2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
bende 3 kere kimyasal geçirdim hep olmayacak heralde diyordum. Çok zor.. eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. hiç ümidini kaybetme.

kuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyim
Bu arada bebek değil yolk sac görüntüsü benim dediğim de, yanlış anlaşılma olmasın nokta şeklinde yolk sac ı gördüm demek istedim, bebek için çok erken ki canım sakın panik yapma ve olumsuz düşünceleri aklından çıkarmaya çalış

Lütfen böyle düşünmeyin. Öncelik sizin sağlığınız. Ben de kimyasal geçirdim ve kendimi şöyle telkin ettim. Bu sağlıksız döllenme tutunsaydi ileride tehlikeli bir düşük olabilirdi. Ya da Allah korusun engelli bir bebek olabilirdi. Vücut genetik bozukluğu olan döllenmeyi direkt vücuttan atıyor. Önemli olan şey şu siz sağlıklisiniz ve gebe kalabiliyorsunuz. Şuan belki yaranızi saramam. Faydalı olamam ama lütfen kendinizi yıpratmayın.

folk sac oluşmuş o zaman sizde?

Benim daha önce sayamayacağım kadar kimyasalım oldu malesef bi kere de düşük. hiç üzme kendini çünkü kimyasal zaten sağlıklı olmayan. Zaten sağlıklı değildi kromozomları düzgün olmıcaktı belki?? Allah korusun ömrünün sonuna kadar ona destek olacak birine ihtiyacı olacaktı belki? Bilemezsin bunları. Ömrünğn sonuna kadar da yanında olamazsın. O yğzden kimyasala asla takılmadım. Ben hep aklıma bunları getirdim o anlarda daha 1 sayfa önce yazdım aralıkta kimyasal geçirdim bugün kalp atışı duydum çok şükür milyonlarca kadın farkında olmadan her ay kimyasal geçiriyor zaten. Adı üzerinde sessiz gebelik. Sen test yaptığın için öğrenmiş oldun sadece. Haberi olmayan o kadar çok kadın oluyor ki. Doktorlar bile karşı erken gebelik testlerine kimyasallar öğrenilmesin boşuna diye.

aynen tam da ben onu yazdım sana kalp kalbe. önemli olan sac kesesiymiş zaten o görünür görünmez direk bebek oluşmaya başlıyormuş zaten hızla. Bugün doktor öyle bir konuştu ki üzüntüden belki kanamam bile olabilirdi

İnşallah herşey çok güzel ilerleyecek güzel düşünelim güzel olsun , insan ne düşünürse onu yaşıyor . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım
Amin hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da

İşte sakın aklına getirme canım hamilelik isterken de aynı şey bir sürü endişe oluyor ben ilk aylar her gün belirti araştırdım sonra saldım aklımdan çıkardım bat günü 1 gün geçene kadar test yapmadım ve güzel haberi aldım elhamdülillah, hamilelikte de öyle önce kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı.. Sonra ayrıntılı ultrason her şeyi normal mi.. Düşünecek şey bitmez sakın kötü düşünüp kötüyü çağırıp bebişini ve kendini strese sokma

6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
Benim tam 6 haftalık 4 mm dedi doktor,tam haftasına göre dedi

Evet canım sende de görünmüyor mı zaten yolk sac, yukarıda us fotonu gördüm, bi de vajinal mi baktı karından mı? Vajinal daha erken görünüyormuş benimki karından baktı
benimkini vajinal baktı kuzu sanırım hch 3000 civarlarındaydı

çok şükür diyelim o zaman sanırım süreçlerimiz aynı bana dupashton yazdı onu almaya başladım

Ay evet hayirlisi ile bulanti olmasa super olur:)Ama bulantisi olmayanlarin da kilo alimi dahs riskli oluyormus :)

Allahtan geldi kuşkusuz isyan değil elbette ama insan cok üzülüyor. 3 aylik kalbi durmuştu sebepsiz ölüm diye teşhis edildi. Baska bir sorun yok. Baska doktora görünün bebeğiniz için. Tek doktora güvenmeyin. Insallah sizin için hersey guzel olur.
bende 3 kere kimyasal geçirdim hep olmayacak heralde diyordum. Çok zor.. eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. hiç ümidini kaybetme.

Benim kanda yakaladığım ilk kimyasal bu
Bazan testlerde çıktığı oluyordu sonra adet oluyordum. Insallah sağlıklı bir gebelik isteyen herkese nasip olur.

en buyuk tesellim hamile kalabiliyor olmak tabiki.ama keske guzel sonlansa
Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…