya merdiven inmeye başladım çok şükür ki ağrım yok ama bi korkmadım değil hamilelik de bunun gibi bir şey mi acaba ne değişik bi hismiş çok teşekkür ederim rahatlattınızEvet yumurtalariniz buyudugu icin bu siskinligi hissetmeniz normal, endiselenmeyin
Ee o zaman bu ay tedaviye başlanmıyor mu? Bugün 3. Günün senin. Benden de bugün e2 lh ve progesteron istediler. Opu öncesi isteniyormuş geneldeSabah yeniden gittim yeniden progesteron ve e2 bakacaklar doktor dedi progesteronun daha düşük olması lazım tedaviye başlamak için
Benimde cumartesi günü sabahtan yumurta toplamam olacak allahım hepimizin yardımcımız olsun sağlıklı kuvvetli embriyolar versin aminEvet canım şimdi çıktım. Baya bir iğne yazdı. Bugün yarın yine gonal f ve cetrodite. Cuma sadece cetrodite sonra gonapeptyl ve çatlatma iğnesi. Pazar sabah opu
Ya canım çok sağol. Vallahi dün heyecandan gözüme uyku girmedi. Bir ara telaşa düştüm ya çatladıysa erkenden diye. Bir arkadaşımın öyle olmuştu çünkü. Bugün 8 iğneyi görünce biraz gerildim ama herşeye okeyim bu süreçtekaliteli sağlıklı yumurtaların toplansın inşallah canım benim de cuma günü opu
Hayirlisi olsun, guzel guzel yumurtalarin toplansinlar
Amin kızlar hepimiz için herşey çok güzel olsun ve Allahın izniyle bu yolda tertemiz ve sorunsuz ilerleyelimBenimde cumartesi günü sabahtan yumurta toplamam olacak allahım hepimizin yardımcımız olsun sağlıklı kuvvetli embriyolar versin amin
Benim opudan önceki iğne sürecim 12 gün sürmüştüYa canım çok sağol. Vallahi dün heyecandan gözüme uyku girmedi. Bir ara telaşa düştüm ya çatladıysa erkenden diye. Bir arkadaşımın öyle olmuştu çünkü. Bugün 8 iğneyi görünce biraz gerildim ama herşeye okeyim bu süreçte
Bugün başlanacak canım sonuçlar çıkmış progesteronm düşmüş e2 51 çıkmış bilmiyorum nasilEe o zaman bu ay tedaviye başlanmıyor mu? Bugün 3. Günün senin. Benden de bugün e2 lh ve progesteron istediler. Opu öncesi isteniyormuş genelde
Evet benimde bugün 10. Günüm en son iğnemi cuma günü olcam o da 12. Güne denk geliyor ve takvime göre zaten yumurta çatlama pazar günü görünüyor yani tam zamanında denk geliyor gonapeptyl neden verdi onu bilemedim ama. Hatta onun için ben haber vercem o zaman yapacaksın dediBenim opudan önceki iğne sürecim 12 gün sürmüştü
İnanın ben opudan önce markette yürürken bile hissediyordum tıpkısının aynısı anlattıklarınızın cok normal hiç endişe etmeyin benim 12yumurtamın 12si de olgundu, eşimde sıkıntı olduğu için yarısı döllendi. Sizinki daha güzel sonuçlar olsun inşallah.Günaydınlar kızlar ben dün doktora gittim yumurtalar iyi bir şekilde büyümeye devam ediyor dedi perşembe akşam çatlama iğnesi yapacağız cumartesi sabah erkenden de yumurta toplama işlemi yapacağız yalnız ben yumurtaları fazlasıyla hissediyorum yani bir ağrı gibi değil ama hassasiyet var yumurtalar daha perşembeye kadar büyümeye devam edecek iğnelere de devam ediyorum daha şimdiden böyleyse yumurta toplamaya kadar nasıl geçer diye düşünmeye başladım yoğunlukla dönerken ve oturup kalkarken hissediyorum bu durumda olan var mı bana normal deyin ne olur
Bence gayet iyi canım. Eee verdi mi ilk iğneleriniBugün başlanacak canım sonuçlar çıkmış progesteronm düşmüş e2 51 çıkmış bilmiyorum nasil
Gonapeptyl çatlatma iğnesi, yumurtalar kendi kafalarına göre değil onların istediği zamanda çatlasın patlasın diyeEvet benimde bugün 10. Günüm en son iğnemi cuma günü olcam o da 12. Güne denk geliyor ve takvime göre zaten yumurta çatlama pazar günü görünüyor yani tam zamanında denk geliyor gonapeptyl neden verdi onu bilemedim ama. Hatta onun için ben haber vercem o zaman yapacaksın dedi
Hadi bakalim bol sans olsunÇok şükür 3 Aralık transfer günüm estrofeme ek olarak progesteran kapsül vajinal ve progesteron dex iğne kullanacağım sırayla. Heyecanlı bir süreç :) son düzlük
Amin çok teşekkür ederim siz benim içimi ferahlattınız allahım da sizin içinizi ferahlasın hepimize güzel haberler paylaşmayı nasip etsinİnanın ben opudan önce markette yürürken bile hissediyordum tıpkısının aynısı anlattıklarınızın cok normal hiç endişe etmeyin benim 12yumurtamın 12si de olgundu, eşimde sıkıntı olduğu için yarısı döllendi. Sizinki daha güzel sonuçlar olsun inşallah.
Hahah çok komik hem çatlamasın diye iğne kullanıyoruz hem çatlasın diye pazar gününe kadar basıl oyalıcam kendimi acaba. Birde acaip akıntım oluyor birazcık endişeleniyorum acaba çatlat mı kendiliğinden diyeGonapeptyl çatlatma iğnesi, yumurtalar kendi kafalarına göre değil onların istediği zamanda çatlasın patlasın diye
Bende de çok akıntı var demek ki o da normal böyle böyle birbirimizin derdini görüp rahatlatıyoruz çok sevdim burayı yaHahah çok komik hem çatlamasın diye iğne kullanıyoruz hem çatlasın diye pazar gününe kadar basıl oyalıcam kendimi acaba. Birde acaip akıntım oluyor birazcık endişeleniyorum acaba çatlat mı kendiliğinden diye
Ya dimi yoksa kafayı yerdik herhalde neden böyle şimdi nolcak diye diye zamanda geçmezdi. Yumurtalarım büyümüş ama hepsi orantılı büyümemiş 2 3 tanesi 12-13 mm arasında kalmış sanırım onları da büyütmek için gonal f devam edicem. Ay bilmiyorum bu sayede iğne fobimi yeniyorum sanırımBende de çok akıntı var demek ki o da normal böyle böyle birbirimizin derdini görüp rahatlatıyoruz çok sevdim burayı ya