- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.701
Haklısın canım seni biliyorum zaten ben arada sizin grubu da okuyorum2021 ikiz annesiyim ikiz bakımı da çok farklı. Aile büyüleri kaynana anne kim varsa aranızı şimdiden iyi tutun doğum sonrası çok lazım olacak
Ben de oyle olurum buyuk ıhtımalleÇok iyi yapmışsın canım ben de bi buradayım bi senin gruptaikiz gebelik biraz farklı oluyormuş birbirimizi daha iyi anlıyoruz
Hayir onun testi ayriKızlar malum sma hastalığını çok duyar olduk. Bu yapılan nifty, panorama vb genetik testler, sma hastalığını da kapsıyor mu acaba?
Bebek bakarken her kafadan bi ses çıkıyor. Yorgunluk ve uykusuzluk da eklenince insan sesini yükseltmeye meyilli oluyor. Aman diyeyim ömür boyu lazımlar bizeHaklısın canım seni biliyorum zaten ben arada sizin grubu da okuyorumBenim iki annemle de aram iyidir çok şükür yakın oturuyorlar zaten şimdiden çok destek oluyorlar sağ olsunlar
Anlattiklarinin aynisini yasiyorum. Agzimin tadi hic yok. Su bile acı. Bi doktor vucudun suyu ister ilk 3 ay zorlamaya gerek yok dedi. Digeri zorla da olsa ic dedi. Bende meyve suyunu sulandirip iciyorum. Tek careyi oyle buldum.yoksa gunde 2 bardak bile icemiyorumYani su içmeye zorlayacaksın kendini, sonuçları şöyle böyle olur diyor mu? Ben de gece 2 prilam alıyorum. Mide bulantım 24 saat ama hiç istifra etmedim. Canımın çektiklerini yiyebiliyorum az da olsa şükür. Ama birçok yiyeceğe mesafeliyim, ağzımın tadı yok.
hayirli olsun ikisini de saglikla kucaginiza alin insallah. lekelenmeler kanamalar oldu bazılarımızda önlem amaçlı fitil ve iğne türü seyler kullandik doktor verdi ve istirahat ettik. kanamadan dolayı kötü sonuç yasayan yok henüz hic olmaz insallahMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım herkese hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim tedavi ile oldu. Ama ara ara pembe kahve lekelenmeler yaşıyorum. Ara ara çok hafif adet ağrıları gibi ağrılar yaşıyorum. Daha sevinemeden endişe doldu içim. Ne zormuş ikizlere hamile olmak . Benim gibi yaşayanlar var mı ?
Ben de haftada bir gün proluton kullanıyorum ve progesteron fitil kullanıyorum. İnşallah olumsuzluk hiç duymayız.hayirli olsun ikisini de saglikla kucaginiza alin insallah. lekelenmeler kanamalar oldu bazılarımızda önlem amaçlı fitil ve iğne türü seyler kullandik doktor verdi ve istirahat ettik. kanamadan dolayı kötü sonuç yasayan yok henüz hic olmaz insallah
Bu arada teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızahayirli olsun ikisini de saglikla kucaginiza alin insallah. lekelenmeler kanamalar oldu bazılarımızda önlem amaçlı fitil ve iğne türü seyler kullandik doktor verdi ve istirahat ettik. kanamadan dolayı kötü sonuç yasayan yok henüz hic olmaz insallah
Canım seninle aynı haftadayiz galiba hani belki uyuyorlardir bu haftalarda sadece 6 saat uyanık olurlarmis uygulama öyle diyordu o yüzden hemen moralin bozulmasın yarın dr gidip gorun tabi daha iyi rahat eder için ama ins sorun yoktur sen rahat ol canım benimkizlar moralim bozuldu ya ne güzel hareket ediyorlar hissediyorum diyordum dikkatimi cekti sag tarafta bariz hareket var solda hic yok. tatli yedim uzandim yine ayni. sonra düşündüm solda hic hissettim mi diye galiba hayır. doktora yazdim yarin gel bakalim dedi bekle ki sabah olsun şimdi
