2022 ikiz annesi olacaklar

Evet ya ben de çok zor dayanıyorum ama mesela o hafta bakacağı bir şey oluyor erken gidince bakamıyor doktora güveniyorum artık inşallah iyidir bebişlerimiz
İnsallah canım benimherşey yolunda olsun.bu Perşembe kontrol var ikinci cinsiyet için ondan sonra birdaha giderim.sonrada zaten ayrıntılı için başka perinatoloji Dr gideceğim.

İçerideki kanın atılması emin ol ki çok uzun sürüyor. Benim hâlâ oluyor ve eski kan olduğunu söyledi doktorum. Her gittiğimde kanama kısmını ölçüyoruz. Bayağı azaldı ama hâlâ kan geliyor. Ben de her gün ped kullanıyorum.

kanaman kahverengi mi? kırmızıdan sonra 2 hafta boyunca kahverengi leke gelmisti benden kirmizi degilse onemsemiyor doktor

Canım çok geçmiş olsun Bir çok kişi benzer şeyler yaşamış, inşallah bu zorlu süreci sen de atlatacaksın. Dualarımdasın

kanaman kahverengi mi? kırmızıdan sonra 2 hafta boyunca kahverengi leke gelmisti benden kirmizi degilse onemsemiyor doktor
Kırmızıdan sonra takip eden günlerde kahverengi olarak devam ediyor. Ama böyle bordo kahverengi. Bazen bir anda bolca bordo renk akıyor, koyu kahverengi rengi ayirt edebiliyorum da bordo ve bol akan kanı aktif kanama sanıp korkuyorum. Dediğin gibi eski kan muamelesi yapıyorlar koyu renklilere. 2hafta boyunca o görüntüye kalbin iyi dayanmış. Benim de haftalarca sürerse korkmadan duruma alışayim en iyisi.Hergün bu korkularla Allah hepimize sabır versin.

Ah ah gecmez miyiz? Ayin 14unde bir kanama oldu, dedim bebekler gitti ama ben de olecegim herhalde.. Hastanede yattim 2 gece, orada hemen kesiyorlar kanamayi, binbir turlu birseyler iste... Bir daha olmaz insallah, ruhum cekildi resmen, depresyonun esigindeyim
Dunku kontrolde bebeklerden uzak, rahim agzina yakin ufak bir kanama alani gordu. Kanama/lekelenme yok ama olabilir, hatta olmasi iyi orada oyle bir birikme istemeyiz, korkma dedi. Korkmamak elde mi? Hayir, Yapacak birsey var mi? Hayir....

kuzum geçmiş olsun inş tekrarlamaz geçer gider ben hastanede yatmadım ama her tüp bebekde yada çoğul gebeliklerde oluyormuş dr dedi inş bebişler büyüsün hepsi geçip gidecek ins

Keseleri gösterdi kanama alanı yok bebeklerin kalbini dinledik şükür atıyor bana denilen şu bebekler yerleşiyor normalde leke olur sen hem oksapar hem coraspin içtiğin için byle oluyor
Canım üzerine zaman geçmiş kanaman durdu mu bilmiyorum ama bende henüz yeni transfer oldum sayılır. 7. Gün hafif kahve lekelenme olunca dayanamadım kan testi verdim 95 çıktı. Doktora mesaj attım sonucu ve lekelenme olduğunu söyledim. Oksapar ı bırak diğer ilaçlara devam dedi. Sende eğer pıhtılaşma sorunu yoksa neden bu kanamalara rağmen oksapar a devam ettirdi doktorun anlamadım.

Çok şükür sizin bu sefer bebeklerden birinden kan gelmemiş.rahim ağzına yakin alandaki yer de vücuttan atılırsa rahat edersiniz diyeceğim ama demek ki bizim rahimdeki yapımız bu şekilde..bir yerden bir şekilde rahimdeki damarlarimiz kanayiveriyor. Bu bebekler içeride büyüdükçe basınç arttıkça daha fazla yatmamiz gerekecek gibi geliyor... Ben de kan pıhtılaşma mevzularinda heterezigot taşıyıcılık var, kan sulandırıcı iğneye de bir yandan devam etmek zorundayım.

Daha once 2 bebek kaybım var canim benm pihtilasma dan dolayı dr bana iki kötüden birini seçelim ama bebekleri riske atmaya gerek yok dedi coraspin kesildi sadece 1 gün için O da ama oksapar devam edildi

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. hepimizin endişeleri var. benim özellikle 12. haftaya gelene kadar aklim basimda değildi kanamalardan dolayi. sonra yavas yavas alismaya guvenmeye riskleri aklima getirmemeye basladim ama hala tek bebek gibi değil tabii ki. inanciniz var ise Allaha güvenin ona bırakın. verenin de alanın da o oldugunu bilin

Kizlar hem tup bebek hem ikiz gebelik bnm gibi olanlar aşı oldunuz mu vakalar çok arttı ve ben çok kararsız kaldım
Benim tüp değil ama ikiz sonuçta çok bi farkı yok canım 14.hafta biontech oldum kolum ağrıdı sadece haftaya da 2.dozu olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…