KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Vardır bunda da bir hayır canım öyle düşün. Biliyorum insan kendini hazırlıyor sonra birşey çıkıyor çok üzülüyor. Allah yardimcin olsun canını sıkma herşey daha da güzel olacak ondandır bu gecikma
Yok yok üzülmedim valla, bu durumda transfer olup bir negatif sonuç daha alasım yoktu. Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın :KK43:

Çok geçmiş olsun vardır bir hayır Allah en hayırlısıni bilir hiç üzülmeyin bende transferden bir gün önce bagazim şişti ateslendim ama sabahı transfer vardı hemşire sorun olmaz dedi ama benim içim rahat değil hala öksürüyorum ben ertelensin istiyordum motive değildim resmen ölü gibiydim transfer anında şimdi bilmiyorum tutundumu okadar hastalık sonrası yani diyecegim kafan rahat olup transfere gitsen daha iyi üzülme olurmu♥️♥️
Yok yok üzülmedim hasta hasta hiç çekilmiyor transfer falan 💮inşallah sağlıklarla tutunur sana annesi 🙏🏻🥰 benim şiddetli ishal vardı öyle bir salgın var ya ona yakalandım. Geçti şükür ama uzun sürdü epey.. allah şifa versin. Bence tutmuştur gripte enfeksiyon çok fzla yükselmez korkma hiç🌸🌸 ishal kabız olmamaya bak sadece 🌹

var tabii olmaz mı eşim azospermi canm sperm çıkışımız yok donmuş spermlerle altı yıldır deneme yapıyoruz iki kez hamile kaldım biri boş gebelik oldu birinide 13 haftalıkken kaybettim bunu sağ salim kucağıma alırım inşallah🥲
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Zor bir sınav Allah bir an önce yavrunuza kavuşmayı nasip etsin 🥰

Merhabalar yarın için size kolaylıklar diliyorum 🙂↕️ yarın kaçıncı gününüz peki ? Bir de sayı soylediler mi size ?
Çok teşekkür ediyorum 🥰 yarın 14. Günüm ama doktor bana sayı söylemedi. Hatta benim doktorum konuşmayı pek sevmez :) sadece güzel büyüdüklerini ve iyi olduklarını söyledi.

Ay çıktı artış olmuş doktorum süper dedi 😃 1.5 hafta sonra nasipse kese gorcez sen ne zaman gideceksin ultrasona
Hadi çok şükür gözün aydın 🥰
Benim hemşire de harika dedi 🥰
Ben on gün sonraya gideceğim canım muhtemelen sadece kese ve yolksac görünür benimki beşinci gün embriyosu olduğu için bana on gün sonra gel demiş olabilir

X