54.6 1000 ve üzeri olmalı imiş bebek görünmesi içinKan testinizde değer kac cikti bugun muane oldum 530 cikti değer ama keseyi göremedi 5 gün sonraya gün verdi
Sağol canım şükür idrarda yanma yok, umarım olmaz, birkaç güne randevum var soracağım doktoruma bakalım ne diyecekSende sağol canım.Büyük ihtimalle dediğin gibi tetikledi birbirini, İhmal etme ama. Kaşıntı vs yapmaya başlarsa yada idrarda yanma çok yıpratır seni bu dönemde. İlerlemeden görün doktoruna.
Kuzu doktor değiştirmeyi düşünüyomusun??Kızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Hemen ekliyorum hayırlı olsunn sağlıcakla gelsin bebişPapatyamelo selam beni de ekler misin rica etsem sat 13 subat. bugun kese gorundu 10gun sonra kalp atisi icin randevum var
Sen bilirsin ama canım istersen 2 hafta sonra git canım inan erken gittiğin zaman daha çok strese giriyorum ben 4 haftalıkken gitmişti doktor daha kese oluşmamış dedi tarih verdi kendi kendime strese girdim keseyi görebilecek miyim diye 5+3 de gittim kese gördüm şimdi kalp atısı için gideceğim yine şuan niye çok stresliyim inan martın 31 nasıl gelecek bilmiyorumCanım 2 hafta sonra mı gideyim ne dersin? Bana da şuan erken gelmeye başladıama o 2 hafta içinde kafamda kurmaktan korkuyorum
merhaba canim ben bugun kese gormek icin gittim 5+1 yolk sac falan gorunmedi sadece kese gorundu doktor henuz cok kucuk goremememiz cok normalKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Bana da kalp atışı için 31ine randevu verdi doktorum inşallah hayırlı haberler alırızSen bilirsin ama canım istersen 2 hafta sonra git canım inan erken gittiğin zaman daha çok strese giriyorum ben 4 haftalıkken gitmişti doktor daha kese oluşmamış dedi tarih verdi kendi kendime strese girdim keseyi görebilecek miyim diye 5+3 de gittim kese gördüm şimdi kalp atısı için gideceğim yine şuan niye çok stresliyim inan martın 31 nasıl gelecek bilmiyorum
Yalnız kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var, bu enfeksiyon mu mantar mı adı her ne ise ondan mı acabaSende sağol canım.Büyük ihtimalle dediğin gibi tetikledi birbirini, İhmal etme ama. Kaşıntı vs yapmaya başlarsa yada idrarda yanma çok yıpratır seni bu dönemde. İlerlemeden görün doktoruna.
Şu saatte yemek yiyorumNapıyorsunuz kızlar durumlarınız nasılll
İnşallah canım hayırlısı ile duyarız kalp atışını sen 31 martta kaç haftalık olacaksınBana da kalp atışı için 31ine randevu verdi doktorum inşallah hayırlı haberler alırız
Afiyet olsun bende bugün doğru düzgün yemek yiyemedim mide bulantısı vardıŞu saatte yemek yiyorumdurmadan yiyorum diyebilirim oğlum da hiç yiyemedim bulantıdan bu çok farklı
aşırı turşu yedim sirkenin zararı olur mu ki kızlar
O ağrı çok normal, doktorum 2 ay boyunca olabilir normal dedi, kanama veya lekelenme olmadığı takdirde. EndişelenmeYalnız kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var, bu enfeksiyon mu mantar mı adı her ne ise ondan mı acaba
Canım öyle bir şey yokmuş bende araştırdım yuvarlak kız fasülye gibi erkek diyorlar cıkmıuorKızlar bişey diycem keseye bakarak cinsiyet tahmini yapabilen varmı?
Canım vajina da kaşıntın var mi yeşil akınti bakteriyel enfeksiyon belirtisi enfeksiyon kasik agrisinada neden olur en kisa surede doktoruna görün muhtemelen antibiyotik baslar bu surecte pamuklu ic camasiri kullan ic camasirini surekli degistir kullaniyorsan gunluk ped kullanma gebelikte akinti oluyor vajina islak kaliyor islak kaldikca enfeksiyona davetiye cikariyorYalnız kasıklarımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var, bu enfeksiyon mu mantar mı adı her ne ise ondan mı acaba
7+6 da olacağım canım uygulamaya göre sen kaçta olacaksınİnşallah canım hayırlısı ile duyarız kalp atışını sen 31 martta kaç haftalık olacaksın