Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugün 9. Günüm,sabah test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı akşam kan verdim maalesef 0 çıktı moralim çok bozuldu ya yükselir mi bilmiyorum bu saatten sonra
Çok geçmiş olsun vardır bir hayır Allah en hayırlısıni bilir hiç üzülmeyin bende transferden bir gün önce bagazim şişti ateslendim ama sabahı transfer vardı hemşire sorun olmaz dedi ama benim içim rahat değil hala öksürüyorum ben ertelensin istiyordum motive değildim resmen ölü gibiydim transfer anında şimdi bilmiyorum tutundumu okadar hastalık sonrası yani diyecegim kafan rahat olup transfere gitsen daha iyi üzülme olurmu
Vardır bunda da bir hayır canım öyle düşün. Biliyorum insan kendini hazırlıyor sonra birşey çıkıyor çok üzülüyor. Allah yardimcin olsun canını sıkma herşey daha da güzel olacak ondandır bu gecikma
Benimde 25 Kasım transfer hayırlı olsun sizinki inşallah rabbim isteyen herkese versin bizede mübarek cumanın hatrına kimsenin emeği boş gitmez inşallah
Eki Görüntüle 3512068 arkadaşlar bugün 9. Günüm,sabah test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı akşam kan verdim maalesef 0 çıktı moralim çok bozuldu ya yükselir mi bilmiyorum bu saatten sonra