Geçenlerde sormuştum gruba bika marka tavsiye edildi. Ama ben hala karar verip alamadım. Bebekle mi gidip bakmak lazım acaba öyle daha mı iyi olur ki ? Babymall da deneme ürünleri vardı
Söylüyorum aslında ama kırıcı bir yapım yok ama sinirlenince yıkıcı bir yapım var. Sevmiyorum bu özelliğimi ama ne yapayım işte. Birine kızarsam ve tepkimi belli edersem bir daha eskisi gibi olamam gibi geliyor. Yarın öbür gün hiçbirşey olmamış gibi davranamıyorum. Annem kırdığının farkında değil, güzellikle söylüyorum. Mamayı o yokken bıraktırmayı denemek istiyorum ama benim kız da memeden ayrılmıyor, memede uyursa veya kendi bırakırsa sorun yok. Ama bazen abartıyor emmeyi beya uykuya dalamıyor, memeyi çok emiyor, memede süt bitincede sinirleniyor veya memeyi ağzına sokup sokup çıkartmaya başlıyor bir yerden sonra. Bakıyorum iyice oyuna çevirmiş, yara yapacak, çekiyorum memeyi, bu seferde ağlıyor mecbur mama veriyorum. 30 luk verince hemencecik bitiriyor onu daha çok ağlıyor. O yğzden 60 lık veya 90 lık yapıyorum susması için. 3 aylık olana kadar idare edeyim dedim, çok farklı düzenler denedim ama mutlaka o mamaya yolumuz düşüyor.
Yirim onu ben
canım yanlış anlama ama o ekran onun minik beynini çok karıştırır bu da uyumasını dünyaya tepkilerini allak bullakk eder. Çünkü o daha tanımıyor dünyayı ve tv ekranını bizim gibi algılamıyorşar muhtemelen. Dün bikaç kişi ile görüntülü görüştük, kızıma da ekranı çevirdim ve huzursuzlandı, gecede uyumakta zorlandı mesela. Ben telefona bağladım. Mümkün olduğu kadar uzak tutmakta fayda var. İnstada dijitalbaba orhan toekr var tavsiye ederim