- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Tesekkur ederim canımMaşallah sağlıkla giyip içlerini doldursunlar ellerinize sağlık pek güzel. Benim nasip olursa eğer 4. Bebeğim olacak inşallah hepsi kış bebesi olduğundan fazla hazırlıklara girmiyorum
Gönder bize gönder ay koşup ip alasım var su anYouTube da popcorn modeli dersen cıkar ben de vidio izleyerek yaptım canımdaha neler yaptım bi gorseniz
Gönder bize gönder ay koşup ip alasım var su an
bunların hepsi çok güzel sağlıkla doğup giysin bebiş inşallah
Amin canım benim içimdeki kız arzusu erkek tavsan da ördüm tabi de oglum olunca insallah kızım olur diyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tabibunların hepsi çok güzel sağlıkla doğup giysin bebiş inşallah
AminYaa ne güzell hadi inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün haberdar et bizi
Yok çıkmadı canım ya 3 saat oldu bekliyorumPapatyamelo çıktı mi canım sonucun?
Ben de cuma gideceğim canım şimdiden heyecanliyim içim pır pırAminstres ve heyecandan düşüp bayılmazsam Allah'ın izniyle
Öncelikle sağlıklı olsun da oğlandan sonra kız tabi güzel olur Allah gönlüne göre versin canim bakalım cinsiyeti öğrendiğimiz asamaya gelelim deAmin canım benim içimdeki kız arzusu erkek tavsan da ördüm tabi de oglum olunca insallah kızım olur diyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tabigönlümdeki kız bebek her seyi kırmızı beyaz gri süsledim
Amin canım olsun diye ne kadar çaba sarf ediyoruz rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin herseyden önce oÖncelikle sağlıklı olsun da oğlandan sonra kız tabi güzel olur Allah gönlüne göre versin canim bakalım cinsiyeti öğrendiğimiz asamaya gelelim de
Ya maşallah kaçıncı haftada gördün beta kaçtı tahmini canim çok merak ediyorum görüntüsü nasılKuzular ben dün bebişimin kesesini gördüm çok şükür
Beta 1330 dün ultrasonda çıkmadı alttan gördük canımYa maşallah kaçıncı haftada gördün beta kaçtı tahmini canim çok merak ediyorum görüntüsü nasıl
Yaa maşallah canım sağlıkla devam etsinBeta 1330 dün ultrasonda çıkmadı alttan gördük canım
Pazartesi günü hcg 1511di haftamda 5+ ama net kaç olduğunu doktor söyleyecek bakalımBen de cuma gideceğim canım şimdiden heyecanliyim içim pır pır
En son betan kaçtı kaçıncı haftadasın
İçini ferah tut Allah'ın izniyle her sey sırasıyla olur gider1511di 5+ ama net kaç olduğunu doktor söyleyecek bakalımvalla bu heyecan hepsinden betermiş dün geceden beri yerimde duramıyorum elli tane korku elli tane soru işareti Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Anladım tatlım alerjik bünyen.H a p p y o tarz tüketiyorum canım da çok hafif tatları tüketiyorum. mide sıkıntısı var birde kaşınıyorum :)
Kahveyi nasıl bıraktın.Sigarayı + kahveikisini de bıraktım kahveyi bir yudum içiyorum eşime yaptigimda bir yudumluk koyuyorum kendime