2022 ikiz annesi olacaklar

2021 ikiz annesiyim ikiz bakımı da çok farklı. Aile büyüleri kaynana anne kim varsa aranızı şimdiden iyi tutun doğum sonrası çok lazım olacak
Haklısın canım seni biliyorum zaten ben arada sizin grubu da okuyorum Benim iki annemle de aram iyidir çok şükür yakın oturuyorlar zaten şimdiden çok destek oluyorlar sağ olsunlar

Haklısın canım seni biliyorum zaten ben arada sizin grubu da okuyorum Benim iki annemle de aram iyidir çok şükür yakın oturuyorlar zaten şimdiden çok destek oluyorlar sağ olsunlar
Bebek bakarken her kafadan bi ses çıkıyor. Yorgunluk ve uykusuzluk da eklenince insan sesini yükseltmeye meyilli oluyor. Aman diyeyim ömür boyu lazımlar bize
Sizin doğumlar yaklaşsın ikiz hastane çantası hakkında da bilgi veririm inşallah

kizlar moralim bozuldu ya ne güzel hareket ediyorlar hissediyorum diyordum dikkatimi cekti sag tarafta bariz hareket var solda hic yok. tatli yedim uzandim yine ayni. sonra düşündüm solda hic hissettim mi diye galiba hayır. doktora yazdim yarin gel bakalim dedi bekle ki sabah olsun şimdi

Anlattiklarinin aynisini yasiyorum. Agzimin tadi hic yok. Su bile acı. Bi doktor vucudun suyu ister ilk 3 ay zorlamaya gerek yok dedi. Digeri zorla da olsa ic dedi. Bende meyve suyunu sulandirip iciyorum. Tek careyi oyle buldum.yoksa gunde 2 bardak bile icemiyorum

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım herkese hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim tedavi ile oldu. Ama ara ara pembe kahve lekelenmeler yaşıyorum. Ara ara çok hafif adet ağrıları gibi ağrılar yaşıyorum. Daha sevinemeden endişe doldu içim. Ne zormuş ikizlere hamile olmak . Benim gibi yaşayanlar var mı ?

hayirli olsun ikisini de saglikla kucaginiza alin insallah. lekelenmeler kanamalar oldu bazılarımızda önlem amaçlı fitil ve iğne türü seyler kullandik doktor verdi ve istirahat ettik. kanamadan dolayı kötü sonuç yasayan yok henüz hic olmaz insallah

Ben de haftada bir gün proluton kullanıyorum ve progesteron fitil kullanıyorum. İnşallah olumsuzluk hiç duymayız.

Bu arada teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Canım seninle aynı haftadayiz galiba hani belki uyuyorlardir bu haftalarda sadece 6 saat uyanık olurlarmis uygulama öyle diyordu o yüzden hemen moralin bozulmasın yarın dr gidip gorun tabi daha iyi rahat eder için ama ins sorun yoktur sen rahat ol canım benim

Allah allah... Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Belki bu gece ya da yarin sabah filan bir şey hissedersiniz.

aslinda epeydir böyle de yeni farkettim. belki yan dönmüşlerdir diyorum sag tarafta ayaklari vardir ikisinin de yarin görcez

Mide bulantı istifra varmi bilmiyorum ben bu haftalarda öyleydim şu bile içerken çok kötü oluyordum şu içerikli meyveler yemeye çalışın şekersiz konfosto bunlarla idare etmeye çalışıyordum ama zamanla içimizde artar merak etmeyin

Evet canım hatırladım sen anlatmıştın, hatta ben okurken ne kadar zor diye içimden geçirmiştim aynısı benim başıma da geldi, geç olsun güç olmasın inşallah Ağlamama engel olamıyorum yine de inşallah çabuk geçer bu psikolojim. Ben bide kanı 11+5’te verdim. Nasıl bulunamadı kanda bilmiyorum. Bu arada ben her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, testten 1 gün önce kes dedi doktorum. Ben de öyle yaptım ama yine de acaba kanım fazla sulu olduğu için mi bulamadılar bilemedim

Çok teşekkürler Benim de 11+5’te aldılar kanımı belki de o yüzden çıkmadı sonuç. Keşke doktorum da bunu bilseydi de boşu boşuna 2 hafta beklemeseydim heyecanla

Olabilir canım bana da kan sulandırıcı kullanıyor musun diye sorup durmuşlardı o zaman kullanmıyordum etkiliyor demek ki merak etme sen inşallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…