- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.661
Canım benimde 8. Haftada olmuştu içeride kanama doktorum bir hafta istirahat verdi çok kalkmadan yattım sonra iki haftada kayboldu. Korkma yani ben kanama yaşamadan ikiz hamilelik geçiren çok nadir duydum. Kendini yorma bebekler büyüdükçe geçer inşallahKizceler merhaba
Benim bugün kontrolüm de ultrasonda kanama gördü doktorum ama henuz camasirimda birsey yok 8 haftaligim haftaya tekrar gel yeteri kadar ilaclar aliyorsun yapilacak birsey yok takip edecegiz belki oncesinde olan bir kanamada olabilir dedi sizler böyle birset yasadiniz mi ?
Yok canm Istirahat vermedi haftaya bi daha bakalim dedigecmis olsun bir çoğumuz yasadik canım. dinlenmen gerektigini söylemiştir herhalde baska da pek yapcak bisey yok
Cok tsk ederm canm bana corasprini simdilik kullanma dediler zateb oksapar igne de yapiyrm progestoron olarak hem igne hem fitil kullaniyrm birde depot ignede yapilabilir dediler acana çok olmuyormu sizler kullandiniz mi bana istirahat vermedi henuz haftaya bir daha bakacak olmadi haftaya rapor istiyeym agir bi isim yok zateb deCanım benimde 8. Haftada olmuştu içeride kanama doktorum bir hafta istirahat verdi çok kalkmadan yattım sonra iki haftada kayboldu. Korkma yani ben kanama yaşamadan ikiz hamilelik geçiren çok nadir duydum. Kendini yorma bebekler büyüdükçe geçer inşallah
Doktorun ne diyor canım bu duruma?Aynen bende oyleyim. Gunde 2 bardak zor ictigim oldu. O da ilac almak icin. Ozellikle sabah ac karnina ictigim su midemi bulandiriyo ve bazen kusturuyo. Evde soguk sıkım mryve suyu makinesiyle meyve sıkıyirum. Yari yariya sulandirip iciyorum. Sirf su icebilmek icin
prolutex igne yoktu bende kan sulandirici da kullanmadim ama proluton depot 12. haftaya kadar vurdurdum benim kanama dışarı cikiyordu. doktorun bildiği vardir vurdur sen ne diyosaYok canm Istirahat vermedi haftaya bi daha bakalim dedi
Ama tedavi gördüğüm baska hast proluton depot de ekledi zaten prolutex igne sabah aksam yaptırıyorum birde fitil kullaniyrm birde bunu eklediler cok mu oluyor sizler e neler yapıldı benim tüp bebek bu arada
Canım ben 8. Haftaya yeni girdim, henüz kanama lekelenme yok. Benim de tüp. Ben günde 1 prolutex, 3 tane de progestan fitil kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde haftada 1 proluton depot ekleyecekmiş. Günde 1 de oksapar iğne oluyorum.Yok canm Istirahat vermedi haftaya bi daha bakalim dedi
Ama tedavi gördüğüm baska hast proluton depot de ekledi zaten prolutex igne sabah aksam yaptırıyorum birde fitil kullaniyrm birde bunu eklediler cok mu oluyor sizler e neler yapıldı benim tüp bebek bu arada
gecen hafta iyiyim diyordum agrilar olsa da dayaniyordum bu hafta sanki aşağıda baski hissediyorum korkuyorum hepimiz zamaninda dogururuz insallahAaa dur bakalım şimdiden böyle şeyler düşünmeyelim. Güzel düşünelim güzel olsun zor bir süreç bizi bekliyor farkındayız ama elimizden geleni yapacağız bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar diye daha iki hafta önce bir yakınım ikiz doğum yaptı 37+3 de biz neden yapmayalım ki erken gelirsede takdiri ilahi yapacak birşey yok biz elimizden geleni yapıp güzel olmasını dileyeceğiz
Tmmdir cok tsk ederm iyi ki varsinizprolutex igne yoktu bende kan sulandirici da kullanmadim ama proluton depot 12. haftaya kadar vurdurdum benim kanama dışarı cikiyordu. doktorun bildiği vardir vurdur sen ne diyosa
Himm anladm canm vurdurayim o zaman cok tsk ederim iyo ki varsinizCanım ben 8. Haftaya yeni girdim, henüz kanama lekelenme yok. Benim de tüp. Ben günde 1 prolutex, 3 tane de progestan fitil kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde haftada 1 proluton depot ekleyecekmiş. Günde 1 de oksapar iğne oluyorum.
Bulanti ilaci vereyim diyor.Doktorun ne diyor canım bu duruma?
