2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
zeytinyağını poposuna sürende var, sen tok karnına bir çay kaşığı içiriyorsun dimi? Benim evde marketten aldığım %100 zeytinyağı yazan bir zeytinyağı var ama korkudan veremiyorum içindeki katkı maddelerinden dolayı
Aynen o şekilde icirdim. Bizim kendi bahcemizin zeytinlerinden yapılan yağ katkı olmadığı için verdim valla. Bulabilsen bu tarz yağlar daha iyi olur

Kaka problemi benim kızımda da vardı. Ben kendim Kays’ı kompostosu içiyorum. Ara da 1 çay kaşığı kızıma da veriyorum 2 saate kalmadan yapı veriyor. Kakasını yapınca uykuya da uzun dalıyor🤲🏻 Ben gaz damalarını probiyotikleri falan hepsini bıraktım. Zeytin yağı da verdim ama en çok Kays’ı kompostosu imdadıma yetişti. Şimdi günlük yapmaya başladı. Babası da her akşam gaz masajı yapıyor 15 ila 20 dakika arası. Çocuğum rahatladı. Bana doktor falan tavsiye etmedi.
Çocuğumuzun doktoru olmak bize kalıyor, ne güzel bı formül bulmuşsun. Ya ben uyuma sorununa çözüm bulamıyorum, ana kucağında sallıyorum hafiften uyuyo 2 dk sonra uyaniyo. Bu döngü böyle,uyuyamadigi için de sinirleniyor ağlıyor. Napicam bu çocuğu 3 gundur böyle ,bende aglicam artık

Kızlar selam nasılsınız?

Ya oğlum hep sırt üstü yatıyor daha önce yan yatırmayı denemiştim ama yine sırt üstü dönüyor bir yolunu bulup. Kafasının arkasında biraz düzleşme olmuş. Dün gece yan yatırmaya çalıştım, bütün gece ikimiz de sürekli uyandık. Sabah da uğraştım kabul etmedi kesinlikle. Kundak yapıp düz kafa yastığı ile düz yatırdım yine. Henüz 2 ayı doldurmadı. Bu şekilde uğraşarak sonuç alabilir miyim sizce ya 😣 çok üzüldüm benden dolayı böyle olmasına ama yatıramadım bir türlü yan şekilde 😔 yaşayan var mı bu durumu?
Canım aynı dert bizde de var ,asla yan yatmıyo ,yan çevirince hemen uyanıyor kafa arkası dümdüz olmaya başladı .Eşim düz kafa için önerilen yastıktan aldı gece ona koymaya özen gösteriyorum bakıyorum gece kaymış kafası yastıktn ıkına ıkına iniyo.Napcaz bilmiyorum 😔

Benim instagram da sedos.guler 😇

Bendeki son havadisleri vereyim dün doktor kontrolümüz vardı. Diyete devam ediyoruz. Kakası düzeldi ancak ciltteki problemler devam ediyor süt ürünleri ve kuruyemiş kısıtlaması şeklinde devam ediyoruz dana etine falan girmedi. Alerji testi yapmak istemedi 6.aydan sonra besin açmayla devam edicekmiş. Önceki aylara göre kilo alımı çok az ama önceden tosun olduğu için şimdilik mama takviyesine ihtiyacımız yok dedi. İhtiyaç duyduğumuzda alerji maması reçete edecekmiş bana da kalsiyum şurubu verdi.
Guzum ekledim seni

Herkes bir fikre sahip ben de fikrimi söyleyeyim meme emmekte sıkıntı yoksa bence emzik güzel şey anlıkta olsa bebeğin sitresini alıyor öyle an oluyor ki meme ile kavga ediyor o zaman emzik sakinleştiriyor. Meme emiyorsa yüreğini ferah tut

Evaante Evaante
Spicelover Spicelover
Ben de ekledim kızlar hediye ismim🥰
Özge bebişlerimizi benzetiyordum bizim benzememizden kaynaklanıyormuş😂

Ben de veren herkesi ekledim. Sanalda tanıdığını sonradan görmek çok güzel oluyor 😍
Kızlar ekledim

Karin ustu egzersizi seviyor mu kizlar bebekleriniz ?

Benim kiz hic sevmiyor. kucagim da fln tamm ama yuz ustu yatirinca oyun halisina kiyameti kopariyor
Ben reflü yatağına yatırıyorum canım karın üstü dakika tutuyorum 4 dk kaldı dün, ağlamasın sıkılmasın diye çıngırağını sallıyorum ilgisini çekecek bişiler sallıyorum gözleriyle takip ediyor

Bizimkinin de ateşi çıkmadı ama uykuya da geçemedi 36.9 olmuştu huzursuzluğu artınca verdim 20 dakikaya varmadı uyuya kaldı.
Aşı uyku yaptı bizim kızda bugün bütün gün uyudu hala uyuyor arada uyandırıp emziriyorum
Karin ustu egzersizi seviyor mu kizlar bebekleriniz ?

Benim kiz hic sevmiyor. kucagim da fln tamm ama yuz ustu yatirinca oyun halisina kiyameti kopariyor
Benimki de aynı ya kucağımda sıkıntı yok ama yere koyunca kafasını gömüp bağırıyor ayna koyuyorum hiç bakmıyor bile ☺️

Ben reflü yatağına yatırıyorum canım karın üstü dakika tutuyorum 4 dk kaldı dün, ağlamasın sıkılmasın diye çıngırağını sallıyorum ilgisini çekecek bişiler sallıyorum gözleriyle takip ediyor
bende hareket eden oyuncak aldim dikkatini ceksin diye ama yan yatirinca dikkatini cekiyor 🙈reflu yatagi egimli ya anne kucagi gibi rahat geliyordur
Aşı uyku yaptı bizim kızda bugün bütün gün uyudu hala uyuyor arada uyandırıp emziriyorum

Benimki de aynı ya kucağımda sıkıntı yok ama yere koyunca kafasını gömüp bağırıyor ayna koyuyorum hiç bakmıyor bile ☺️
asi benim kizi bir kuzuya cevirmisti ilk gun. sessiz sakin 🙈

evet ya , bir de salyali simdi herheri islatiyor🙈

X