- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.801
Buradaki arkadaslarin onerisi ile kraft safe turn 360 aldim, gri olanin dokusu penye gibi terletmiyor. Bizim beyler rahat ettiler. Tabi hersey gibi zam gormus bi 750lira kadarMerhaba hanımlar uzuuuunca bir süredir yoktum. Msj atan arkadaşlar olmuş kusura bakmasınlar yeni gördüm. Oto koltukları alındı mı? Ne aldınız acaba? Bebekler nasıl sizler nasılsınızben ve hunim oldukça iyiyiz
Ay valla bende dün bundan sipariş vermiştimBuradaki arkadaslarin onerisi ile kraft safe turn 360 aldim, gri olanin dokusu penye gibi terletmiyor. Bizim beyler rahat ettiler. Tabi hersey gibi zam gormus bi 750lira kadar
Kraft Safe Turn 0-36 Kg 360° Dönebilen Isofixli Oto Koltuğu Grey Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Safe Turn 0-36 Kg 360° Dönebilen Isofixli Oto Koltuğu Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de birini 2600e digerini de 2800kusure almistim.Ay valla bende dün bundan sipariş vermiştimama buraya sormak bugün aklıma geldi. Çok sevindim şuan bu arada 3000 e aldım
Bacak kırığı ne zaman tespit edildi acaba. Bizim bebektede 28. Gün bacağında kırık tespit edildi. Prematüre olduğu için olmuş olabilir dediler. Palvik bandajla duruyor şu anda...Canım konuştum. Ben 3-3,5 kiloya kadar öneriyorum ancak böyle bir durum varsa mamalar bittiğinde 1 numaraya geçeriz dedi. Bu arada benim bebeklerimin bir tanesini bacağında kırık tespit edildi kaç gündür onunla uğraşıyoruz. Tam sütüm gelmeye başlamıştı üzüntüden tekrar çok azaldısarılığınız ne durumda ?
Sormak istediğim bir soru vardı izninizle,
Totalde kaç kg aldınız hamilelik süresince?
Ve çatlak oluşumu çok oldumu ?bembeyazfil
Benim doktorum Halkalı Atakent Acıbadem’de perinatoloji uzmanı Prof. Mehmet Aytaç Yüksel kendisi Salı günleri Altunizade Acıbademde oluyor ben çok memnundum kendisinden.Hanımlar merhabalar, diğer ikiz gruplarına baktım ama bir türlü cevap bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında doğum yapan var mı? Forum da aradım taradım bir türlü bulamadımdoktor ve hastane önerileriniz varsa yazbailir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler tavsiyeleriniz için , korkmaktan ziyade kilo almanın bebeklerin gelişimine faydası oluyor mu diye merak ediyorumBen 7 kilo aldım çünkü maalesef son 1.5 ayda her gece istifra etmekten canım çıkacak sanmıştım. Başlarda da kilom var diye dikkat etmiştim sonlarda da öyle olunca zaten hepsi gitti.
Çatlak oluştu ama ben doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan da düşük kiloları gördüm o tempo ve yalnızlıkla.
Çatlaklar o sebepten de olmuş olabilir çünkü o zaman direkt ortaya çıktı. :/
Size diyebileceğim tek şey kilodan korkmayın ve benim gibi almamak için direnmeyin.
Doğumdan sonra öyle bir tempoya giriyorsunuz ki zaten vermemek imkansız
Yok onunla bir alakası yokmuş, vitaminleriniz vs yerindeyse gerisi bebeklerde. Bizimkiler çok zayıf doğdular biri 1590 diğeri 1905 gram süreç çok böyle ilerliyordu ben de yiyorum ama olmuyor diyordum doktorum direkt senlik bir şey yok ne yaparsan yap demişti. Her akşam muz ve süt işe yarıyor diyorlar deneyebilirsiniz ben midem daha da fena olur diye yapmıyordum.Teşekkürler tavsiyeleriniz için , korkmaktan ziyade kilo almanın bebeklerin gelişimine faydası oluyor mu diye merak ediyorumdediğiniz gibi doğumdan sonra zaten yoğun bir tempoyla veririm diye düşünüyorum
Merhaba. Ben ümraniye medipol hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Zeynep Akçöltekin. Takibimi de o yapmıştı. Doğumumu da o girdi. Ben çok memnun kaldımHanımlar merhabalar, diğer ikiz gruplarına baktım ama bir türlü cevap bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında doğum yapan var mı? Forum da aradım taradım bir türlü bulamadımdoktor ve hastane önerileriniz varsa yazbailir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler
Amin teşekkürlerYok onunla bir alakası yokmuş, vitaminleriniz vs yerindeyse gerisi bebeklerde. Bizimkiler çok zayıf doğdular biri 1590 diğeri 1905 gram süreç çok böyle ilerliyordu ben de yiyorum ama olmuyor diyordum doktorum direkt senlik bir şey yok ne yaparsan yap demişti. Her akşam muz ve süt işe yarıyor diyorlar deneyebilirsiniz ben midem daha da fena olur diye yapmıyordum.
