2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
Benim 6+5 te crl 0.75 mm idi doktor gayet uyumlu dedi

Kızlar nasip olursa yarın hastahaneye gidicem kalp atışını duymak için alttanmı bakıyorlar acaba

kaçıncı haftada bebişim gördünüz peki? yok kuzım zaten bir daha da gitmem o doktora
6+3te bebek net göründü ama gittiğimde 5+3 olmama rağmen sadece yolk ve normal kese göründü doktorumda hiç bir şey demedi bende bilmediğim için hiç araştırmadım zaten o haftada görünmez diye düşünüyordum. Doktorumun dediği tek şey kese dolu yolk görünüyor iki hafta sonra kalp atışı için gel oldu. Çok erken bir karar vermiş doktor. Enteresan gerçekten… Kesinlikle doktor değiştir ve pozitif düşün İnşallah bebişin seninle

Canım benim doktor Op.Dr. belki o yüzden yazamıyordur ya da hastanede çalışmadığı için özel muayenesi var. Ama özel bir hastane varmış burda senin gittiğin gibi rapor çıkarıyormuş ona bakacağız. Resmen özele zorluyorlar insanı

Canım geçen hafta aile hekimine de rica etmiştim uzman değilim tedaviyi ben başlatamam diye yazmadı o da. Bana denk geliyor herhalde bu doktorlar

Canım geçen hafta aile hekimine de rica etmiştim uzman değilim tedaviyi ben başlatamam diye yazmadı o da. Bana denk geliyor herhalde bu doktorlar
Doktor isi tamamen sans bazısı risk almak istemiyor kimisi de başka doktorun başladığı tedaviyi kendine saygısızlık olarak mi algiliyordur nedir yardımcı olmuyor.

Benim kadın dogumcum da çok alıngan mesela ben evhamliyim çok soru soruyorum diye bana diyor ki simdi den başkasına da gider sorarsın
mesela pıhtılaşma sorunum var mi yok mu bilmiyorum ben igneyi keser sanmistim belli bir süre sonra, doğuma kadar kullanacaksın dedi şoke oldum dedim nasıl vurcam karnim büyüyünce en fazla 3. Aydan sonra kesersinz diye düşündüm bende pıhtılaşma var mi bilmiyoruz dedim farketmez daha önce kalp atışı duydun mu sen bak simdi duydun demek ki bunu kullanman gerek dedi kitledi beni ne yapicam hic bilmiyorum simdi gidip pihtilasma testi yaptirasim var

16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.

Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.

16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.

Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
Değerler çok iyi. Yarın kaçta muayeneniz bir ihtimal görünebilir vajinal ultrasonla inşallah görürsünüz

Doktorlarımız aynı kişi olabilir mi bu kadar benzer tavır ben de bugün bunaldım bu iğneyi ne kadar kullanacağım diye mesaj attım hemen aradılar hamilelik sürecinde devam edecek şimdilik karar o dediler

Ya ben böyle saçma bi doktor görmedim. Benim bildiğim yolc varsa bebek de vardır yoksa boştur. Her yerde okudum bu bilgiyi. Buarada 5 haftalığa göre değerin çok yüksek değil mi? Cumaya da daha çok var nasıl bekliceksin başka doktora mı gitsen bu arada?

Eveet ben de keseyi, bebeğimizi ve kalp atışını gördüm çok şükür Değerim geçtğimiz hafta bile 3000 lerde iken şuan 10-15 bin olmuştur ona rağmen muayeneyi vajinal yaptı. Asla tedirgin olma bana güven dedi 10. haftaya kadar da vajinal tercih ediyorum. Her şey çok daha net görünür bunu tercih ederim dedi. Benim tüp bebek olduğu için belki ekstra dikkat ediyor. Kalp atışlarını çok net gördük ama dinleme için 2 hafta sonra dedi

Eklentiler

• 7ADEC082-B5A3-4BB9-9ACB-490FD3213140.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…