- 29 Aralık 2021
- 1.139
- 840
Çpk şükür mide de sıkıntı yok ara sıra kasıklarım ağrıyor . Ama acaip kabızlık var WC den çıkamıyorum oturup kalıyorum. Zorlamakta istemiyorumcanım kasık ağrısı, kabızlık, sabahları mide ağrısı ve yorgunluk :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çpk şükür mide de sıkıntı yok ara sıra kasıklarım ağrıyor . Ama acaip kabızlık var WC den çıkamıyorum oturup kalıyorum. Zorlamakta istemiyorumcanım kasık ağrısı, kabızlık, sabahları mide ağrısı ve yorgunluk :))
Ah maşallah minnosa konakta hangi doktora gidiyorsunuz?Kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 20 gün sonra tekrar çağırdı şuan çok küçükmüş daha
Eki Görüntüle 3025470
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sabır versin inşallah3.düşüğümü yaptım kızlar pazar günü
Hayırlı olsun canım inşallah keseyide sağ Salim görürsünBugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı 4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum
sabahları ılık suya gün kurusu atıp yumuşayınca önce kayısı yiyorum sonra suyuna 1 yemek kasığı zeytinyağı döküp onuda üstüne içiyorum bana biraz faydası oldu canım inşallah sana da faydası olur çünkü kabızlıkta sancı yapıyor ((Çpk şükür mide de sıkıntı yok ara sıra kasıklarım ağrıyor . Ama acaip kabızlık var WC den çıkamıyorum oturup kalıyorum. Zorlamakta istemiyorum
Hayırlı olsun canım çok şükür biri daha keseyi gördüSelam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin biz ne desek boş çünkü. Rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. bende düşük yaşamış birisi olarak seni anlayabiliyorum((3.düşüğümü yaptım kızlar pazar günü
gözünüz aydın canım darısı bizlere olsun inşallah :)))Kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 20 gün sonra tekrar çağırdı şuan çok küçükmüş daha
Eki Görüntüle 3025470
maşallah canım bende pazartesi gideceğim bakalım çok heyecanlı süreçler sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :)))Bugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı 4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum
Sağolun canım Allah razı olsun Allahım kimseye yaşatmasın, bir an önce patoloji sonucunu bekliyorumcanım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin biz ne desek boş çünkü. Rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. bende düşük yaşamış birisi olarak seni anlayabiliyorum((
Amin canım insaAllahgözünüz aydın canım darısı bizlere olsun inşallah :)))
Firdevs hanımaAh maşallah minnosa konakta hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım bende göğüs ucumda acı hisettim akıntı ve bol uyku vardı bendeKızlar reglinize yakın belirtileriniz nelerdi hatırlıyomusunuz. Benim göğüslerim dokununca acımaya başladı , kabızlığım arttı, akıntım çoğaldı 3+4 günlük şuan .
Canım senin en son beta kaçtı baktırdın mı. Ben çok. HeyecanlıyımÇok teşekkürler kızlar ya .İçim rahatladı Annemi aradım demin oda bende de vardı miyom bişi olmaz dedi
Allah en kısa vakitte hayırlı evlat versin inşallah. Eğer ulaşabilirseniz genetik testinin yapılmasını da isteyin bence.Sağolun canım Allah razı olsun Allahım kimseye yaşatmasın, bir an önce patoloji sonucunu bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım denicem :)sabahları ılık suya gün kurusu atıp yumuşayınca önce kayısı yiyorum sonra suyuna 1 yemek kasığı zeytinyağı döküp onuda üstüne içiyorum bana biraz faydası oldu canım inşallah sana da faydası olur çünkü kabızlıkta sancı yapıyor ((
Regli günü yaklaştıkça belirtiler daha da artmaya başladı benimCanım bende göğüs ucumda acı hisettim akıntı ve bol uyku vardı bende
Bence yok canım kadınlar saklar bence ama erkekler çok heycanlı oluyorlar paylaşmak hoşlarına diyor benceBu sabah doğana kadar saklama imkanım var mı diye düşündüm
yapcaklar canım,10 ğün sonra çıkar dediler,kendi doktorumda ebmriyoları çözüp bakacagım dedi.Allah en kısa vakitte hayırlı evlat versin inşallah. Eğer ulaşabilirseniz genetik testinin yapılmasını da isteyin bence.
Canım ben halla aynı belirtiler sadece arada böyle adet olcak gibi sancı geliyor oda 1 dk fln onun sebebide rahim büyüyormuş bebek yerleşiyormuşÇok teşekkür ederim canım denicem :)
Regli günü yaklaştıkça belirtiler daha da artmaya başladı benim