2022 ikiz annesi olacaklar

Yok canm Istirahat vermedi haftaya bi daha bakalim dedi
Ama tedavi gördüğüm baska hast proluton depot de ekledi zaten prolutex igne sabah aksam yaptırıyorum birde fitil kullaniyrm birde bunu eklediler cok mu oluyor sizler e neler yapıldı benim tüp bebek bu arada
Canim beni 2 doktor takibindeyin bende pazar günü nöbetçi kadin dogumcu varsi bana direk yatış verdi hastanede kaldım iğne ilaç serum vs. Diğer kanamamda kendi doktorlarimdan birisi 3 gunde 1 pruluton olalım ki tekrar etmesin dedi zaten onu vuruldum kanamam durdu fakat en tecrübeli olan doktorum ise bana sadece bol su ic progestan fitil devam et ve tuvalet dışında asla kalkma asla kabiz olma demişti yani benim çok kanamam oldu o yaklaşım doktordan doktora göre değişiyor biri yatış verirken hastaneye biri eve git ilaca bile gerek yok dedi

4hafta sonra tamamen sizin gibi olacağımı hissettim. 15.haftada bile dik durunca bütün kaslarım çekiliyor canim aciyor, karnımda hep basınç stabil. Hayatimda ilk defa geniş kalıplı biri olmak istedim. Bir de tüp bebek igneleri etkisiyle filan 2yilda biraz bel çevrem biraz genişlemişti. En erken kaçıncı haftada sezeryana girilebiliyormuş? Şuan kaç gram oldular acaba...
Kendinizi yormadan bol bol yatın bu dönemler gaz sancısı da bastırır o yüzden çorapsız asla durmayın ayakta da cok kalmayın ben en fazla 10 dk o da en fazla yani sonrasında hemen yatiyorum inanmazsınız 10 dk ayakta durunca hemen uyuyorum oyle agri yani zaten evden sadece dr için çıkıyorum ona da gidip gelince o gün bütün gün yataktayım yoruluyorum ve belim ağrımaya başlıyor

Kızlar birşey sorucam, ikizlerde bu tarama testleri işe yaramıyor mu? Genetik test falan mı gerekiyor?
İkili tarama üçlü dörtlü vs. İkiz gebelerde risk yüksek çıktığı için o haftalarda başlayıp yani 12. 13. Haftalarda başlayıp perinatolog muayenesi yaptırın bence çoğumuz oyle yaptik çoğu farklı test denediler fetal dna vs..

Günaydın kızlar biraz bana moral verin ne olur ihtiyacım var ikizler şükür iyiler ama esim 3 aylık.gorrve gitti suriyeye haftada 1 kere izin olursa gelirim dedi ama yalnız kalmak bana biraz zor tabi artik 3 kişiyiz yalnız değilim ama.evim koy gibi bir yerde smdi evi tasiycaz eşimin ilk izkanmam hem anne hem baba olmak biraz erken oldu bende kanmaa şükür şuan yok korkuyorum biraz stresliyim

Günaydın kızlar biraz bana moral verin ne olur ihtiyacım var ikizler şükür iyiler ama esim 3 aylık.gorrve gitti suriyeye haftada 1 kere izin olursa gelirim dedi ama yalnız kalmak bana biraz zor tabi artik 3 kişiyiz yalnız değilim ama.evim koy gibi bir yerde smdi evi tasiycaz eşimin ilk izkanmam hem anne hem baba olmak biraz erken oldu bende kanmaa şükür şuan yok korkuyorum biraz stresliyim
Allah kavuştursun sağlıkla senin ikizler ne kadarlık oldular

İkili tarama üçlü dörtlü vs. İkiz gebelerde risk yüksek çıktığı için o haftalarda başlayıp yani 12. 13. Haftalarda başlayıp perinatolog muayenesi yaptırın bence çoğumuz oyle yaptik çoğu farklı test denediler fetal dna vs..
Benim de merak ettiğim bir konuydu bu ben de perinatolog ile devam ediyorum sürece bakalım neler önerecek

kontrole gittim arkadaslar. bebekler altli ustlu yatay duruyorlarmis ikisinin de ayaklari sağ tarafimdaymis ondan tekmeleri sağda hissetmisim biraz da küçük olduklarından el kol kafa pek hissedememisim. cok şükür
Gözün Aydın canım ☺️ Rahatlamışsındır şimdi.

