2022 ikiz annesi olacaklar

Sizinki güElmiş canım bende üniversitesi hastanesinde bir perinologlada görüşmek istiyorum 2 doktorum olsun bakalım öncedende bir kaybım var buda ikiz olunca çok korkuyorum 😞
Canım önceki mesajlarından kaybını okudum ve çok çok üzüldüm gerçekten. Maşallah çok güçlü bir kadınsın ki, yoluna vazgeçmeden devam etmişsin🙏Ben de bu yolda çok çektim gerçekten, hem de boş yere. İrenbenin labaratuarı iyi ama doktorları ezberci. Farklı bir vakada çok başarısızlar bizde olduğu gibi. 3 senemi yediler. Neyseki bu günleri kendi kararımız sonucunda görebildik çok şükür🙏Yoksa daha çok debelenecektik. Artık Rabbim yüzümüze baksın ve sağlıkla kucağımıza alalım diye duacıyım.

Kızlar çatlak kremi kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ve hangi kremi düşünüyorsunuz?
Krem pek onleyici olmuyor, catlak isi yapisal aslinda. Bir de ne kadar kasinirsa kasinsin asla kasimiyoruz :KK66:
Biooil ya da lierac phytolastil olmadi kantaron yagi olabilir.
Benim catlagim yok, onceki gebelikte phytolastil kullandim ama onun etkisi olduguna inanmiyorum, jel formda biraz yapis yapis bir hissi vardi.
Bu sefer dus sonrasi biooil yag dusunuyorum, 18. Haftada istah acilir tabi ki kilo gelmeye baslar o noktadan sonrasi onemli bence

Cinsiyetler nasipse haftaya belli oluyor.. bu kadar planim olduguna gore ayni durumdayiz :KK66:)
Neler dusunuyorum ooooo :)) liste yapayim gulebilirsiniz, serbest :KK66:)
*dusuk olur mu acaba (henuz travmam ustumde hala)
*ikinci sezeryanim, nasil oluyor acaba, daha mi cok acir vb?
*pandemi donemi hastanede esim haric kimse olmayacak(o da bi bebek bakar sormayin :KK66: ) iki bebekle ben ne yaparim
*ya cok erken dogarlarsa, kuvoz nasil bisey, saglikla cikarlar mi vb. Vb. Booyle gidiyor
Bence hepsi hepimizden aklından geçiyor 🙈hele erken doğum ikiz annelerinin korkulu rüyası olabilir Allahın izniyle hepimiz atlatırız inşallah 🙏

Canım önceki mesajlarından kaybını okudum ve çok çok üzüldüm gerçekten. Maşallah çok güçlü bir kadınsın ki, yoluna vazgeçmeden devam etmişsin🙏Ben de bu yolda çok çektim gerçekten, hem de boş yere. İrenbenin labaratuarı iyi ama doktorları ezberci. Farklı bir vakada çok başarısızlar bizde olduğu gibi. 3 senemi yediler. Neyseki bu günleri kendi kararımız sonucunda görebildik çok şükür🙏Yoksa daha çok debelenecektik. Artık Rabbim yüzümüze baksın ve sağlıkla kucağımıza alalım diye duacıyım.
Çok zor gerçekten Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun 🙏bizimde sınavımız bitmiştir inşalah sağlıklı birşekilde evlatlarımıza kavuşuruz bizden sonra gelenlere yardımcı oluruz 🥰🙏

Merhaba arkadaşlar 21+5 tüp bebekle hamileyim transferden sonra eşimle münasebet yaşamadık hiç korktuk bişey olur diye doktorumada sormaya çekindim doktorum bana ilişki hakkında yasak veya yasak degilde demedi bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz doktoruna soran varmi yada bu konu hakkında bilgisi olan olsa bi sıkıntı olurmuki.
kanamadan dolayi 12 hafta zaten yasakti sonra serbest dedi doktor ama ben bir süre daha korktum. korkum hafifleyince bir kac kez iliski oldu haftada bir seklinde. son iliskide zaten dikkatliydik ama sonrasında bi süre bebekleri hissetmedim ve kasık agrilari yaşadım. yok bi daha tovbe dedim sunun şurasında 4 ay kaldi olmayiversin iliski. son 3 ay komple yasak karin da kocaman zaten....

28. haftadan önce büyük alisveris yapmayacagim kizlar kafamda belirliyorum besigi sut sagma makinesini falan. 28 dolunca online alicam artik magazaya gitme devri yok her sey online daha ucuz.

bir kac zibin aldim pembe hevesim gecsin diye bu kadar yani. bebek arabasi dusunmuyorum kış bebesi olcak benimkiler 3 cocukla evden burnumu çıkaramam. beşik icin birkac model var aklimda ara ara onlara bakiyorum sifonyer bakiyorum online yine. odayi olcucem sigar mi bir kenara not aliyorum boyle boyle netlestiriyorum. sizin ilk bebe olunca cok heves ediyorsunuz tabii 🥰 ikiz olmasa alın simdiden derdim de biliyorsunuz erken doğum olabilir Allah korusun sonradan üzülüp o esyalara bakmak var ucunda. ha bir de 35ten önce dogarsa zaten cocuk kuvozde kalacagi icin ne odasinin ne kiyafetlerinin hazir olmasinin onemi olacak. biberon dahi gereksiz olacak kuvozde iken...

