Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben götürdüm doktora baktı yok gibi ama ultrasonla bakalım dedi 13 mart'a ultrason randevusu var ozamana kadar sen yine masaj yap dedi ultrason sonucuna göre konuşalım dediAh yavrum yaa. Ben sürekli yapmaya çalışıyorum. Şu an sol tarafa doğru bakıyor ama yine de sağ tarafına daha çok bakıyor. İnşallah ameliyata gerek kalmadan bu süreci atlatırız. Bi de hala demezler mi daha çok küçük boynunu tutamıyor düzelir diye. Doktor böyle diyorum hastaneler ticaret haneye dönmüş diyorlar bazen çıldırmamak elde değil. Cahille uğraşmak zor. Neyse ki bildiğini okuma huyu edindim de kafam rahat
Bende kesinlikle kendim eczaneden içeriği daha temiz olanlardan aldım.canım bizimde 4.ay kontrolümüzde vegaferon verdi kan damlası ben kullanmıyorum. paraben var içerisinde biraz baktım. Burada daha önce de konuşmuştuk belki hatırlarsınız arada keçiboynuzu özü veriyorum emziğinin ucuna az batırıyorum. bizde 4.ayımızda 7.500 kg 65 cm idik. açıkçası sağlık ocağından verdikleri ne d vitaminini nede kan damlasını vermedim ben. verenlere de saygı duyuyorum ama ben tercih etmiyorum.
3.ayda götürmüştüm biz .öksürük vardı hapşırma birde burun tikanikligi vardı .bizimki soğuk algınlığıydi ama .ciğerler temizdi .bir hafta antibiyotik kullandı.birde burnunu temizlemek için serum vermişti onu uygulamistikGünaydın kızlar benim oğlumda hırıltı vardı arada oksurukle doktora götürdüm ciğerleri falan tertemiz ev çok sıcaktır ondan oluyor dedi ama öksürüyor ilacta yazmadı ne yapmalıyım bilemiyorum varmı başına gelen daha önce
Biz de aynı durumdayiz ilaç vermedi ama iki gün çok ağladı ben birer defa calpol verdim ve burnunu temizliyorum şu anda da yapılacak başka bir şey sanırım yokGünaydın kızlar benim oğlumda hırıltı vardı arada oksurukle doktora götürdüm ciğerleri falan tertemiz ev çok sıcaktır ondan oluyor dedi ama öksürüyor ilacta yazmadı ne yapmalıyım bilemiyorum varmı başına gelen daha önce
Merhaba ,kızım iki aylık bende süpheleniyorum. Nasıl masaj yaptınız biraz açabilir misiniz?Ben götürdüm doktora baktı yok gibi ama ultrasonla bakalım dedi 13 mart'a ultrason randevusu var ozamana kadar sen yine masaj yap dedi ultrason sonucuna göre konuşalım dedi
Serum fizyolojik ile temizliyorum canım ama başka birşey yok3.ayda götürmüştüm biz .öksürük vardı hapşırma birde burun tikanikligi vardı .bizimki soğuk algınlığıydi ama .ciğerler temizdi .bir hafta antibiyotik kullandı.birde burnunu temizlemek için serum vermişti onu uygulamistik
Bencede bide ıhlamur veriyorum 3 çay kaşığı bugün verdim ilk kezBiz de aynı durumdayiz ilaç vermedi ama iki gün çok ağladı ben birer defa calpol verdim ve burnunu temizliyorum şu anda da yapılacak başka bir şey sanırım yok
Sağ ve sol tarafa tam başını degdirip 10 saniye sayıyorumMerhaba ,kızım iki aylık bende süpheleniyorum. Nasıl masaj yaptınız biraz açabilir misiniz?
Sağ ve sol tarafa tam başını degdirip 10 saniye sayıyorum
İse yaradi mi peki ?Bencede bide ıhlamur veriyorum 3 çay kaşığı bugün verdim ilk kez
Bebekle mi goturuyorsunuz?cok zor ufak cocukla cikmak ya..ben yapamiyorum esim olmadan..5dk lik mesafeye servise verdik bu kis gunu..maddi acidan zorluyor ama bebekle cikmaktan iyi geliyir bana..Öyle bebeklere zaten hiç cozum olmuyo büyük oglum da aynıydı küçük de aynı ne kanguru da durdu ne oyun halısında pusette bile durmuyo hamak aldım onda durur belki dedim sallanmayı da mı sevmez bi bebek onda bile durmuyo bakmak zorunda olduğum abimiz var 2017 dogumlu anaokuluna goturup getiriyorum her gün bir velveleyle
Eski hareketlilik yok evet mesela benim danisacagim çok şey oluyor valla başka sayfalara gidip bakınıyorum burada bi çok şey havada kalıyor artık bebislere dalınca burası unutuldu benceBurası neredeyse bomboş kızlar neredesiniz?Herkes iyi mi? 3 ay 13 günden selamlar
Rica ederim eve tam olarak yüzü çevrilmiş olacakSağ ve sola tam basını cevirip degil mi ? Degdirip degil de . Cok tesekkürler bu arada
Sanki biraz rahatlattı gibiİse yaradi mi peki ?
Evet canım arabayla götürüyorum getiriyorum gün nasıl geciyo anlamıyorum verecek kimsem yok ki mecburBebekle mi goturuyorsunuz?cok zor ufak cocukla cikmak ya..ben yapamiyorum esim olmadan..5dk lik mesafeye servise verdik bu kis gunu..maddi acidan zorluyor ama bebekle cikmaktan iyi geliyir bana..
Masallah buyumus bıdık biz 4 ayı doldurduk 5 aydan gün alıyoruz 4 aylık aşılarını oldu dogdu doğacak derken büyüyolar bileEski hareketlilik yok evet mesela benim danisacagim çok şey oluyor valla başka sayfalara gidip bakınıyorum burada bi çok şey havada kalıyor artık bebislere dalınca burası unutuldu bence
Biz de 124 günlük olduk kocaman olduk pazartesi kontrolumuz salı aşımız var