2022 ikiz annesi olacaklar

İnşallah geçer canım ama bu normal bir şey tabii ki herkeste bulantı oluyor sorun yok yani ben biraz şanslıydım sanırım annemin de böyle olmuş ona çekmişim. Daha önce düşüğüm de olunca bebiş olsun da herşeye razıyım diyordum zaten salatalık tuzla tuzla ye bakalım sana da iyi gelecek mi ayrıca karaciğere böbreklere iyi geliyormuş vücudu temizliyormuş güzel bir şey

Ay dediğin gibi bende öyle o kötü seyleri yaşadıktan sonra iyi olsunlar da diyorum bulantı hiç umrumda değil. Deneyeceğim çok teşekkür ederim

Arkadaslar süt gibi akinti yasayan var mi aranizda. Normal mi acaba yoksa su gelmesi falan olabilir mi
süt gibi dedigin beyaz akinti sanirim o normal. su gelmesi dedigin sey kokusuz seffaf su kivaminda olur. ben progestan fitil kullandigim için akintim komple progestan ve bazen de su gibi ama fitil. kullanirken normalmis

Canım dr doğru demiş bende 7 haftada başladım başta istifra yoktu nasıl 9 hafta oldum sürekli yediğim çıktı artık afedersin istifra yapmaktan yorulup oturup ağladığım zamanlar oldu ama çok şükür 16 haftamda azaldı ve yavaş yavaş bitti diyebilirim ins seninde öyle olur endişe etme sende canım benim

Ben daha 7. Haftada böyleyim, ilerleyen haftalarımı hayal edemiyorumsizin kaçıncı haftalarda başladı ve zirve hangi haftalarda
Benimki 18 hafta civarı geçti aniden inş senin daha çabuk geçer. Resmen her şeyden tiksinmistim yemek yaparken eşimle KIZIMA maske taktım ben yiyemedim tabi kilo verdim bu sırada, baktım olmuyor böyle memlekete gittim 2 aylığına geçti çok şükür ya yavaş yavas

Maşallah canım, darısı başıma inşallah

Kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum ya, sürekli bir yere devriliyorum. Azcık yürüsem nefes nefese kalıyorum. Ki hamile kalmadan her gün 7-8 km tempolu yürüyen ben, zor adım atıyorum. Psikolojik mi acaba, bunu yaşayan var mı yoksa herkes zinde mi

Benim de böyle oldu canım hamile olduğumu bilmeden önce başladı psikolojik değil bence tansiyonum çok düşüyordu 8-5 e kadar düşmüştü

Ay sizlerden böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum umut oluyor hiç geçmeyecek gibi geliyor ama aynı şeyleri yasayan birinin geçiyor demesi bile güzel o aman gözümü 16.haftaya diktim hadi inşallah

canım vallahi bu çalışma saati mevzusunu da öğrendiğim çok iyi oldu. ben günde 9 ya da 9,5 saat ofisteyim, işim gereği gün arasında sürekli farklı insanlarla temas halindeyim. üstelik çarşamba günleri ofiste nöbet günüm vallahi onu bile tutma sen ikiz hamilesin demiyorlar (

Kıyamam kuzum ya valla şikayet etsen kazanırsın Bizim de normalde öğlen arasıyla birlikte 10 saat ama 9 saat çalışma saati olarak geçiyor. İnsan kaynaklarına bildirdiğim günden itibaren kendileri dedi erken çıkacaksın mesai yapmayacaksın hakların bunlar diye. Bir sor istersen böyle böyle iş kanununda varmış bakalım ne diyecekler

evet canım çok sağol bilgilendirdiğin için soracağım insan kaynaklarına

KızlR selam aranızda ikiz cinsiyet tahmini yapabilen varmı bugün bebişleri görmeye gittim

Eklentiler

• image.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 62
Ya ne vicdansızlar. Ben şu an 24 hafta sonrası idari izinden faydalaniyorum, ve düşünüyorum o izin olmasa ben napardim diye. Çünkü ayakta duramıyorum şimdiden nefesim kesiliyor karnım taslasiyor

Ya ne vicdansızlar. Ben şu an 24 hafta sonrası idari izinden faydalaniyorum, ve düşünüyorum o izin olmasa ben napardim diye. Çünkü ayakta duramıyorum şimdiden nefesim kesiliyor karnım taslasiyor
O izin sadece memurlara var sanırım canım bizde yok diye biliyorum. Ben mühendisim mesela sadece rapor almayayım diye evden çalışmama izin verdiler ama her işin evden çalışma imkanı da yok

Benm bebeklerimin keseleri de bu şekildeydi ilk ultrasonda biri kiz biri erkek oldu biyerde okumuştum kese yuvarlak olursa kiz fasulye gibi olursa erkek diye
Bende öyle okudum Allahım sağlıklı şekilde kucağımıza alalımda cinsiyettede heycan yapıyor insan sizin kaç haftalık şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…