Doktorum folidays verdi bana canımFolik asit olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar
bütün testlerini yaptırdın mı?Allahtan geldi kuşkusuz isyan değil elbette ama insan cok üzülüyor. 3 aylik kalbi durmuştu sebepsiz ölüm diye teşhis edildi. Baska bir sorun yok. Baska doktora görünün bebeğiniz için. Tek doktora güvenmeyin. Insallah sizin için hersey guzel olur.
Benim kanda yakaladığım ilk kimyasal bu
Bazan testlerde çıktığı oluyordu sonra adet oluyordum. Insallah sağlıklı bir gebelik isteyen herkese nasip olur.
en buyuk tesellim hamile kalabiliyor olmak tabiki.ama keske guzel sonlansa
Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra
Pihtilasma yaptırmadim açıkçası. Normal tahliller icin adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyorbütün testlerini yaptırdın mı?
Aynen öyle yapsanız da kimyasala takılmayın boş geçti sayın. down sendromlu bi kız vardı izmirde tanıdığım annesi ağlıyordu bana bişey olsa kızımın başına neler gelir kim bilir diye. Allahım korusun benim en büyük korkularımdan biridir. Gerekirse rabbim evlat vermesin razıyım. O çaresizlik bambaşka. Özellikle insanoğlu bu kadar şeytanlaşmışken.İnanın kimyasal boş geliyor o insanların acılarını birebir dinleyince. Ben saymadım bile kaç kimyasal oldu.Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonra
Adetin 2.ya da 3.gunu hormon baktirabilirsiniz.Pihtilasma yaptırmadim açıkçası. Normal tahliller icin adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor
Ben alacağınıza gönülden inanıyorum çok erken henüz içinizi rahat tutun mucizeniz sizinlesizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel kiçok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et
Yok hiç üzülmeyin gerçekten herkesin değeri farklı farklı oluyor önemli olan artışın sağlıklı olması. Siz 2 günde bir kan verin takip edin artışıCevabınız için teşekkür ederim , 2 kere daha önce kaybım olduğu için çok endişeliyim .duydugum betalara göre de kendi değerim biraz düşük kaldı.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ,bira stresli bir dönem malesef
3. günü ama pıhtılaşma bende yaptırmamıştım. şimdi test yaptırmadığım için dr coraspirin verdi. yani bu süreçler çok zor o yüzden önlemini alsan çok daha iyi olur.Pihtilasma yaptırmadim açıkçası. Normal tahliller icin adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor
Her şey güzel ilerleyecek inşallahçok şükür diyelim o zamansanırım süreçlerimiz aynı bana dupashton yazdı onu almaya başladım
Haklısınız. Adet olursam testler için gidicem3. günü ama pıhtılaşma bende yaptırmamıştım. şimdi test yaptırmadığım için dr coraspirin verdi. yani bu süreçler çok zor o yüzden önlemini alsan çok daha iyi olur.
Benim 3 gün önce 3700dü, usg bugüne aitbenimkini vajinal baktı kuzu sanırım hch 3000 civarlarındaydı
Canım adetin 3. Günü gitmen gerek hormonlara o zaman bakılıyorPihtilasma yaptırmadim açıkçası. Normal tahliller icin adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor
Evet bu riskler varken olmaması Allahin taktiri . İnsan herseyin hayırlısını istemeli. Bende her zaman sizin gibi düşündüm.Aynen öyle yapsanız da kimyasala takılmayın boş geçti sayın. down sendromlu bi kız vardı izmirde tanıdığım annesi ağlıyordu bana bişey olsa kızımın başına neler gelir kim bilir diye. Allahım korusun benim en büyük korkularımdan biridir. Gerekirse rabbim evlat vermesin razıyım. O çaresizlik bambaşka. Özellikle insanoğlu bu kadar şeytanlaşmışken.İnanın kimyasal boş geliyor o insanların acılarını birebir dinleyince. Ben saymadım bile kaç kimyasal oldu.
zaten eeenn eenn zorunu yaşamışsınız 3 aylıkken daha da zor olmalı kaybetmek tekrar yaşamamak için fayda var yaptırmakta.Haklısınız. Adet olursam testler için gidicem
Al bendende okadar. Sanki zarar veriyomuşuz gibimize geliyoootek bende oluyo sanıyodum o sancı öyle bir korkutuyo ki anlatamam
biliyorum canım sat 30 ocak bat 4 mart ben sadece 15-17-18-22 şubat günlerini değerlendirdim 4 martta hcg 1.2 çıktı 8 mart 27 çıktı 15 mart 770 çıktı bugün 21 mart 9000 küsürBenim 3 gün önce 3700dü, usg bugüne ait
Bence değerin de gayet güzelmiş ovulasyon gününü biliyor musun canım veya son adet tarihini?
Güzel maşallahbiliyorum canım sat 30 ocak bat 4 mart ben sadece 15-17-18-22 şubat günlerini değerlendirdim 4 martta hcg 1.2 çıktı 8 mart 27 çıktı 15 mart 770 çıktı bugün 21 mart 9000 küsür
güzelde işte doktor boş gebelik dedi oturdum ağladım bugün öyle sinirimi bozdu ki meğer zaten daha çok erkenmişGüzel maşallah
Teşekkür ediyorum , 2 gün sonra tekrardan vericem buradan paylaşırım değerimi .Yok hiç üzülmeyin gerçekten herkesin değeri farklı farklı oluyor önemli olan artışın sağlıklı olması. Siz 2 günde bir kan verin takip edin artışı