2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı 😂 4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum 🙏🙏
Maşallah kuzum güzel artmış valla nasıl gidip verdin hemen benim randevum vardı bakmicaz dediler aradım da iptal ettim randevuyu minigimi görürüm diyordum olmadı tahlil de almiyorlarmis zaten

Selam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü :KK200::anne: bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
Gözünaydın kuzucum ben de vajinal görmüştüm çok minik olduğundan 💜 darısı kalp atışına diyelim 🙏
Miyom sorun olmaz diye biliyorum doğumla atılıyor diyorlar

Oyy hadi gozun aydin.🥰🥰 insallah miyomlar da hic sorun cikarmaz. Yanlis.bilmiyosam dogumda gidiyo zaten

Gözünaydın kuzucum ben de vajinal görmüştüm çok minik olduğundan 💜 darısı kalp atışına diyelim 🙏
Miyom sorun olmaz diye biliyorum doğumla atılıyor diyorlar
Çok teşekkürler kızlar ya .İçim rahatladı :dua: Annemi aradım demin oda bende de vardı miyom bişi olmaz dedi

Geçmiş olsun ya 😕 RABBİM kucağını çabuk doldursun düşüklerin yerini aratmasın hayırlısıyla bir evlat nasip etsin,şimdi durumun nasıl
çok sağol canım amin inşallah , işe başladım bugün kafamı dagıtmaya çalışıyorum ama yapamıyorum, doktorum kala embriyoları çözüp bakacağım dedi, kürtaj oldugum hastanede de parçayı oatolojiye yolladılar ne çıkar bilemiyorum:KK43:

Kanaman fln var miydi canim hersey normal giderken birdenbire düşmesi çok garip
aynen canım hiç bir şey yoktu gece ağrı girdi krap tarzında baktım az kanama gelmiş,hastaneye gittim serum taktılar,iğn yaptılar eve geldim parça gelmeye başladı,geri gittm hastaneye düşük başlamış zaten sabah ki düzğün olan kesenin şekli değişmişti

Maşallah kuzum güzel artmış valla nasıl gidip verdin hemen benim randevum vardı bakmicaz dediler aradım da iptal ettim randevuyu minigimi görürüm diyordum olmadı tahlil de almiyorlarmis zaten
randevuluydum zaten bide doktorum da aile doktorumuz hiç sorun olmadı verdik. Doktor adet gününe yakın gebe kalmışsın geç döllenme diyip durdu 😒

Selam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü :KK200::anne: bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
hayırlı olsun canım çok şükür sırada kalp atışı var. Miyomun kaç cm? Bide saplı miyom mu yoksa rahim içine ekilmiş miyom mu?

hayırlı olsun canım çok şükür sırada kalp atışı var. Miyomun kaç cm? Bide saplı miyom mu yoksa rahim içine ekilmiş miyom mu?
Canım kaç cm olduğunu söylemedi bende o heyecanla unuttum sormayı. Ağrı kanaman olmazsa 3 hafta sonra gel dedi sadece

Hamile olan arkadaşlar
Sizin de sag kasiginizda agri oldu mu?
Bel ve kasık agrim var dayanilmicak gibi değil ama bariz..
Yüzümde de sivilce cikti

Teşekkür ederim 💞 Belirtim kasık agrıları cok yasadım batmalar. Onun dısında birsey yasamadım yerleşme kanaması falan. Ve cok yorgun uyku halindeydim
Hmm anladım saglikla ilerlesin insallah suan benim kasik agrim var bariz şekilde bata 1 hafta kaldı..

ALLAHım darısı bana inşallahh hayırlı olsun kuzum çok şükür, sırada kalp atışları vaarr 💙

Hayırlı olsun canım 🙏🙏🧿 cok sevindim gözün aydın 🤲🧿🧿

Ya iki günlük bir süreç için çok fazla bencede o parayla bebeğinin tüm ihtiyaçlarını en güzellerinden alarak karşılarsın zaten
Bence de. 2 gün yerine 1 aylık yardımcı tutarım, yardımcı ebeler var ya onlardan biriyle anlaşırım, kaç gün yemek yeriz ailece. Çok fazla 36 bim

X