2022 ikiz annesi olacaklar

Öyle düşünme canım nasip kısmet yat dinlen kanama alanı olabilir kapanır allahın izniyle kaç haftalık oldular

Öyle düşünme canım nasip kısmet yat dinlen kanama alanı olabilir kapanır allahın izniyle kaç haftalık oldular
Gerçekten nasipten öte köy yok. Cocuklarda gelişim geriliği yok, ense kalınlığı filan desen hiç sorunlu değil, onlarca progesteron desteğine rağmen azıcık bir ev işi yapmaya kalktığımda kanamalar baslayiveriyorsa artık kader diyip cekilmek lazim. 13+1'deler suan.

Canım benim aynı haftalığız daha çok minikler ki ikiz gebelik ve doktorum kanama çok normal dedi inan lütfen güzel düşün allahın izniyle bir şey olmayacak.. ev işi kalsın hep dinlenn bebişler önemli olan

Bunun özü yapmayacaksın canım. 16.haftada lekelenme harici bişeyim olmadı ama naptım transferden sonra hep yattım. Haftada bir duş aldım, devlet memuruydum heyet aldım. Evde sadece yemek yemeye ve wcye kalktım. Eşim yaptı, yapmadığında dışardan yemek istedik, evi bok götürdü vs. Duşu da haftada bir 10 dk süre tutarak yapıyorum hala. Haftada bir proluton ve her gün fitil devam. Bu sadece sana değil bütün kızlara. Dikkat edin gerekirse 9 ay ev bok olsun yemekleriniz kısıtlı olsun ama yatın yuvarlanın. Zor bulmuşken riske atmayın

inş kuzum onlar iyi olsunda herşeye razıyım bende eşler hep böyleler ama hayırlısıyla tup bebek dr gerek yok derde yaptırmazsın kuzum haberlerini bize de ver canım

Aynfn başka bı topikte arkadaş şimdiki aklım olsa herşeyi yerdim aldığım kilo gitti şimdiki kosturmaktan diyor.insallah şöyle 36.haftalari falan bı görürüz tetonoz aşısı olucakmisin?
Olucam. Sen olmamayı mı düşünüyorsun ? Korona da oldum ilkini , ikinciyi de olucam. Umarım görürüz o haftaları

Çok geçmiş olsun kötü düşünme imkanın varsa hiçbir şey yapma. Ilaçlarda şöyle bir yol da izleniyor. Hergun progestan iğne her gün 3 tane 200 lük progestan fitil bunların yanı sıra hsftalik da pruluton yani cok ilaç bence kurtarıcı olabilir. Bir tanıdığım vardı 1 oda nin üzerine 2. Odayı supursem kanamam oluyor hemen demişti. Bence bol ilaç bol istirahat.

ben de yata yata geciriyorum günleri neyseki imkanim var cocuk kreşe gidiyor eşim disardan yemek konusunda israr ediyor 15 dk is yapsam 45 dk yatiyorum. ama imkani olmayanlar da oluyor tabii ilk gebeligimde neler çekmistim zehir oldu o güzel günler

Kızlar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor dün gece uyuyamadım çarpıntıdan. Aranızda böyle olan var mı?
Ben KIZIMA gebeyken holter takıldı 165lere kadar çıkıyordu nabzim. Gebesin bişey yapamayız idare et dedi Dr sonra. Neyse şimdi ikizlere gebeyim bunlarda da ayakta çok durayım bebeler toplanıyor karnımda öyle olduğunda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor nefesim bile daralıyor. Ama yine normal dedi Dr. Hamilelik tek bebekte bile zor biz 2 bebek taşıyoruz Allah yardımcımiz olsun

Kreşe giden kaç yaşında canım? Benim de 2bucuk yaşında kızım var ama evdeyiz birlikte. Anamı ağlatıyor

Kreşe giden kaç yaşında canım? Benim de 2bucuk yaşında kızım var ama evdeyiz birlikte. Anamı ağlatıyor
39 aylik oğlum. normalde calistigim icin 1 senedir tam gun kreşe gidiyor. simdi evdeyim ama gondermesem hem ben cok yorulcam hem tvye maruz kalcak evde sıkılıyor hem de bebekler dogunca tekrar krese gondermek zorunda kalcam bu şekilde kendini dışlanmış hisseder diyorlar. beni en cok düşündüren sondaki söylediğim ve tv o yüzden evde olsam da göndermeye devam ediyorun

