Azalttım zaten hemde çok ama tamamen bırakmak istiyorumKendiliğimden bıraktım canim bu bebek için çok uğraştım çok gözyaşı döktüm ona zarar verecek tüm alışkanlıklarımı bıraktım ne kadar zor olsa da ondan daha kıymetli değil benim zevkim isteklerim dedim kafada bitiyor aslında biz hep içenlerin çocuklarına bi şey olmuyor diyoruz o örneklerle kendimizi kandırıyoruz ama Allah korusun o riski alamam yani.
Bırakmak seni çok strese sokacaksa azaltarak icmen daha mantıklı çünkü stres de en az sigara kadar kotu
Canım dayanabildigin kadar dayan bakalım ne kadar sure geçecek hemen ilk canın çektiğinde içme son raddeye kadar sabretmeye çalış belki hic içmemiş olursun bugün belli mi olur bir uğraş bul mutlaka kendine bir deAzalttım zaten hemde çok ama tamamen bırakmak istiyorum
Örgü yapıyorum aşkı memnu izliyorumCanım dayanabildigin kadar dayan bakalım ne kadar sure geçecek hemen ilk canın çektiğinde içme son raddeye kadar sabretmeye çalış belki hic içmemiş olursun bugün belli mi olur bir uğraş bul mutlaka kendine bir de
Ooohhh miiss ben de battaniye falan yapmak istiyorum bir sürü ya kış bebesi olacak zaten bizimkiler çeşit çeşit örterim diyorum cinsiyeti belli olunca da yelekler tulumlarÖrgü yapıyorum aşkı memnu izliyorum
Ayyy instagram grubu kursaydık keşke bi de fikirler atardık bir birimizeOoohhh miiss ben de battaniye falan yapmak istiyorum bir sürü ya kış bebesi olacak zaten bizimkiler çeşit çeşit örterim diyorum cinsiyeti belli olunca da yelekler tulumlar
Artık oldu. Tecrübe o kadar daAy allah bagislasin oglusunu sen tecrubelisin bize yol gösterirsin artik kuzum benim ilk olacak nasipse sağlıkla gelsinler de
Carsamba 1244 cuma 2488 gozukur Allah on izniyle artar daha cok bunlar en az olması gereken canımBenim cumartesi 229 pazartesi 622 çıktı doktor çok iyi dedi bu cumaya çağırdı tahminen 3000 civarı olacak cumaya kese görünür heralde sat a gore 4+2 yiz bugün
Ben Yaptım daha karnıma düşmeden daha dün bi tulum daha bitirdimOoohhh miiss ben de battaniye falan yapmak istiyorum bir sürü ya kış bebesi olacak zaten bizimkiler çeşit çeşit örterim diyorum cinsiyeti belli olunca da yelekler tulumlar
Burdan da atarız ya ay hep test mi aticaktik biraz da bebek battaniyesi yelegi patiği falan atalımAyyy instagram grubu kursaydık keşke bi de fikirler atardık bir birimize
Ayyyy bu cookkkk güzelll ellerine sağlık nasıl örülüyor bu videosu varsa özelden atar misin bana daBen Yaptım daha karnıma düşmeden daha dün bi tulum daha bitirdim
işte aradığım topic elinde orjinal şeyler olanlar paylaşsın kızlar bebeklerimiz 2022 Kasım modasını belirlesinBurdan da atarız ya ay hep test mi aticaktik biraz da bebek battaniyesi yelegi patiği falan atalım
Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bebişin inşallah benim hafif bel ağrım oluyor ama mide bulantım yok şükür kaçıncı haftadasin ilerledikce belirtiler artıyor diyorlar amaKızlar merhaba tüp bebek yöntemi ile çok şükür betamizi gördük.Simdi kese gününü bekliyoruz.Allah nasip ederse hesabımıza göre de Kasım da yavrumuzu kucağımiza alacağız.Fakst benim şuan mide bulantım ve bel ağrım hat safhada yemek yiyemiyorum ki normalde o bur birisiyim aranızda benim gibi belirti yaşayanlar var mı ?
YouTube da popcorn modeli dersen cıkar ben de vidio izleyerek yaptım canımAyyyy bu cookkkk güzelll ellerine sağlık nasıl örülüyor bu videosu varsa özelden atar misin bana da
Maşallah sağlıkla giyip içlerini doldursunlar ellerinize sağlık pek güzel. Benim nasip olursa eğer 4. Bebeğim olacak inşallah hepsi kış bebesi olduğundan fazla hazırlıklara girmiyorumBen Yaptım daha karnıma düşmeden daha dün bi tulum daha bitirdim
Yaa ne güzell hadi inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün haberdar et biziKızlar merhababende tüp bebekle pozitif alan, bir anne adayıyım. Şuan kese randevusu için bekliyorum Allah'ın izniyle saat 2 civarında kesemizi görücem. Dualarınıza talibim