2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
kizlar günaydın biz bu bebisleri ne zaman oturtucaz soran oldu mu doktorumuza sormayi unuttum bizimki asla yatmak istemiyor artik
Benimki de öyle ya oyalamak zor oluyor yatmadığı için kolay kolayda uyumuyor

Saplık ocagından aldığımı kullanıyorum suan nasılsın canım nasıl gidiyo alıstın mı bebeğe 🥰
Bebeğe alıştım şükürler olsun şuanlık her şey güzel bazen atak zamanları zorluyor ama hangimiz zorlanmıyoruz ki💕 seninki nasıl

Kızlar bebeğimin idrar miktarında azalma var sadece emziriyorum doymuyor mu acaba diyorum ama kaka sayısı arttı. Doymasa ağlar diyorum sürekli de emzirmeye çalışıyorum başka neden dolayı idrarı azalır bilen var mı

Bizde 4. Ay asilarimizi olduk bugün ateş genelde yapmaz ama takip edin yinede dediler.bir de kızımın kafa derisinde pullanma kepek gibi birşeyler vardı .banyodan sonra saçını yikiyordum .ama geçmiyordu .saç tellerine yapisiyordu o şeyler.bugun sordum konak mis bu .büyük kızımda rastlamamistım böyle birşeye kabak doğmuştu o .bu kızım çok saçlı doğdu saclilarda daha sık olurmuş.her banyodan 40 dakika önce zeytinyağı yada bebe yağı sur beklet yikadiktan sonrada ince bebek tarağı ile tara dedi aile hekimi .bir kaç kez yapmak gerekiyormuş böyle geçene kadar
Gecmis olsun. Bizde de oldu. Organik bir sampuan kullaniyordum, hersey yolunda idi. Bır gunde nuksetti. Minidolin diye icerigi temiz bir sampuan var onu onerdiler. Banyodan 1 saat once sari kantoron yagini surup bekledik. Sonra banyo. 3-4 kere yaptim. Cozuldu sorun sanirim.

Bebeğe alıştım şükürler olsun şuanlık her şey güzel bazen atak zamanları zorluyor ama hangimiz zorlanmıyoruz ki💕 seninki nasıl
Valla zorluyo artık atak mı ne bilmiyorum ama cok gazlı bir bebek gece sürekli kalkıyorum basıyo çığlığı gaz sıkıstırıyo cocugu sürekli bebek bakmak zor zanaat 🤷🙄

Gecmis olsun. Bizde de oldu. Organik bir sampuan kullaniyordum, hersey yolunda idi. Bır gunde nuksetti. Minidolin diye icerigi temiz bir sampuan var onu onerdiler. Banyodan 1 saat once sari kantoron yagini surup bekledik. Sonra banyo. 3-4 kere yaptim. Cozuldu sorun sanirim.
Biz de bıngıldağın üzerinde oldu doktor zeytinyağ sürmeyin dedi. Vücut ısısı ile sıvılaşır önermiyorum dedi. Saçları zaten orantısız uzamıştı arka kısımlarında dökülme vardı. Saçını kesmemizi önerdi. Ağlaya ağlaya kestim. 1 hafta oldu belli belirsiz var. Bi de kafasında egzama varmış kesince fark ettik kepekleniyordu. Evde egzama kremi vardı kullana bilirsiniz dedi doktor. Çok şükür o da geçti.

Kızlar bebeğimin idrar miktarında azalma var sadece emziriyorum doymuyor mu acaba diyorum ama kaka sayısı arttı. Doymasa ağlar diyorum sürekli de emzirmeye çalışıyorum başka neden dolayı idrarı azalır bilen var mı
Ayy bizimde öyle çişten çok kaka yapıyor

kizlar günaydın biz bu bebisleri ne zaman oturtucaz soran oldu mu doktorumuza sormayi unuttum bizimki asla yatmak istemiyor artik
ben oturtuyorum ara ara gun icinde cunku durmuyor. kucagimda da surekli tasiyamiyorum . Dr osman gonulal youtube da ki videosun da destekli oturtabilirsiniz demisti.
Biz de bıngıldağın üzerinde oldu doktor zeytinyağ sürmeyin dedi. Vücut ısısı ile sıvılaşır önermiyorum dedi. Saçları zaten orantısız uzamıştı arka kısımlarında dökülme vardı. Saçını kesmemizi önerdi. Ağlaya ağlaya kestim. 1 hafta oldu belli belirsiz var. Bi de kafasında egzama varmış kesince fark ettik kepekleniyordu. Evde egzama kremi vardı kullana bilirsiniz dedi doktor. Çok şükür o da geçti.
ay zor olmustur sac kesimi😢
Lina ninda yanlari dokulmeye basladi.
Gecmis olsun canim 🙏🏼

Gece değil ama gündüz özellikle öğleden sonra bizim için emmek krize dönüyor bazen. Mama destekli gidiyorum günde 2 sefer falan veriyorum. O saatler geldi mi ağlama krizine giriyor mama yiyene kadar. Tamamen alışacak diye korkmuyor değilim
Ben de mama destekli gidiyorum ama bizim ikiden fazla
Eğer uyaniksa emmiyor bizimki de hatta bazen uyku sersemi bile emmiyor

gecmis olsun minige ve size.

ben oturtuyorum ara ara gun icinde cunku durmuyor. kucagimda da surekli tasiyamiyorum . Dr osman gonulal youtube da ki videosun da destekli oturtabilirsiniz demisti.

ay zor olmustur sac kesimi😢
Lina ninda yanlari dokulmeye basladi.
Gecmis olsun canim 🙏🏼

Teşekkür ederim eşimin traş makinası ile aldık. Şimdi biraz uzadı. Saç çıkmayan yerler vardı ordan da saç gelmeye başladı 😇

Uyku düzenlemesi, rutini, uyku eğitimi alan var mı kızlar 2 gündür bende bittim bebeğimde uyumuyor.. Sabah 07:00 den 12:00 ye kadar uyutamadım😭

Reddetmiyor ama dusman askeri muamelesi yapiyor. Cekistirmek, damaklari arasinda ezmek vs. Dun aksam da muhtesem ciziklerim oldu. Bu son 2 haftadir yeni huyumuz.
Benim zaten hastane süreci geçirdiği için silikon ucla emiyor beni biberon olarak görüyor galiba
Bir ara vardı ama ayakta falan idare ediyordum şimdi uyaniksa tamamen emmek istemiyor

Kızlar meme artı mama gidiyorduk ama benim sütüm iyice azaldı
İlk kızımda da bu şekilde gitmistik ama o 22 ay emmisti
Onda sandığım zaman 120 falan çıkardı bunda 1 haftadır 75 anca çıkan sut 60a düştü
Sizce makinenin çekim gücü azalmış olabilir mi ?
Yoksa benim mi sütüm azaldi

Bugün Evet uzun denemelerimiz sonucu bugün kendi başımıza döndük hala inanamiyorum çünkü benim oğlan sırtını yere koydugumuzda çığlığı basıyordu yüz üstü çok az duruyordu 1 haftadır yerdeki caliamalarimiz sonucu başarılı oldu.darısı sizin bebislere hanimlar bu arada 4 ay 10 gunluk

X