Olucam. Sen olmamayı mı düşünüyorsun ? Korona da oldum ilkini , ikinciyi de olucam. Umarım görürüz o haftaları
Olacağım olmam diyenlerde var sebebini bilmiyorum. Beni ASM yonlendirecektir ne zaman olmam gerektiğini heralde.ne zaman oldun korona aşısını? Ben on haftalıkken covid geçirdim Dr sordum geçen olmana gerek yok dedi kafam karisik

bazen göndermedigim de oluyor ama genel olarak cok memnunum kreşten hem arkadas ediniyor hem etkinlik yapiyor istedigi kadar koşup oynuyor enerjisini atiyor cocuk. bu çağın çocukları için sokakta oynama yok yerini okulla doldurmaya çalışıyoruz. aksam da bol bol öpüşüp koklasiyoruz oyuncaklarini ozlemis oluyor onlarla oynayip tvye bakmiyor

İyi yapiyorsun bırakıp tekrar baslamak dediğin gibi psikolojisini etkiler. Arkadaşlarım da bu sene kreşe yazdırdı diyorlar ki biz nasıl tüm gün bakmışız eve geldiğinde bile yoruluyoruz diyor hepsi ben önce heyet aldım şimdi 24 haftalık idari iznimi başlattım ama kreşe eşim şu an izin vermiyor sen zaten evdesin diyor. Gitse eğlenir eminim ama. TV ben günde 40dk acıyorum o da akşam saatlerinde. Allah beni korusun inşallah kızımın peşine koşmaktan erken doğum yapmam

Kızlar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor dün gece uyuyamadım çarpıntıdan. Aranızda böyle olan var mı?
Benim günde en az bir atağım oluyor.sıcak çok tetikliyor, elimi yüzümü ıslayıp uzanınca geçiyor genelde.İkiz gebelikte normalmiş kan yetmiyormuş, demir ilacını günde ikiye çıkardı doktorum azaldı gibi sanki

Dediğiniz kalp çarpıntısı bendede mevcut dün ilk defa e bebeğe gitmiştim içini gezdim çok dikkatli şekilde en fazla 15 dk nabzım çok yukseldi hemen oturdum kan yetmedigindenmi oluyormuş demek.oncesinde kan ölçümü falan yapilipmi verildi kan ilacı.bebrk arabası bakmistik yanyanami arkalı önlü olanların daha kullanışlı sizce.birbirimize fikir versek.

Geçmiş olsun canım maske yüzünden de oksijen yetmiyor bence bir de hareket etmişsin ondan olmuştur muhtemelen. Kan ilacını bana doktor yazdı evde bulunsun ama daha başlama değerlerin iyiydi senin 4.aydan sonra bakarız dedi. Bebek arabası konusu da ben iki tane almayı düşünüyorum ayrı ayrı diğerleri zor gibi geldi. Bir de pelin akilin öyle bir paylaşımını görmüştüm çok önceden ikiz olacağını bilmeden aklımda kalmış onlar birleşik almışlar sonra hiç rahat edememişler ve tek tek almışlar diye hatırlıyorum. Altlı üstlü olanlar da tuhafıma gitti biri altta kalıyor gibi içime sinmedi ve ağır olduğu için kaldır bagaja koy zor olacak. Tek başına çok sık gezmiyorsan ayrı ayrı alabilirsin. Hatta tek başımayken ben bi kanguru bi araba gezerim gibi düşündüm çok nadir olur zaten. Ben maclarenin atom modelinden alıcam 2 tane çünkü 5buçuk kilo bile değil çok hafif çok iyi katlanıyor arabanın arkasına da iki tane rahat sığıyor kaldır indir kolay ve uzun süre kullanımlı tam yatış pozisyonu var küçük bebekler için ayrıca ilk aylar aparatıyla uyumlu anakucağı da takabiliyorsun sonraları için de baston olması hafiflik ve kompaktlık sağlıyor. Katlanınca kabin boya düşüyor uçak için de iyi seyahat etmeyi seviyorsanız. Benden bu kadaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…