Canım 3. Aydan sonra, bir tek perinatolog için oraya gidicem. Perinatologdan herkes çok memnun. Ama doktorum medical parkta volkan emirdar olacak, doğumu da orda yapıcam inşallah🙏Bizim 4 yıldır tamamlayıcı sağlık sigortamız var. O yüzden medical parkı tercih ettim. Muayene ve doğum ücretsiz olacak.
Ben de medical parka gidiyorum canım yıllardır doğum da orada olacak özel sigortamı kullanıyorum. Belli bir limiti var sigortanın ve doğum da bu sene 15bin dediler seneye kaç olur kim bilir 🤷🏼‍♀️ Üzerine ödeme yapıcaz yani mecburen. Sen hangi tamamlayıcı sigortayı kullanıyorsun bende de ayrıca tamamlayıcı sigorta var işyerimden ama doğum falan karşılamıyor diye biliyorum o yüzden hiç denemedim bile. Seninki hangisi merak ettim ☺️
Ben herseyı almak ıstıyorum ama sanırım 12.haftaya kadar beklıcem, korkuyorum biraz 😔
Ben de genetik test sonuçlanınca cinsiyetler ve riskler belli oluyor ya ondan sonra yani 14.haftadan sonra başladım almaya kuzum 🥰 pişman değilim valla bu mutluluğu yaşamak istiyorum artık çok bekledik 😇

Ben de medical parka gidiyorum canım yıllardır doğum da orada olacak özel sigortamı kullanıyorum. Belli bir limiti var sigortanın ve doğum da bu sene 15bin dediler seneye kaç olur kim bilir 🤷🏼‍♀️ Üzerine ödeme yapıcaz yani mecburen. Sen hangi tamamlayıcı sigortayı kullanıyorsun bende de ayrıca tamamlayıcı sigorta var işyerimden ama doğum falan karşılamıyor diye biliyorum o yüzden hiç denemedim bile. Seninki hangisi merak ettim ☺️

Ben de genetik test sonuçlanınca cinsiyetler ve riskler belli oluyor ya ondan sonra yani 14.haftadan sonra başladım almaya kuzum 🥰 pişman değilim valla bu mutluluğu yaşamak istiyorum artık çok bekledik 😇
Canım biz 4 senedşr doğum dahil allianz sigortalıyız tamamlayıcı. Doğum ve ayrıca kadın doğumda 10 muayene ücretsiz gebelik teşhisinden sonra.

Bu arada Sohrab Sohrab ikizlerde ikili tarama çok anlamlı sonuç vermiyor diye anne kanından genetik test öneriyorlar genelde. Sen de ondan yaptırmayı düşünüyor musun?

Canım doktorun kim medical parkta?

Benım de boyle ara ara görüp begenip aldıgım bikac parca zıbın takımlar var ☺️hep unisex

Canım biz 4 senedşr doğum dahil allianz sigortalıyız tamamlayıcı. Doğum ve ayrıca kadın doğumda 10 muayene ücretsiz gebelik teşhisinden sonra.
Doğum da dahil olması süpermiş genelde tamamlayıcılara eklemiyorlar ☺️ Sadece medicalde mi geçerli başka hastaneler de var mı? Benim tamamlayıcı da 10 muayene karşılıyor ama doğum yok diye biliyorum. O yüzden sadece diğer bölümler için kullanıyorum. Kontrollerim için de özel sigortamı kullanıyorum mecburen mapfre var istediğin kadar muayene ve kent dahil istediğin hastane veya özel doktoru karşılıyor limit yetiyor orada sorun yok ama doğumda 10bine kadar karşılıyor yani 15 bin falan olursa medicale yetmiyor çok arttırmışlar fiyatları bu sene 🤷🏼‍♀️ Özel sigortamı da eşimin şirketi yapıyor allahtan yani yoksa hem sigortaya para verip hem doğumda ekstra verecektim 😅

kanamadan dolayi 12 hafta zaten yasakti sonra serbest dedi doktor ama ben bir süre daha korktum. korkum hafifleyince bir kac kez iliski oldu haftada bir seklinde. son iliskide zaten dikkatliydik ama sonrasında bi süre bebekleri hissetmedim ve kasık agrilari yaşadım. yok bi daha tovbe dedim sunun şurasında 4 ay kaldi olmayiversin iliski. son 3 ay komple yasak karin da kocaman zaten....

X