2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
yok canım değil 19 şubatta trasnfer olmuştum, 6 haftalık olmuş, keseyi kalp atışını hepsini duydum,ğün için de gitti zaten:KK43:
Çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum kaybın her türlüsü çok kötü Allah sabrını versin sağlıklı bebeklerle üzüntünü hafifletsin inşallah canim 🙏

Bugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı 😂 4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum 🙏🙏

Eklentiler

• Screenshot_20220315_141936_com.tencent.mm_edit_173837943990139.jpg
    Screenshot_20220315_141936_com.tencent.mm_edit_173837943990139.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 37
amim canım inşallah,sabah keseyi görüp kalp atışını dinleyip 2 saat sonra düşmesi çok acı
Ya canim seni o kadar iyi anliyorum ki bende bir düşük yaptım şu an sen yazinca inan gozlerim doldu allahım yardimcin olsun canım en kısa zamanda kavuşursun insallah bebisine

Sigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
Ben 😬 ama neden bilmiyorum hiç sorun yaşamadım maşallah transferden önce transfer stresi de yüklenince neredeyse günde 1 paket içiyordum
Ben tüp bebek tedavisiyle pozitifi gördüm transfer olduğum günden itibaren(19 Şubat) ağzıma sürmedim sadece bir gün bir tane çektim onda da amcam hastanedeydi stres falan hamile olduğumu bile unutmuşum sonra aklıma geldi bir an ne yapıyorsun Büşra dedim attım hiç canım çekmiyor bende çok şaşırıyorum
Yanında çerez bulundur benim ablam hamileliğinde öyle başa çıktı çok zorlandı ama işte sürekli sakız ve çerezle idare etti 2 aydan sonradan rahatlamıştı

Bugün kan verecek arkadaşlarımız nerdesiniiiizzzz? Ben ilk sıradan hemen verdim kanı 😂 4 Mart (Bat günü) 1.2 sonra 8 Mart 27.24 olmuştu, bugün 15 Martta yine verdim 770.42. Cumartesi ultrasyonla bakabiliriz dedi. İple çekiyorum 🙏🙏
MaşALLAH canım hadi bakalım bende Perşembe gidicem bakalım o zaman ne dicek 💙

3.düşüğümü yaptım kızlar pazar günü:KK43:
Geçmiş olsun ya 😕 RABBİM kucağını çabuk doldursun düşüklerin yerini aratmasın hayırlısıyla bir evlat nasip etsin,şimdi durumun nasıl

Ben de vercem bugun okulq giderken ugrayacagim hastaneye. Kananam hala tam bitmedi merak ediyorum cok degeri

yok canım değil 19 şubatta trasnfer olmuştum, 6 haftalık olmuş, keseyi kalp atışını hepsini duydum,ğün için de gitti zaten:KK43:
Ben de yasadim onu. Neler hissettigini anliyorum ama sonrasinda bi oglum oldu. Sen de yasayacaksin aynisini eminim. Bi an once saglikli bebislerine kavus insallah

Selam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü :KK200::anne: bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı

Selam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü :KK200::anne: bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
Oyy hadi gozun aydin.🥰🥰 insallah miyomlar da hic sorun cikarmaz. Yanlis.bilmiyosam dogumda gidiyo zaten

X