Sanırım kanama yaşamayan çok nadir oluyor. Yavaş yavaş içerden koyu renkli atılacaktır o, korkmadan yatın. Ne kadar dikkatli hareket ederseniz o kadar iyi, aynı şeyin tekrarlama olasılığını sıfıra indirmiş olursunuz.Kizceler merhaba
Benim bugün kontrolüm de ultrasonda kanama gördü doktorum ama henuz camasirimda birsey yok 8 haftaligim haftaya tekrar gel yeteri kadar ilaclar aliyorsun yapilacak birsey yok takip edecegiz belki oncesinde olan bir kanamada olabilir dedi sizler böyle birset yasadiniz mi ?
4hafta sonra tamamen sizin gibi olacağımı hissettim. 15.haftada bile dik durunca bütün kaslarım çekiliyor canim aciyor, karnımda hep basınç stabil. Hayatimda ilk defa geniş kalıplı biri olmak istedim. Bir de tüp bebek igneleri etkisiyle filan 2yilda biraz bel çevrem biraz genişlemişti. En erken kaçıncı haftada sezeryana girilebiliyormuş? Şuan kaç gram oldular acaba...kizlar benim vücudum erken sinyal veriyordaha 18 hafta dursun istiyoruz ama vucudum agriyor çatım agriyor sirtim dik duramiyor zaten iskelet problemim var. öne egilemiyorum karnim agriyor. ilk hamileligimde son ay yasadiklarimi şimdi yaşıyorum ve korkuyorum keşke daha uzun boylu geniş yapılı olsaydim. 36ya gidebileceğim uzak bir rüya
Dışa vuran kanamada olmuştu bende. Bir keresinde de doktor ultrasonla görmüştü aynı senin gibi progestan iğne fitil yanısıra proluton depot da vermişti kanama hiç dışa çıkmadan kayboldu gitti. Oluyor yani böyle şeyler. Proluton zaten haftada bir tane daha etkili. Bence bir sorun yok.Yok canm Istirahat vermedi haftaya bi daha bakalim dedi
Yani su içmeye zorlayacaksın kendini, sonuçları şöyle böyle olur diyor mu? Ben de gece 2 prilam alıyorum. Mide bulantım 24 saat ama hiç istifra etmedim. Canımın çektiklerini yiyebiliyorum az da olsa şükür. Ama birçok yiyeceğe mesafeliyim, ağzımın tadı yok.Bulanti ilaci vereyim diyor.
sezaryenin hafta ile pek ilgisi yok da bebeklerin dogduklarinda yaşama orani 28. haftalardan sonra oluyormus. sadcee hafta da degil kilolari da cok onemliymis pek ayrıntı bilmiyorum maalesef. kabaca bildiğim en az 28 hafta 1000 gram olmalari isteniyor. küvoze girmemeleri icin ise 2000 gram ve 35. haftalarda solunum sıkıntısı cekmiyor olmalari lazim.4hafta sonra tamamen sizin gibi olacağımı hissettim. 15.haftada bile dik durunca bütün kaslarım çekiliyor canim aciyor, karnımda hep basınç stabil. Hayatimda ilk defa geniş kalıplı biri olmak istedim. Bir de tüp bebek igneleri etkisiyle filan 2yilda biraz bel çevrem biraz genişlemişti. En erken kaçıncı haftada sezeryana girilebiliyormuş? Şuan kaç gram oldular acaba...
Ne demekHimm anladm canm vurdurayim o zaman cok tsk ederim iyo ki varsiniz
cnm tedavin hayırlı olsun ama ikiz betada belli olmuyormu kese görmeye gidince öğrenirsin ama bazı kişilerin vücudu fazla hcg salgılıyormuş belki oyüzdenn çıkmıştır ne zaman gidiceksin doktoraArkadaşlar merhaba yeni tüp bebek transferi oldum 5.gün 1 tane embiriyo transfer edildi 13.gün kan testi sonucum 706 çıktı 15.gün kan testi sonucum 2249 çıktı sizce ikiz durumu var mı
10 gün sonra ultrason ddi doktorcnm tedavin hayırlı olsun ama ikiz betada belli olmuyormu kese görmeye gidince öğrenirsin ama bazı kişilerin vücudu fazla hcg salgılıyormuş belki oyüzdenn çıkmıştır ne zaman gidiceksin doktora
Hayırlı olsun, Benim de 10. Gün sonucum 360’lardaydı, 12. Gün 700’lerde. Sonuç: ikizArkadaşlar merhaba yeni tüp bebek transferi oldum 5.gün 1 tane embiriyo transfer edildi 13.gün kan testi sonucum 706 çıktı 15.gün kan testi sonucum 2249 çıktı sizce ikiz durumu var mı