2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
bütün testlerini yaptırdın mı?

Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra
Aynen öyle yapsanız da kimyasala takılmayın boş geçti sayın. down sendromlu bi kız vardı izmirde tanıdığım annesi ağlıyordu bana bişey olsa kızımın başına neler gelir kim bilir diye. Allahım korusun benim en büyük korkularımdan biridir. Gerekirse rabbim evlat vermesin razıyım. O çaresizlik bambaşka. Özellikle insanoğlu bu kadar şeytanlaşmışken.İnanın kimyasal boş geliyor o insanların acılarını birebir dinleyince. Ben saymadım bile kaç kimyasal oldu.

sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel ki çok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et
Ben alacağınıza gönülden inanıyorum çok erken henüz içinizi rahat tutun mucizeniz sizinle

Yok hiç üzülmeyin gerçekten herkesin değeri farklı farklı oluyor önemli olan artışın sağlıklı olması. Siz 2 günde bir kan verin takip edin artışı

Evet bu riskler varken olmaması Allahin taktiri . İnsan herseyin hayırlısını istemeli. Bende her zaman sizin gibi düşündüm.

Benim 3 gün önce 3700dü, usg bugüne ait
Bence değerin de gayet güzelmiş ovulasyon gününü biliyor musun canım veya son adet tarihini?
biliyorum canım sat 30 ocak bat 4 mart ben sadece 15-17-18-22 şubat günlerini değerlendirdim 4 martta hcg 1.2 çıktı 8 mart 27 çıktı 15 mart 770 çıktı bugün 21 mart 9000 küsür

Yok hiç üzülmeyin gerçekten herkesin değeri farklı farklı oluyor önemli olan artışın sağlıklı olması. Siz 2 günde bir kan verin takip edin artışı
Teşekkür ediyorum , 2 gün sonra tekrardan vericem buradan paylaşırım değerimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…