- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
diofol kullanıyorum canım.Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum :)))oy kuzum çok sevindim senin için ben nisan başında gidicem yolum uzun 2 kez gidip o yorgunluğu yaşamak istemiyorum git gel yol 4 saat sürüyo nisan başında inşallah bende müjdemi vericem kalp atışını duyduk diyerek
Benim 6+5 te crl 0.75 mm idi doktor gayet uyumlu dedi6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galibadoktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
6+3te bebek net göründükaçıncı haftada bebişim gördünüz peki? yok kuzım zaten bir daha da gitmem o doktora
Amin kuzumm inşallahhh güzel haberlerle gelceminşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum :)))
Canım benim doktor Op.Dr. belki o yüzden yazamıyordur ya da hastanede çalışmadığı için özel muayenesi var. Ama özel bir hastane varmış burda senin gittiğin gibi rapor çıkarıyormuş ona bakacağız. Resmen özele zorluyorlar insanıcanım bende oskapar kullanacağım özel hastane rapor çıkaracak şimdi doktorun rapor çıkaramıyor mu acaba ?
doktor bana bugün kese 7 mm dedi gün de 1 mm büyüyor 10 gün sonra kalp atışını duyarız gel dedi canım belki fikir olur :) senin ilk kese göründügünde kaç mm idi.
Evet ama araştırdım tabi doğruysa zarar vermiyomuş normalmişAl bendende okadar. Sanki zarar veriyomuşuz gibimize geliyooo
Canım geçen hafta aile hekimine de rica etmiştim uzman değilim tedaviyi ben başlatamam diye yazmadı o da. Bana denk geliyor herhalde bu doktorlarKuzum ben de özele gidiyorum oksapar kullaniyordum sabah aile hekimine tahlil için gittim yazar misiniz bile demedim kendi ilaç kullanıyor musun diye sordu hemen 2 kutu oksapar 2 kutu da progestan yazdı bitince bir daha yazarız dedi 90 tl civarı bir şey ödedim hepsine eczanede reçetesiz almaya kalksak heralde 1000 tl falan öderdik çünkü 10 gün önce 395 ödemiştim preogestan hariç mutlaka aile hekimine git bence ben de 9 ay kullanacakmisim bas edemezdim
Doktor isi tamamen sans bazısı risk almak istemiyor kimisi de başka doktorun başladığı tedaviyi kendine saygısızlık olarak mi algiliyordur nedir yardımcı olmuyor.Canım geçen hafta aile hekimine de rica etmiştim uzman değilim tedaviyi ben başlatamam diye yazmadı o da. Bana denk geliyor herhalde bu doktorlar
9 Mart=49
13 Mart=438
15 Mart=1046 şeklinde değerlerim. Bugün de kan vericem sonuçlanınca yazarım yine. Cumartesi keseyi görebilirsin bence de belli olmaz. ikimiz de cumartesi muayene olucaz haberleşelim. :)
Değerler çok iyi. Yarın kaçta muayeneniz bir ihtimal görünebilir vajinal ultrasonla16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.
Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
Yarın sabah 10.30’da. İnşallah görürüz doktor güzel şeyler söylerDeğerler çok iyi. Yarın kaçta muayeneniz bir ihtimal görünebilir vajinal ultrasonlainşallah görürsünüz
Benim pek bulantım başlamadı dediğin gibi pek çok yiyorum gidişat kötüAy evet hayirlisi ile bulanti olmasa super olur:)Ama bulantisi olmayanlarin da kilo alimi dahs riskli oluyormus :)
Saglik olsun da hersey hallolur emin olun :)Benim pek bulantım başlamadı dediğin gibi pek çok yiyorum gidişat kötüzaten vitaminiydi iğnesiydi tedavi sürecinde kilo almıştım ne olacak sonum Allahım
Doktorlarımız aynı kişi olabilir miDoktor isi tamamen sans bazısı risk almak istemiyor kimisi de başka doktorun başladığı tedaviyi kendine saygısızlık olarak mi algiliyordur nedir yardımcı olmuyor.
Benim kadın dogumcum da çok alıngan mesela ben evhamliyim çok soru soruyorum diye bana diyor ki simdi den başkasına da gider sorarsın
mesela pıhtılaşma sorunum var mi yok mu bilmiyorum ben igneyi keser sanmistim belli bir süre sonra, doğuma kadar kullanacaksın dedi şoke oldum dedim nasıl vurcam karnim büyüyünce en fazla 3. Aydan sonra kesersinz diye düşündüm bende pıhtılaşma var mi bilmiyoruz dedim farketmez daha önce kalp atışı duydun mu sen bak simdi duydun demek ki bunu kullanman gerek dedi kitledi beni ne yapicam hic bilmiyorum simdi gidip pihtilasma testi yaptirasim var
Ya ben böyle saçma bi doktor görmedim. Benim bildiğim yolc varsa bebek de vardır yoksa boştur. Her yerde okudum bu bilgiyi. Buarada 5 haftalığa göre değerin çok yüksek değil mi? Cumaya da daha çok var nasıl bekliceksin başka doktora mı gitsen bu arada?Kızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
İnşallahYarın sabah 10.30’da. İnşallah görürüz doktor güzel şeyler söyler