- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.681
cnm ikili testler doğruyu vermiyormuş oyüzden yurtdışına gönderilen testleri öneriyolar onların fiyatı 3.750 tl civarıymışKızlar birşey sorucam, ikizlerde bu tarama testleri işe yaramıyor mu? Genetik test falan mı gerekiyor?
Öyle dediler canım ben de o yüzden panorama testi yaptırdım anne kanını amerikaya gönderiyorlar. İkiz olunca bütün genetik testler de olmuyormuş panorama önermişti benim doktorum.Kızlar birşey sorucam, ikizlerde bu tarama testleri işe yaramıyor mu? Genetik test falan mı gerekiyor?
Canım hoşgeldin aramızaHerkese merhababende bir ikiz anne adayıyım. Tüp bebekle hamile kaldım tek yumurta ikizi. 6+5 teyiz. Kalp atışlarını da gördük bugün. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin
Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görürüz inşallahMerhabalar
Ben de yazmak istedim, bugun ikizlerimin kalp atışını duyduk çok şükür 6+3te..ikiz annesi olucam rabbim nasip ederse ben de
İnşallahh sağlıkla geçireceğimiz gebelik döneminin ardından miniklerimize sağlıkla kavusuruz
Çok teşekkür ederim, inşallahSizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görürüz inşallah
Kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ben yazmıştım görmemişsin heralde. Aynısı bana oldu gönlünü ferah tut. Tam sonuç alacakken bir daha kan ver bir daha bekle gerçekten çok sinir bozucu benim stresten bütün sırtım tutulmuştu ama problem çıkmadı bebişlerde doktorum da aynı şekilde normal bir şey dedi ve yine de boşu boşuna stres yaptım. Bir bebişimin fetal dna oranı 2,8 olması gerekirken 2,6 diye analiz yapmamışlar. Hem de 10+4te vermiştim bana 9dan sonra verebilirsin dedikleri halde. İnşallah güzel sonuçlar alacaksınKızlar tam da konusu açılmışken başıma gelenleri size anlatmak istiyorum. nifty test verdim ikizler için olanından. 15 güne sonuç çıkar demişlerdi. bu cuma günü sonuçların çıkması gerekiyordu. bugün doktorum aradı maalesef bebeklerin dna'sı benim kanımda yeterince bulunamamış. bu sebeple testin yenilenmesi gerekiyor dedi. gidip yeniden kan verdim. o kadar çok üzüldüm ve ağladım ki kötü bir şey var ve benden saklıyorlar diye düşündüm önce, sonra doktorum beni ikna etti her 5 kişiden birinde bu durum oluyor kötü bir şey düşünme diye. ama resmen hayallerim başıma yıkıldı, bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenecektim, cinsiyetlerini öğrenecektim çok az kalmıştı, şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. sanırım benzer bir durum yaşayan olmuştu burada okumuştum ama kimdi hatırlamıyorum.
Kuzuuum seni burada görmek harikaaaMerhabalar
Ben de yazmak istedim, bugun ikizlerimin kalp atışını duyduk çok şükür 6+3te..ikiz annesi olucam rabbim nasip ederse ben de
İnşallahh sağlıkla geçireceğimiz gebelik döneminin ardından miniklerimize sağlıkla kavusuruz
Cok tsk ederk Istirahat vermedi ama haftaya gidicem o zaman isterim olmadiSanırım kanama yaşamayan çok nadir oluyor. Yavaş yavaş içerden koyu renkli atılacaktır o, korkmadan yatın. Ne kadar dikkatli hareket ederseniz o kadar iyi, aynı şeyin tekrarlama olasılığını sıfıra indirmiş olursunuz.
Simdi yaptirdim igneyi ins şifa bulruuz da stres olmam pzt gidicem bakalim gerekirse istirahat alayim diyorumDışa vuran kanamada olmuştu bende. Bir keresinde de doktor ultrasonla görmüştü aynı senin gibi progestan iğne fitil yanısıra proluton depot da vermişti kanama hiç dışa çıkmadan kayboldu gitti. Oluyor yani böyle şeyler. Proluton zaten haftada bir tane daha etkili. Bence bir sorun yok.
Ornek kitinin yeterli fetal dna icermesi icin 12+x haftada gidilmesi gerekiyor ikiz icin diye uyarmisti merkezim.Kızlar tam da konusu açılmışken başıma gelenleri size anlatmak istiyorum. nifty test verdim ikizler için olanından. 15 güne sonuç çıkar demişlerdi. bu cuma günü sonuçların çıkması gerekiyordu. bugün doktorum aradı maalesef bebeklerin dna'sı benim kanımda yeterince bulunamamış. bu sebeple testin yenilenmesi gerekiyor dedi. gidip yeniden kan verdim. o kadar çok üzüldüm ve ağladım ki kötü bir şey var ve benden saklıyorlar diye düşündüm önce, sonra doktorum beni ikna etti her 5 kişiden birinde bu durum oluyor kötü bir şey düşünme diye. ama resmen hayallerim başıma yıkıldı, bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenecektim, cinsiyetlerini öğrenecektim çok az kalmıştı, şimdi 15 gün daha bekleyeceğim. sanırım benzer bir durum yaşayan olmuştu burada okumuştum ama kimdi hatırlamıyorum.
Hoşbuldum canımCanım hoşgeldin aramızakalp atışlarını erken duymuşsunuz maşallah
İnşallahh canım benım, sizlerin tecrübelerini almaya geldim, artık takipteyim burayıKuzuuum seni burada görmek harikaaaçok mutluyum çok inşallah hep sağlıkla devam etsin
Çok iyi yapmışsın canım ben de bi buradayım bi senin gruptaİnşallahh canım benım, sizlerin tecrübelerini almaya geldim, artık takipteyim burayı
2021 ikiz annesiyim ikiz bakımı da çok farklı. Aile büyüleri kaynana anne kim varsa aranızı şimdiden iyi tutun doğum sonrası çok lazım olacakÇok iyi yapmışsın canım ben de bi buradayım bi senin gruptaikiz gebelik biraz farklı oluyormuş birbirimizi daha iyi anlıyoruz