- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Benimki de öyle ya oyalamak zor oluyor yatmadığı için kolay kolayda uyumuyorkizlar günaydın biz bu bebisleri ne zaman oturtucaz soran oldu mu doktorumuza sormayi unuttum bizimki asla yatmak istemiyor artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de öyle ya oyalamak zor oluyor yatmadığı için kolay kolayda uyumuyorkizlar günaydın biz bu bebisleri ne zaman oturtucaz soran oldu mu doktorumuza sormayi unuttum bizimki asla yatmak istemiyor artik
Bebeğe alıştım şükürler olsun şuanlık her şey güzel bazen atak zamanları zorluyor ama hangimiz zorlanmıyoruz ki seninki nasılSaplık ocagından aldığımı kullanıyorum suan nasılsın canım nasıl gidiyo alıstın mı bebeğe
Hayır hiç bir ilaç kullanmıyoruz sadece d vitamini mama bile kullanmıyoruzSiz herhangi bir ilaca başlamış mıydınız?
Benim ki de hep kucakta durmak istiyor habire gezdir diyorBenimki de öyle ya oyalamak zor oluyor yatmadığı için kolay kolayda uyumuyor
Gecmis olsun. Bizde de oldu. Organik bir sampuan kullaniyordum, hersey yolunda idi. Bır gunde nuksetti. Minidolin diye icerigi temiz bir sampuan var onu onerdiler. Banyodan 1 saat once sari kantoron yagini surup bekledik. Sonra banyo. 3-4 kere yaptim. Cozuldu sorun sanirim.Bizde 4. Ay asilarimizi olduk bugün ateş genelde yapmaz ama takip edin yinede dediler.bir de kızımın kafa derisinde pullanma kepek gibi birşeyler vardı .banyodan sonra saçını yikiyordum .ama geçmiyordu .saç tellerine yapisiyordu o şeyler.bugun sordum konak mis bu .büyük kızımda rastlamamistım böyle birşeye kabak doğmuştu o .bu kızım çok saçlı doğdu saclilarda daha sık olurmuş.her banyodan 40 dakika önce zeytinyağı yada bebe yağı sur beklet yikadiktan sonrada ince bebek tarağı ile tara dedi aile hekimi .bir kaç kez yapmak gerekiyormuş böyle geçene kadar
Valla zorluyo artık atak mı ne bilmiyorum ama cok gazlı bir bebek gece sürekli kalkıyorum basıyo çığlığı gaz sıkıstırıyo cocugu sürekli bebek bakmak zor zanaatBebeğe alıştım şükürler olsun şuanlık her şey güzel bazen atak zamanları zorluyor ama hangimiz zorlanmıyoruz ki seninki nasıl
Biz de bıngıldağın üzerinde oldu doktor zeytinyağ sürmeyin dedi. Vücut ısısı ile sıvılaşır önermiyorum dedi. Saçları zaten orantısız uzamıştı arka kısımlarında dökülme vardı. Saçını kesmemizi önerdi. Ağlaya ağlaya kestim. 1 hafta oldu belli belirsiz var. Bi de kafasında egzama varmış kesince fark ettik kepekleniyordu. Evde egzama kremi vardı kullana bilirsiniz dedi doktor. Çok şükür o da geçti.Gecmis olsun. Bizde de oldu. Organik bir sampuan kullaniyordum, hersey yolunda idi. Bır gunde nuksetti. Minidolin diye icerigi temiz bir sampuan var onu onerdiler. Banyodan 1 saat once sari kantoron yagini surup bekledik. Sonra banyo. 3-4 kere yaptim. Cozuldu sorun sanirim.
Ayy bizimde öyle çişten çok kaka yapıyorKızlar bebeğimin idrar miktarında azalma var sadece emziriyorum doymuyor mu acaba diyorum ama kaka sayısı arttı. Doymasa ağlar diyorum sürekli de emzirmeye çalışıyorum başka neden dolayı idrarı azalır bilen var mı
Gece değil ama gündüz özellikle öğleden sonra bizim için emmek krize dönüyor bazen. Mama destekli gidiyorum günde 2 sefer falan veriyorum. O saatler geldi mi ağlama krizine giriyor mama yiyene kadar. Tamamen alışacak diye korkmuyor değilimKızlar meme reddi yaşayan var mi
ben oturtuyorum ara ara gun icinde cunku durmuyor. kucagimda da surekli tasiyamiyorum . Dr osman gonulal youtube da ki videosun da destekli oturtabilirsiniz demisti.kizlar günaydın biz bu bebisleri ne zaman oturtucaz soran oldu mu doktorumuza sormayi unuttum bizimki asla yatmak istemiyor artik
ay zor olmustur sac kesimiBiz de bıngıldağın üzerinde oldu doktor zeytinyağ sürmeyin dedi. Vücut ısısı ile sıvılaşır önermiyorum dedi. Saçları zaten orantısız uzamıştı arka kısımlarında dökülme vardı. Saçını kesmemizi önerdi. Ağlaya ağlaya kestim. 1 hafta oldu belli belirsiz var. Bi de kafasında egzama varmış kesince fark ettik kepekleniyordu. Evde egzama kremi vardı kullana bilirsiniz dedi doktor. Çok şükür o da geçti.
Ben de mama destekli gidiyorum ama bizim ikiden fazlaGece değil ama gündüz özellikle öğleden sonra bizim için emmek krize dönüyor bazen. Mama destekli gidiyorum günde 2 sefer falan veriyorum. O saatler geldi mi ağlama krizine giriyor mama yiyene kadar. Tamamen alışacak diye korkmuyor değilim
gecmis olsun minige ve size.Biz de bıngıldağın üzerinde oldu doktor zeytinyağ sürmeyin dedi. Vücut ısısı ile sıvılaşır önermiyorum dedi. Saçları zaten orantısız uzamıştı arka kısımlarında dökülme vardı. Saçını kesmemizi önerdi. Ağlaya ağlaya kestim. 1 hafta oldu belli belirsiz var. Bi de kafasında egzama varmış kesince fark ettik kepekleniyordu. Evde egzama kremi vardı kullana bilirsiniz dedi doktor. Çok şükür o da geçti.
Reddetmiyor ama dusman askeri muamelesi yapiyor. Cekistirmek, damaklari arasinda ezmek vs. Dun aksam da muhtesem ciziklerim oldu. Bu son 2 haftadir yeni huyumuz.Kızlar meme reddi yaşayan var mi
ben oturtuyorum ara ara gun icinde cunku durmuyor. kucagimda da surekli tasiyamiyorum . Dr osman gonulal youtube da ki videosun da destekli oturtabilirsiniz demisti.
ay zor olmustur sac kesimi
Lina ninda yanlari dokulmeye basladi.
Gecmis olsun canim
Benim zaten hastane süreci geçirdiği için silikon ucla emiyor beni biberon olarak görüyor galibaReddetmiyor ama dusman askeri muamelesi yapiyor. Cekistirmek, damaklari arasinda ezmek vs. Dun aksam da muhtesem ciziklerim oldu. Bu son 2 haftadir yeni huyumuz.