- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.641
kiz ve erkek gibi kese. sekline gore :) işin eglencesi bu ama 16. haftada belli olcakKızlR selam aranızda ikiz cinsiyet tahmini yapabilen varmı bugün bebişleri görmeye gittim
sağlıklı olsun minnoşlar ama insan illaki merak ediyorkiz ve erkek gibi kese. sekline gore :) işin eglencesi bu ama 16. haftada belli olcak
Tecrubelerimizi paylaşıyoruz kuzum elimizden geldiğinceAy sizlerden böyle mesajlar alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorhiç geçmeyecek gibi geliyor ama aynı şeyleri yasayan birinin geçiyor demesi bile güzel o aman gözümü 16.haftaya diktim hadi inşallah
Cevabin icin cok tesekkur ederim. Progestan fitil kullaniyorum. Ilk basta panikledim ama sonra fitildendir diye dusundum. Yine de dun doktora gittim. Pruloton igne yapalim dedi. Bebeklerin sulari iyi dedi. Ama yine de takip edecekmis. Walla daha baslarda boyleyse nasil gecirecez bu aylari yaasüt gibi dedigin beyaz akinti sanirim o normal. su gelmesi dedigin sey kokusuz seffaf su kivaminda olur. ben progestan fitil kullandigim için akintim komple progestan ve bazen de su gibi ama fitil. kullanirken normalmis
Ben de oyle hissediyorum 13.haftada sanki ilk gebelikteki 20-24. hafta gibiyim.kizlar benim vücudum erken sinyal veriyordaha 18 hafta dursun istiyoruz ama vucudum agriyor çatım agriyor sirtim dik duramiyor zaten iskelet problemim var. öne egilemiyorum karnim agriyor. ilk hamileligimde son ay yasadiklarimi şimdi yaşıyorum ve korkuyorum keşke daha uzun boylu geniş yapılı olsaydim. 36ya gidebileceğim uzak bir rüya
Canım hemen böyle deme kötüyü çağırma inşallah 36 37 haftaları görücez uzanıp dinlenmeye çalışkizlar benim vücudum erken sinyal veriyordaha 18 hafta dursun istiyoruz ama vucudum agriyor çatım agriyor sirtim dik duramiyor zaten iskelet problemim var. öne egilemiyorum karnim agriyor. ilk hamileligimde son ay yasadiklarimi şimdi yaşıyorum ve korkuyorum keşke daha uzun boylu geniş yapılı olsaydim. 36ya gidebileceğim uzak bir rüya
Kritik 700 gr sınırı ne oluyor canımBen de oyle hissediyorum 13.haftada sanki ilk gebelikteki 20-24. hafta gibiyim.
Ikiz zorlu ama dayanacagiz, kritik 700gr sınirini bir aşalim, sonra da 34te ciger gelistirici igneleri olalim, otesi Allah kerim.
Cok kilo almazsak/kontrollu alirsak daha dayanilir olacak
öyleler valla. özellikle 24. haftadan sonra benim için de zor olacak gibi ama devlette olmadığım için çalışabildiğim kadar çalışmaya devam edicem. izinlerimin çoğu doğum sonrasına kalsın diye. yapamadığım yerde de heyet raporu alırım diye düşünüyorumYa ne vicdansızlar. Ben şu an 24 hafta sonrası idari izinden faydalaniyorum, ve düşünüyorum o izin olmasa ben napardim diye. Çünkü ayakta duramıyorum şimdiden nefesim kesiliyor karnım taslasiyor
700 gr altinda dogan premature bebek cok yuksek ihtimalle yasatilamiyor, rabbimin isi tabi ama boyle bir esik var diye biliyirum asilmasi gerekenKritik 700 gr sınırı ne oluyor canım
24-32 haftalarda devlet memurlarinin covid sebebiyle idari izni var. 24. Hafta gebe olugunuzu belirten raporu kuruma veriyorsunuz.Kızlar 24. Haftadan sonra devlet memurlarına idari izin mi var? Pandemiden dolayı mı?
gecmis olsun bir çoğumuz yasadik canım. dinlenmen gerektigini söylemiştir herhalde baska da pek yapcak bisey yokKizceler merhaba
Benim bugün kontrolüm de ultrasonda kanama gördü doktorum ama henuz camasirimda birsey yok 8 haftaligim haftaya tekrar gel yeteri kadar ilaclar aliyorsun yapilacak birsey yok takip edecegiz belki oncesinde olan bir kanamada olabilir dedi sizler böyle birset yasadiniz mi ?
Çok teşekkür ederim24-32 haftalarda devlet memurlarinin covid sebebiyle idari izni var. 24. Hafta gebe olugunuzu belirten raporu kuruma veriyorsunuz.
24-32 de izinli olmaniza ragmen Isterseniz 32-37 haftalarda "calisir" raporu alip yasal izni dogum sonrasina aktarabiliyorsunuz.
21+3 olduk canmBende öyle okudum Allahım sağlıklı şekilde kucağımıza alalımda cinsiyettede heycan yapıyor insan sizin kaç haftalık şuanda
Aynen bende oyleyim. Gunde 2 bardak zor ictigim oldu. O da ilac almak icin. Ozellikle sabah ac karnina ictigim su midemi bulandiriyo ve bazen kusturuyo. Evde soguk sıkım mryve suyu makinesiyle meyve sıkıyirum. Yari yariya sulandirip iciyorum. Sirf su icebilmek icinKızlar günde 4-5 bardak su içebiliyorum, arada açık çay içiyorum ama su yerine geçmez tabiNormalde 2-3 litre su içen ben, bulantıdan içemiyorum. Siz de böyle misiniz?
Aaa dur bakalım şimdiden böyle şeyler düşünmeyelim. Güzel düşünelim güzel olsun zor bir süreç bizi bekliyor farkındayız ama elimizden geleni yapacağız bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar diye daha iki hafta önce bir yakınım ikiz doğum yaptı 37+3 de biz neden yapmayalım ki erken gelirsede takdiri ilahi yapacak birşey yok biz elimizden geleni yapıp güzel olmasını dileyeceğizkizlar benim vücudum erken sinyal veriyordaha 18 hafta dursun istiyoruz ama vucudum agriyor çatım agriyor sirtim dik duramiyor zaten iskelet problemim var. öne egilemiyorum karnim agriyor. ilk hamileligimde son ay yasadiklarimi şimdi yaşıyorum ve korkuyorum keşke daha uzun boylu geniş yapılı olsaydim. 36ya gidebileceğim uzak bir rüya