2022 ikiz annesi olacaklar

Sinovac olmayı düşünüyorum dr da sinovaac ol dedi ama korkuyorum çok
Bana da biontech ol dedi öneriyorum ben dedi canım olmamak daha kötü gelmeye başladı daha riskli yani Hayırlısı olsun inşallah bilmediğimiz şeyden korkuyoruz doğal olarak

Çok doğru diyorsun canım çok şükür inançlıyız nasipleri varsa gelecekler inşallah benim birtane 36 haftalık kaybım var ondan dolayı panik yapıyorum böyle

Kızlar günaydın 7haftalık ikizlerde keseniz kaç mmdi benimkileei 4 mm ölçtü normal mi doktor sadece ilk 3 ayda biri kaybolabilir dedi birşey mi gördü öyle dedi bilemedim

Kızlar günaydın 7haftalık ikizlerde keseniz kaç mmdi benimkileei 4 mm ölçtü normal mi doktor sadece ilk 3 ayda biri kaybolabilir dedi birşey mi gördü öyle dedi bilemedim
kese mi 4 mm bebekler mi? ilk 3 ayda birinin kaybolmasi Çok sık olan bisey aslinda erken ultrasonlar yapıldıkca ortaya cikmaya basladi. ilk gebeligimde 6. haftada bir kesem küçüldü diğerini saglikli doğurdum.

Bana da biontech ol dedi öneriyorum ben dedi canım olmamak daha kötü gelmeye başladı daha riskli yani Hayırlısı olsun inşallah bilmediğimiz şeyden korkuyoruz doğal olarak
Bionteck koruyuculugu daha cokmus evet ama suan bunu kaldırabilecek misin ? Yan etkisi falan olursa ben korkuyorum sinovac daha yakın geliyor bana

Bionteck koruyuculugu daha cokmus evet ama suan bunu kaldırabilecek misin ? Yan etkisi falan olursa ben korkuyorum sinovac daha yakın geliyor bana
14.haftada oldum zaten ben ilk dozu canım kolum ağrıdı başka bir şey olmadı dedim ya… Sinovac da kol ağrısı yapıyor. Yan etki dediğin grip gibi olup 2 gün halsizlikle atlatanlar oluyor onu biliyorum ama eşime hiçbir şey olmadı mesela ki zaten normalde de gebelikte hasta olanlar var ilerde aşısızlıktan ağır hasta olacağıma 2 gün halsizlik olur en fazla. Haftaya da 2.dozu olucam.

Bnde randevu aldım yarın için korkarak gidicem gibi yaa

kese mi 4 mm bebekler mi? ilk 3 ayda birinin kaybolmasi Çok sık olan bisey aslinda erken ultrasonlar yapıldıkca ortaya cikmaya basladi. ilk gebeligimde 6. haftada bir kesem küçüldü diğerini saglikli doğurdum.
Bebek miş canım eşim vıdeo çekmişti ordan baktım bebekler 4 mm miş en azından diğerine zarar vermemiş ben birbirlerine zarar verirler diyede korkuyorum

Kızlar bu arada sadece kadın doğum doktoruna mı devam ediyorsunuz yoksa perinotoloğada gidiyormuusunuz

Kızlar bu arada sadece kadın doğum doktoruna mı devam ediyorsunuz yoksa perinotoloğada gidiyormuusunuz
Perinatolog- jinokolog ikilisi ile devam ediyorum, gercekten imkan var ise perinatolog ikizde çok onemli, onlarin kontrollerinde baktiklari daha fazla husus var, usg cihazi ciddi manada farkli; malum ikiz riskli-onlar da riskli gebelik uzmani... Adam bugun 11-14 ultrasonunda parmak saydi oyle dusunun

Kanama vs acil birseyde ulasacagim en yakin hastanede oldugu icin arada bir de tup bebek doktoruma da gidiyorum (o da perinatolog)
Mecburen bir de endokrinologum oldu ayda bir, gebelikte hipertiroid olmayi basardigim icin madalyami o takacakmis :))

ya çok geçmiş olsun ben çok korkuyorum ikizden risklerinden Allahım sağlıklı bir şek,lde kucağımıza aldığımız günleri göstersin siz kaçıncı haftadasınız ben daha yeni 7 haftadayım bulantım yok şükür kanama falanda olmadı hiç hatta olmayınca ben teki tuttu galiba dedim

11+3um bugun, hcg yukseldikce bulanti biraz artiyor, sizde belki de olmaz ne guzel :) Takvime baktim, bu gune kadar 4 kez kanamam olmus, bazen kanama alanlari oluyor ondan olabiliyormus. Mutlu- umutlu braz kaygili devam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…