- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.781
Canım medicana, su hastanesi gibi birçok hastaneden yararlanıyorum. Sadece kent hastanesini kapsamıyor izmirde bir de çınarlı tabiBenim tiroitim olduğu için endokrin kontrollerim de oluyor. O yüzden bize çok ekonomik geldi. Doğum hariç olsa yılda 1500 civarı ödüyorduk. Doğum dahil olunca fiyat bu sene 3000 küsürdü. Ama biz tepe tepe kullandık bu sigortayı. Ben memurum , ama Allah devletin eline düşürmesin diyorumDoğum da dahil olması süpermiş genelde tamamlayıcılara eklemiyorlar Sadece medicalde mi geçerli başka hastaneler de var mı? Benim tamamlayıcı da 10 muayene karşılıyor ama doğum yok diye biliyorum. O yüzden sadece diğer bölümler için kullanıyorum. Kontrollerim için de özel sigortamı kullanıyorum mecburen mapfre var istediğin kadar muayene ve kent dahil istediğin hastane veya özel doktoru karşılıyor limit yetiyor orada sorun yok ama doğumda 10bine kadar karşılıyor yani 15 bin falan olursa medicale yetmiyor çok arttırmışlar fiyatları bu sene Özel sigortamı da eşimin şirketi yapıyor allahtan yani yoksa hem sigortaya para verip hem doğumda ekstra verecektim