Sağlıkla gelsinler inşallah. Bu süreçte bol bol dinlenin
Çok teşekkürler cevabınız için değerlendiricemMerhaba. Ben ümraniye medipol hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Zeynep Akçöltekin. Takibimi de o yapmıştı. Doğumumu da o girdi. Ben çok memnun kaldım
Çok teşekkürler cevabınız içinBenim doktorum Halkalı Atakent Acıbadem’de perinatoloji uzmanı Prof. Mehmet Aytaç Yüksel kendisi Salı günleri Altunizade Acıbademde oluyor ben çok memnundum kendisinden.
Ümraniye dediğim yer Çamlıca medipol aslında. 36+4 doğum yaptım. Kızlarımdan biri 7 gün, diğeri 27 gün kaldı. Ama Bağcılar medipole gönderdiler çamlıcada yer olmadığı için. Normalde yeni doğan yoğun bakım var ama boş yer olmadığı için bağcılara gönderdiler bebeklerimi. Siz neden memnun kalmadınız acaba?Çok teşekkürler cevabınız için değerlendiricemBu arada bebekleriniz küveze alındı mı? Hastane buna elverişli miydi acaba? Ben çamlıca medpole gittim iki kere ama memnun kalmadım maleaef
Medaikal parkı arayınca hemen ulaşabiliyorum mesela ve doktorları whatsapptan direk muayene olduğum doktorla iletşime geçebildim. Ama medipolde gittiğim doktor hanım whatsapp vermedi ve en acil durumda bile ulaşamadım malesef. Hastaneyi arayıp bana dönemsini istedim hastane doktora haber vermemiş. Çağrı merkezinde zaten dakikalarca bekliyorum sonra kadın doğuma bağlayaşım dediklernde hat gidiyor gibi vs. Vs. Bana güven vermedi malesefÜmraniye dediğim yer Çamlıca medipol aslında. 36+4 doğum yaptım. Kızlarımdan biri 7 gün, diğeri 27 gün kaldı. Ama Bağcılar medipole gönderdiler çamlıcada yer olmadığı için. Normalde yeni doğan yoğun bakım var ama boş yer olmadığı için bağcılara gönderdiler bebeklerimi. Siz neden memnun kalmadınız acaba?
Ben iletişim konusunda hiç sorun yaşamadım. Zeynep hanım kendi numarasını vermişti bana. O yüzden hastaneden ulaşmama gerek kalmadı direkt kendisine ulaşabiliyordum. Demek ki sizin doktor numara vermemeyi tercih etmiş bilemiyorumMedaikal parkı arayınca hemen ulaşabiliyorum mesela ve doktorları whatsapptan direk muayene olduğum doktorla iletşime geçebildim. Ama medipolde gittiğim doktor hanım whatsapp vermedi ve en acil durumda bile ulaşamadım malesef. Hastaneyi arayıp bana dönemsini istedim hastane doktora haber vermemiş. Çağrı merkezinde zaten dakikalarca bekliyorum sonra kadın doğuma bağlayaşım dediklernde hat gidiyor gibi vs. Vs. Bana güven vermedi malesef
Size su kadar soyleyeyim 70 lerle hamile kaldim, 89 lari gordum. Su an bebekler 6 bucuj duzeltilmis ayliklari. Gecen gun tartıya xiktim 65 olmusum. Ne diyet yaptim ne dikkat ettim. Dogum sonrasi zaten wc ye bile gitmeye vakit olmadigindan yemek yiyemiyorsunuz.Sormak istediğim bir soru vardı izninizle,
Totalde kaç kg aldınız hamilelik süresince?
Ve çatlak oluşumu çok oldumu ?bembeyazfil
Gözümü korkutuyorsunuzSize su kadar soyleyeyim 70 lerle hamile kaldim, 89 lari gordum. Su an bebekler 6 bucuj duzeltilmis ayliklari. Gecen gun tartıya xiktim 65 olmusum. Ne diyet yaptim ne dikkat ettim. Dogum sonrasi zaten wc ye bile gitmeye vakit olmadigindan yemek yiyemiyorsunuz.
Gozunuz korkmasin ama pembe tablo yok tabi, zor.... 82 ile hamile kaldim, toplamda 4 kilo aldim 86 ile doguma girdim. Su an 72yim.Gözümü korkutuyorsunuz