2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Allahtan geldi kuşkusuz isyan değil elbette ama insan cok üzülüyor. 3 aylik kalbi durmuştu sebepsiz ölüm diye teşhis edildi. Baska bir sorun yok. Baska doktora görünün bebeğiniz için. Tek doktora güvenmeyin. Insallah sizin için hersey guzel olur.

Benim kanda yakaladığım ilk kimyasal bu
Bazan testlerde çıktığı oluyordu sonra adet oluyordum. Insallah sağlıklı bir gebelik isteyen herkese nasip olur.

en buyuk tesellim hamile kalabiliyor olmak tabiki.ama keske guzel sonlansa :KK43:

Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra
bütün testlerini yaptırdın mı?

Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra
Aynen öyle yapsanız da kimyasala takılmayın boş geçti sayın. down sendromlu bi kız vardı izmirde tanıdığım annesi ağlıyordu bana bişey olsa kızımın başına neler gelir kim bilir diye. Allahım korusun benim en büyük korkularımdan biridir. Gerekirse rabbim evlat vermesin razıyım. O çaresizlik bambaşka. Özellikle insanoğlu bu kadar şeytanlaşmışken.İnanın kimyasal boş geliyor o insanların acılarını birebir dinleyince. Ben saymadım bile kaç kimyasal oldu.

sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel ki ❤️ çok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et
Ben alacağınıza gönülden inanıyorum çok erken henüz içinizi rahat tutun mucizeniz sizinle🙏🙏🙏

Cevabınız için teşekkür ederim , 2 kere daha önce kaybım olduğu için çok endişeliyim .duydugum betalara göre de kendi değerim biraz düşük kaldı.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ,bira stresli bir dönem malesef 🥺
Yok hiç üzülmeyin gerçekten herkesin değeri farklı farklı oluyor önemli olan artışın sağlıklı olması. Siz 2 günde bir kan verin takip edin artışı

Aynen öyle yapsanız da kimyasala takılmayın boş geçti sayın. down sendromlu bi kız vardı izmirde tanıdığım annesi ağlıyordu bana bişey olsa kızımın başına neler gelir kim bilir diye. Allahım korusun benim en büyük korkularımdan biridir. Gerekirse rabbim evlat vermesin razıyım. O çaresizlik bambaşka. Özellikle insanoğlu bu kadar şeytanlaşmışken.İnanın kimyasal boş geliyor o insanların acılarını birebir dinleyince. Ben saymadım bile kaç kimyasal oldu.
Evet bu riskler varken olmaması Allahin taktiri . İnsan herseyin hayırlısını istemeli. Bende her zaman sizin gibi düşündüm.

Benim 3 gün önce 3700dü, usg bugüne ait
Bence değerin de gayet güzelmiş ovulasyon gününü biliyor musun canım veya son adet tarihini?
biliyorum canım sat 30 ocak bat 4 mart ben sadece 15-17-18-22 şubat günlerini değerlendirdim 4 martta hcg 1.2 çıktı 8 mart 27 çıktı 15 mart 770 çıktı bugün 21 mart 9000 küsür

X