2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin

Merhaba kızlar bende Cumartesi Test yaptım 1 gün geciktim sonra kan testi 3 haftalık hamileymişim çok şükür:)
Ama Doktor 1 hafta sonra gel ultrasonda görünmez dedi bakalım. Şimdilik pek bi belirti yok çok hafif karnım ağrıyor. Ve çok hissizim boşlukta

Doktorlarımız aynı kişi olabilir mi bu kadar benzer tavır ben de bugün bunaldım bu iğneyi ne kadar kullanacağım diye mesaj attım hemen aradılar hamilelik sürecinde devam edecek şimdilik karar o dediler
Ay bi de pıhtılaşma tanımız olsa bunlar sabah öğle aksam yap diyecekler heralde başka doktora da sorsam mi diye bile düşündüm bugün 9 ay nasıl yapıcaz ya hic hamilelik keyfi yapamicaz heralde her ilaç kotu hissettiriyor bana

Gözün aydın kuzummm MAŞALLAH . Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

Kızlar ya yeşil akıntı geliyor panik oldum biraz, var mı yaşayan
Enfeksiyon var büyük ihtimalle canım. Devamlı idrara sıkışık oluyoruz ve mesaneyi tam boşaltamıyoruz bekleyen idrar enfeksiyona sebep oluyor diye okumuştum bir yerlerde. Bugün takip et akıntıyı bence, yarın doktora git
Ama bebekle alakalı bir durum değildir korkma strese girme

Kan testinizde değer kac cikti bugun muane oldum 530 cikti değer ama keseyi göremedi 5 gün sonraya gün verdi

Çok sağol canım yüreğime su serptn. Haklısın, tam yapamıyoruz tuvalette. Öncesinde de böbrek taşı problemim olmuştu. Tetiklemiştir birbirinlerini belki

Arkadaşlar bugün test verdim .son adetimin ilk günü 17 şubat . 4+4 oluyorum galiba . Bugün kan verdim betam 202 çıktı . Sizinkiler kaçtı .iki gün sonra yine gideceğim .
Benim de sat 17 şubat benim geçen çarşamba 290 Dı tekrar bu çarşamba gideceğim beta baktırmaya sanırım benim erken döllendi

Kızlar, ben cumartesi günü için Mehmet Akif Sargın'a randevu aldım. Kendisi hakkında hiç bilginiz var mı? İstanbul Maltepe medical parkta

Çok sağol canım yüreğime su serptn. Haklısın, tam yapamıyoruz tuvalette. Öncesinde de böbrek taşı problemim olmuştu. Tetiklemiştir birbirinlerini belki
Sende sağol canım. Büyük ihtimalle dediğin gibi tetikledi birbirini, İhmal etme ama. Kaşıntı vs yapmaya başlarsa yada idrarda yanma çok yıpratır seni bu dönemde. İlerlemeden görün doktoruna.

6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
6+5te kontrole gittim 4.1 mm cikti 1 hafta geri dedi doktor o kdr uzuldumki bakalim cmt tekrar gidecegim nasil olacak durumlar...hassas haftalardayiz ve sevincimi bile kmseyle paylasamiyorm bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…