Selam anneler. Sizler ve bebisleriniz iyisinizdir herşey yolundadır umarım..
Kızım biraz erken doğmuştu 29ekimde normalde kasim 2haftaya yakın sezeryan tarihi verilmisti. Dogumundan 2.3hafta sonra bizden ailem yada 3yaaindaki oglumdan rsv virusu kapmıştı 12gun yogunbakimda kaldi. Kabus gibi bir donem geçirdik. Çıktıktan sonra hiç ememedi hatta şırıngayla zor zahmet besleyebildim bircok biberon denedim sonra alışmaya ve toparlamaya başladı ancak 3.aydan bu aya kadar kilo alımı çok az. Alerji ve gastroentroloji takibindeyiz. 6.aya kadar kolikti yeni azaldı.. 3kilo doğdu ama 3 ayda yaklaşık 1 kilo alamadı bile 6.750suan. Beslenmesi hala problemli surekli kusma var. 2aya yakin kakası bile azdı 3.4gunde bir yapardı şimdi hergun 1kere yapmış oluyor en azından probiyotik gaz damlası destekleriyle duzene girdi. Beslenme aralığı çok fazla istemiyor gunde 3 kez ann3.sutu Sağıyorum 3.4kez alerji mama veriyorum. Bağışıklığı dusuk hassas bir bebek. Ek gidaya 5.ayda başladık hala kaşık reddi suruyoe ben veriyorum o çıkarıyor. Böyle büyütmek çok zor. Oglumda birkaç problem yaşamıştım ama gelişimi ve beslenmesi iyiydi. Gündüz uykusu çok az. Gecede uyuyor genelde birkac k3z kalkıyor ama azıcık cc besleniyor. Gecmeyen tekrar eden pişik ve egzaması var biryandan.. Ne yapacağımı şaşırdım. 3 ilaç kullanıyoruz reflu vs bağlı. Alerji testi yapıldı iyi cıktı ama sürekli besinleri itme öğürme halinde sıkça kusuyor. Oğlumda blw başlamış arada pure kendim kaşıkla veriyordum kızım pureyi dahi yutmakta zorluk çekiyor. Az almaya devam ederse vitamin filanda ekleyeceğini soyledi. Yüzüstü durmak istemiyor destekli dahi otururken zorlanıyor ama kuvveti var istediğide dönüyor anakucaginda kucahimizda hep dik durmak istiyor. Saçlarım beyazladı 5ayda, umarım düzelmeye başlar minik kızım, sevgiler..