Benim gibi erken dönemde bacakları ağrıyanlar oldu mu acaba henüz 7 haftalığız. Sürekli isrtiahat halindeyim ama bacaklarım ağrıyor bazen kramp gibi batıyor 🤷🏻‍♀️

kontrole gittim arkadaslar. bebekler altli ustlu yatay duruyorlarmis ikisinin de ayaklari sağ tarafimdaymis ondan tekmeleri sağda hissetmisim biraz da küçük olduklarından el kol kafa pek hissedememisim. cok şükür
Hadi bunla gecmis olsun kuzum yaramazlar djgana kadar bizim elimiz kalbimizde olacak belli bende senin gibiyim

Allah kavuştursun, konu iş olunca tabi mecburiyetler oluyor, zamansız olmuş tabi ama en azından kanama yokmuş şuan, olmaması için de ayaklanmayin bari nolur nolmaz, ev taşıma işini bir atlatirsaniz gerisi kolay... Bana en zoru ev taşıma kısmı gibi geldi. Kadinlar evdeki işleri kontrol edemedikce hiçbir şey tam olmuyormuş gibi oluyor maalesef. Kolileri, eşyaları toplayacağım yerlestirecegim derdine düşmeyin. Sonrası kolay zaten yanınızda 3ay aileden birileri illa olur, içiniz rahat eder. Allah yardımcın olsun.

Allah kavuştursun, konu iş olunca tabi mecburiyetler oluyor, zamansız olmuş tabi ama en azından kanama yokmuş şuan, olmaması için de ayaklanmayin bari nolur nolmaz, ev taşıma işini bir atlatirsaniz gerisi kolay... Bana en zoru ev taşıma kısmı gibi geldi. Kadinlar evdeki işleri kontrol edemedikce hiçbir şey tam olmuyormuş gibi oluyor maalesef. Kolileri, eşyaları toplayacağım yerlestirecegim derdine düşmeyin. Sonrası kolay zaten yanınızda 3ay aileden birileri illa olur, içiniz rahat eder. Allah yardımcın olsun.
Canim kimse yok ki yanımda gelmezler de eşyaları da toplamiycam kadin tutucaz yerleştirmeye falan hepsini ona yaptırırım sanırım

kızlar nasılsınız hazırlık yapmaya başlayab varmı ben daha 9.haftama yeni girdim ama 6.aya kadar tamamlayın diyorlar

kızlar nasılsınız hazırlık yapmaya başlayab varmı ben daha 9.haftama yeni girdim ama 6.aya kadar tamamlayın diyorlar
Canım selam, seninle arkalı önlü gidiyoruz. Ben de kısmetse 3 gün sonra 9. Haftama giricem ama bulantıdan önümü göremiyorum ki hazırlık yapayım😂her gün ne yesem derdi beni basıyor off. Normalde hiç yemek seçmeyen biriyim ve fast food yemem. Şimdi tam tersi oldum, ev yemeği yiyemiyorum ama iskender ve pizzayı götürüyorum😂bu çocuklar babalarına benzeyecek bence, o da aynı böyle🥶🥶Şu bulantıları atlatsam, hazırlık aşamasına geçmek istiyorum kısmetse🙏

Canım selam, seninle arkalı önlü gidiyoruz. Ben de kısmetse 3 gün sonra 9. Haftama giricem ama bulantıdan önümü göremiyorum ki hazırlık yapayım😂her gün ne yesem derdi beni basıyor off. Normalde hiç yemek seçmeyen biriyim ve fast food yemem. Şimdi tam tersi oldum, ev yemeği yiyemiyorum ama iskender ve pizzayı götürüyorum😂bu çocuklar babalarına benzeyecek bence, o da aynı böyle🥶🥶Şu bulantıları atlatsam, hazırlık aşamasına geçmek istiyorum kısmetse🙏
Canım çok zor bulantı yaşamak ben istifra etmiyorum ama sürekli midem kabarıyor hiç keyif almıyorum yediklerimden benim canım hep dışardan yemek istiyor tencere yemeğinden midem bulandı 🤦‍♀️Daha erken gerçi hazırlık için yavaş yavaş yaparız canım önde gidenlerden fikir alırız ☺️☺️

X