Allah allah... Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Belki bu gece ya da yarin sabah filan bir şey hissedersiniz.kizlar moralim bozuldu ya ne güzel hareket ediyorlar hissediyorum diyordum dikkatimi cekti sag tarafta bariz hareket var solda hic yok. tatli yedim uzandim yine ayni. sonra düşündüm solda hic hissettim mi diye galiba hayır. doktora yazdim yarin gel bakalim dedi bekle ki sabah olsun şimdi
aslinda epeydir böyle de yeni farkettim. belki yan dönmüşlerdir diyorum sag tarafta ayaklari vardir ikisinin de yarin görcezCanım seninle aynı haftadayiz galiba hani belki uyuyorlardir bu haftalarda sadece 6 saat uyanık olurlarmis uygulama öyle diyordu o yüzden hemen moralin bozulmasın yarın dr gidip gorun tabi daha iyi rahat eder için ama ins sorun yoktur sen rahat ol canım benim
Mide bulantı istifra varmi bilmiyorum ben bu haftalarda öyleydim şu bile içerken çok kötü oluyordum şu içerikli meyveler yemeye çalışın şekersiz konfosto bunlarla idare etmeye çalışıyordum ama zamanla içimizde artar merak etmeyinAnlattiklarinin aynisini yasiyorum. Agzimin tadi hic yok. Su bile acı. Bi doktor vucudun suyu ister ilk 3 ay zorlamaya gerek yok dedi. Digeri zorla da olsa ic dedi. Bende meyve suyunu sulandirip iciyorum. Tek careyi oyle buldum.yoksa gunde 2 bardak bile icemiyorum
insallah bakalim yarin 11de randevum baska da lekelenme kanama bisey yokAllah allah... Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Belki bu gece ya da yarin sabah filan bir şey hissedersiniz.
Olabilir kuzum şuan ki duruslarından dolayıdır büyük ihtimal bencede sen o yüzden guzelcene uyu yarında ins güzel haberler duyarsın canımaslinda epeydir böyle de yeni farkettim. belki yan dönmüşlerdir diyorum sag tarafta ayaklari vardir ikisinin de yarin görcez
Evet canım hatırladım sen anlatmıştın, hatta ben okurken ne kadar zor diye içimden geçirmiştim aynısı benim başıma da geldi, geç olsun güç olmasın inşallahKuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ben yazmıştım görmemişsin heralde. Aynısı bana oldu gönlünü ferah tut. Tam sonuç alacakken bir daha kan ver bir daha bekle gerçekten çok sinir bozucu benim stresten bütün sırtım tutulmuştu ama problem çıkmadı bebişlerde doktorum da aynı şekilde normal bir şey dedi ve yine de boşu boşuna stres yaptım. Bir bebişimin fetal dna oranı 2,8 olması gerekirken 2,6 diye analiz yapmamışlar. Hem de 10+4te vermiştim bana 9dan sonra verebilirsin dedikleri halde. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın
Çok teşekkürlerOrnek kitinin yeterli fetal dna icermesi icin 12+x haftada gidilmesi gerekiyor ikiz icin diye uyarmisti merkezim.
Tekte 9+x haftadan itibaren yapilabiliyormus.
Yok birsey saklamazlar, sorun olsa CVS ya da amniyosentez onerirdi hic caninizi sıkmayin
Olabilir canım bana da kan sulandırıcı kullanıyor musun diye sorup durmuşlardı o zaman kullanmıyordum etkiliyor demek ki merak etme sen inşallah güzel olacakEvet canım hatırladım sen anlatmıştın, hatta ben okurken ne kadar zor diye içimden geçirmiştim aynısı benim başıma da geldi, geç olsun güç olmasın inşallahAğlamama engel olamıyorum yine de inşallah çabuk geçer bu psikolojim. Ben bide kanı 11+5’te verdim. Nasıl bulunamadı kanda bilmiyorum. Bu arada ben her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, testten 1 gün önce kes dedi doktorum. Ben de öyle yaptım ama yine de acaba kanım fazla sulu olduğu için mi bulamadılar bilemedim
Kapsamıyor maalesef ben sma testini de ayrıca yaptırdım bu yüzdenKızlar malum sma hastalığını çok duyar olduk. Bu yapılan nifty, panorama vb genetik testler, sma hastalığını da kapsıyor mu acaba?