2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
😂 Bizde sözde kimseye söylemicektik bebeği görene kadar keseyi gördük söyledik
Bu sabah doğana kadar saklama imkanım var mı diye düşündüm 🤣
Biz söylemedik canım kalp atışını duyunca söylücez 🥰🥰 sadece en yakın komşum biliyo oda 2 çocuk annesi olduğu için bilgileriyle bana yol gösteriyo sağolsun sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri 🥰🥰

Cok tabi canim. Ustelik 36binle de kalmazsin cunku muayene ve tahlillere limit koymuslar yetmeyecektir. Ben dogumda sadece bin lira vermistim oyle olunca iyi oluyo tabi yoksa bu rakamlara tercih edilmez. Simdi o sigortamiz yok baska hastane bakiyorum
Olsun önemli olan doktor, diğer hastanelerde güzel

Tabi ki bide bulunduğum yerde devletteki doktorlar hiç umursamıyorlar geçen sefer düşüğüm başladığında hiç bişey yapma gereği duymadı adamlar bekle düşsün dedi açık açık. Oysaki 1 damla kanamada gitmiştim. Alışmışlar salla başı al maaşı.
Gerçekten ben bir kere devlette iyi bir doktora denk geldim daha sonra randevu bulamadım sonra da baktım özel bı hastaneye geçmiş 😄 ne yazık ki çoğu doktor önemsemiyor bile çok kötü birşey bu gerçekten ya
Ben de lekelenmeden dolayı yaptırmıştım hatta sonuç hemen cikmayacak dediler doktorum sonucu beklemeden başlattı progesteron meğer baya yüksekmiş ben de kullanmış oldum ama zararı yok ne kadar yuksek o kadar iyi dedi daha önce dış gebelik ve kimyasal oldu belki o yüzden tedbir amaçlıdır her doktorun yaklaşımı farklı iste
Olabilir bende hiç gebelik olmadı kimyasal geçirdim mi onu bilemem de sanmıyorum o yüzden yapmadı belki de lekelenmem olduğu zaman da direk ignesine başlattı bana daha da bakmadı yine 😄

Bugün çok belim ağrıyor, normal mi kızlar? Bende biraz hassasiyet var kasıklarımda, en başından beri böyle. Dik yürüyemiyorum acaba ondan mı yoksa 2 gündür biraz yoruldum ondan mı sizce ? Arada hafif hafif kasıklarım da ağrıyor

Tabi cnm doktor iyi olduktan sonra gerisi kolay. Arastiriyorum bakalim. Benim eski dr da ozel muayene acmisti benden sonra. Arayayim bi dedim sekreteri muayene 850 dedi. Olduuuu iyi gunler dedim kapadim😂
yuh yani hakikaten doktorlardan işin cılkını çıkarıyor.

Bugün çok belim ağrıyor, normal mi kızlar? Bende biraz hassasiyet var kasıklarımda, en başından beri böyle. Dik yürüyemiyorum acaba ondan mı yoksa 2 gündür biraz yoruldum ondan mı sizce ? Arada hafif hafif kasıklarım da ağrıyor
Alakasi var mi bilmiyorim ama ben de haftasonu cok yordum kendimi saglam bi bel agrisi basladi sonrasinda da kanama oldu iste. Dikkat et sen de normal duzeyde bel.ve kasik agrisinda korkulacak.bisey yok ama yormamak lazim bedeni demek ki

İlk zamanlar bende öyleydim dinlenmeye bak bence dinlenince iyi geliyor

Kızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .

Alakasi var mi bilmiyorim ama ben de haftasonu cok yordum kendimi saglam bi bel agrisi basladi sonrasinda da kanama oldu iste. Dikkat et sen de normal duzeyde bel.ve kasik agrisinda korkulacak.bisey yok ama yormamak lazim bedeni demek ki
Canım benim kanamam geldiği gün 2 kere yukuş indim çıktım

Canım kaç cm olduğunu söylemedi bende o heyecanla unuttum sormayı. Ağrı kanaman olmazsa 3 hafta sonra gel dedi sadece
birşey olmaz canım inşallah bende de miyom vardı 2 tane gebeliğe engel olur mu dedim öncesinde sorun olmaz dedi, her miyom aynı değil ancak risk teşkil etse doktorun söyler sana. bende bilerek geciktiriyorum pazartesiye randevu aldım gitmişken belki kalp atışını da duyabilirim diye :))) sen ne güzel keseyi de görmüşsün gözün aydın :)))

birşey olmaz canım inşallah bende de miyom vardı 2 tane gebeliğe engel olur mu dedim öncesinde sorun olmaz dedi, her miyom aynı değil ancak risk teşkil etse doktorun söyler sana. bende bilerek geciktiriyorum pazartesiye randevu aldım gitmişken belki kalp atışını da duyabilirim diye :))) sen ne güzel keseyi de görmüşsün gözün aydın :)))
Sağol canım. Kime sorduysam bende de vardı miyom dedi, rahatladım biraz.Risk yok galiba bişi demedi doktor ,ağrın kanaman olursa hemen gel dedi olmazsa 3 hafta sonraya gel dedi :nazar: ayy güzel haberlerini bekliyorum tattlım :KK36:

X