2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar birşey sorucam, ikizlerde bu tarama testleri işe yaramıyor mu? Genetik test falan mı gerekiyor?
Öyle dediler canım ben de o yüzden panorama testi yaptırdım anne kanını amerikaya gönderiyorlar. İkiz olunca bütün genetik testler de olmuyormuş panorama önermişti benim doktorum.

Kızlar tam da konusu açılmışken başıma gelenleri size anlatmak istiyorum. nifty test verdim ikizler için olanından. 15 güne sonuç çıkar demişlerdi. bu cuma günü sonuçların çıkması gerekiyordu. bugün doktorum aradı maalesef bebeklerin dna'sı benim kanımda yeterince bulunamamış. bu sebeple testin yenilenmesi gerekiyor dedi. gidip yeniden kan verdim. o kadar çok üzüldüm ve ağladım ki kötü bir şey var ve benden saklıyorlar diye düşündüm önce, sonra doktorum beni ikna etti her 5 kişiden birinde bu durum oluyor kötü bir şey düşünme diye. ama resmen hayallerim başıma yıkıldı, bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenecektim, cinsiyetlerini öğrenecektim çok az kalmıştı, şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. sanırım benzer bir durum yaşayan olmuştu burada okumuştum ama kimdi hatırlamıyorum.

Canım hoşgeldin aramıza kalp atışlarını erken duymuşsunuz maşallah

Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görürüz inşallah

Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ben yazmıştım görmemişsin heralde. Aynısı bana oldu gönlünü ferah tut. Tam sonuç alacakken bir daha kan ver bir daha bekle gerçekten çok sinir bozucu benim stresten bütün sırtım tutulmuştu ama problem çıkmadı bebişlerde doktorum da aynı şekilde normal bir şey dedi ve yine de boşu boşuna stres yaptım. Bir bebişimin fetal dna oranı 2,8 olması gerekirken 2,6 diye analiz yapmamışlar. Hem de 10+4te vermiştim bana 9dan sonra verebilirsin dedikleri halde. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın

Kuzuuum seni burada görmek harikaaa çok mutluyum çok inşallah hep sağlıkla devam etsin

Cok tsk ederk Istirahat vermedi ama haftaya gidicem o zaman isterim olmadi

Simdi yaptirdim igneyi ins şifa bulruuz da stres olmam pzt gidicem bakalim gerekirse istirahat alayim diyorum

Ornek kitinin yeterli fetal dna icermesi icin 12+x haftada gidilmesi gerekiyor ikiz icin diye uyarmisti merkezim.
Tekte 9+x haftadan itibaren yapilabiliyormus.
Yok birsey saklamazlar, sorun olsa CVS ya da amniyosentez onerirdi hic caninizi sıkmayin

Çok iyi yapmışsın canım ben de bi buradayım bi senin grupta ikiz gebelik biraz farklı oluyormuş birbirimizi daha iyi anlıyoruz
2021 ikiz annesiyim ikiz bakımı da çok farklı. Aile büyüleri kaynana anne kim varsa aranızı şimdiden iyi tutun doğum sonrası çok lazım olacak

Kızlar malum sma hastalığını çok duyar olduk. Bu yapılan nifty, panorama vb genetik testler, sma hastalığını da kapsıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…