2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Sende sağol canım. Büyük ihtimalle dediğin gibi tetikledi birbirini, İhmal etme ama. Kaşıntı vs yapmaya başlarsa yada idrarda yanma çok yıpratır seni bu dönemde. İlerlemeden görün doktoruna.
Sağol canım şükür idrarda yanma yok, umarım olmaz, birkaç güne randevum var soracağım doktoruma bakalım ne diyecek

Kuzu doktor değiştirmeyi düşünüyomusun??

Napıyorsunuz kızlar durumlarınız nasılll

Kizlar bu elenatal i kac tl ye aldıniz acaba? Ben şimdi ocean mumy aldim ama bilemedim

Canım 2 hafta sonra mı gideyim ne dersin? Bana da şuan erken gelmeye başladıama o 2 hafta içinde kafamda kurmaktan korkuyorum
Sen bilirsin ama canım istersen 2 hafta sonra git canım inan erken gittiğin zaman daha çok strese giriyorum ben 4 haftalıkken gitmişti doktor daha kese oluşmamış dedi tarih verdi kendi kendime strese girdim keseyi görebilecek miyim diye 5+3 de gittim kese gördüm şimdi kalp atısı için gideceğim yine şuan niye çok stresliyim inan martın 31 nasıl gelecek bilmiyorum

merhaba canim ben bugun kese gormek icin gittim 5+1 yolk sac falan gorunmedi sadece kese gorundu doktor henuz cok kucuk goremememiz cok normal
dedi olumsuz tek bisey soylemedi. sende yolk sac gorundugu halde nasil bunu soyledi anlayamadim

Bana da kalp atışı için 31ine randevu verdi doktorum inşallah hayırlı haberler alırız

Sende sağol canım. Büyük ihtimalle dediğin gibi tetikledi birbirini, İhmal etme ama. Kaşıntı vs yapmaya başlarsa yada idrarda yanma çok yıpratır seni bu dönemde. İlerlemeden görün doktoruna.
Yalnız kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var, bu enfeksiyon mu mantar mı adı her ne ise ondan mı acaba

Şu saatte yemek yiyorum durmadan yiyorum diyebilirim oğlum da hiç yiyemedim bulantıdan bu çok farklı
aşırı turşu yedim sirkenin zararı olur mu ki kızlar
Afiyet olsun bende bugün doğru düzgün yemek yiyemedim mide bulantısı vardı

Ben çok üşüyorum ya sizde de oluyor mu birde başım ağrıyor

Yalnız kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var, bu enfeksiyon mu mantar mı adı her ne ise ondan mı acaba
Canım vajina da kaşıntın var mi yeşil akınti bakteriyel enfeksiyon belirtisi enfeksiyon kasik agrisinada neden olur en kisa surede doktoruna görün muhtemelen antibiyotik baslar bu surecte pamuklu ic camasiri kullan ic camasirini surekli degistir kullaniyorsan gunluk ped kullanma gebelikte akinti oluyor vajina islak kaliyor islak kaldikca enfeksiyona davetiye cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…