-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.761
Öncelikle tebrikler, Allah analı babalı büyütsünTecrübeli ikiz anneleri merhaba, bu tecrübesiz anaya gaz için bir öneriniz olur mu her türlü bilgiye, öneriye açığım. Oğlum ağlıyor ben ağlıyorum sancılar gelince, kızım da aynı mama ve memeyi emiyor onun gaz ile ilgili bir problemi yok şükürler olsun ama oğluşuma çok üzülüyorum. Biliyorum geçici bir.süreç fekat lohusa hormonlarım bunu kabul edemiyor
Sab simpleks damla 7 damla veriliyor bizi cok rahatlatmisti.Tecrübeli ikiz anneleri merhaba, bu tecrübesiz anaya gaz için bir öneriniz olur mu her türlü bilgiye, öneriye açığım. Oğlum ağlıyor ben ağlıyorum sancılar gelince, kızım da aynı mama ve memeyi emiyor onun gaz ile ilgili bir problemi yok şükürler olsun ama oğluşuma çok üzülüyorum. Biliyorum geçici bir.süreç fekat lohusa hormonlarım bunu kabul edemiyor
Bio ğai diye bağırsak düzenleyici gaz ğamlaso var bayağı etkili çoğu anne onu kullanır ğeçmiş olsun sabır..biz yaşamadok fakat erkek. O çocukları daha ğazlıTecrübeli ikiz anneleri merhaba, bu tecrübesiz anaya gaz için bir öneriniz olur mu her türlü bilgiye, öneriye açığım. Oğlum ağlıyor ben ağlıyorum sancılar gelince, kızım da aynı mama ve memeyi emiyor onun gaz ile ilgili bir problemi yok şükürler olsun ama oğluşuma çok üzülüyorum. Biliyorum geçici bir.süreç fekat lohusa hormonlarım bunu kabul edemiyor
Öncelikle tebrikler, Allah analı babalı büyütsünBiz damlalardan kullanmadık, daha doğrusu düzenli kullanmadık, öyle olunca da faydasını görmedik. Sıcak su kovasına daldırmayı deneyin isterseniz, biz bir iki sancı anında faydasını görmüştük. 3.aya kadar sabır, sonrasında iyi bir oranda düzeliyor.
Sab simpleks damla 7 damla veriliyor bizi cok rahatlatmisti.
Utulenmis Ilik havluyu karnina koymak
Internette bebek gaz masaji var onu gunde 2-3kez yapmak
Çok teşekkür ederim önerileriniz için, hiçbir minnak hasta olmasın, sancı çekmesin umarımBio ğai diye bağırsak düzenleyici gaz ğamlaso var bayağı etkili çoğu anne onu kullanır ğeçmiş olsun sabır..biz yaşamadok fakat erkek. O çocukları daha ğazlı
benim hep oldu o kasilmalar doktor son zamanlara doğru rahim agzina bakmamaya basladi yapacak bisey yok beklicez dedi. nst aldi her gittigimde o kadar. 36+6da planli sezaryene aldiKızlar iyiaksamlar tecrübeli annlere bi sorum olacak 35+4 um . Son 1 haftadirbebeklerin karnımda toplanmasını ve kasilmasini çok yaşıyorum bu bir doğum belirtisi mi. ??ne zamana kadar gidebilirim acaba bilemiyorum Dr randevum biraz ertelenmek zorunda kaldı burdan sorayım dedim
Çok teşekkürler bende cok sık olunca neredeyse bazen 15 dk da 1 baya endiselendimbenim hep oldu o kasilmalar doktor son zamanlara doğru rahim agzina bakmamaya basladi yapacak bisey yok beklicez dedi. nst aldi her gittigimde o kadar. 36+6da planli sezaryene aldi
Nerede kullanacaginiza bagli;Herkese merhaba
Siz tecrübeli ikiz annelerine birşeyler sormak istiyorum. Bebek arabası bakıyoruz da biz yanyana olan ikiz arabalarından ve 2 tane puset şeklinde baktık ama tek tek bebek arabası almak daha mı mantıklı olur? Sizler nasıl yaptınız?
Birde beşik ya da park yatak konusunda ne almak daha mantıklı?
Inquisitive çok teşekkür ederim. Arabamız hatchback evimiz asansörlü ikili yan yana sıkıntı olabilir sanırım. Peki tek tek alsak herhangi bir marka aparat bulup birleştirme durumu oluyor mu?
İki ayrı puset alıp sonradan da 6-8 aylıkken oto koltuğuna geçelim diye düşündüm.
Birlestirme aparati oncesinde chicco ohala modele bir bakar misiniz? Tum sorunlari cozebilir kompakttir asansore uygun ve hafiftir. Dogumdsn itibaren kullaniliyorInquisitive çok teşekkür ederim. Arabamız hatchback evimiz asansörlü ikili yan yana sıkıntı olabilir sanırım. Peki tek tek alsak herhangi bir marka aparat bulup birleştirme durumu oluyor mu?
İki ayrı puset alıp sonradan da 6-8 aylıkken oto koltuğuna geçelim diye düşündüm.
Ebebekten Joe marka yanyana olandan aldım çok memnunum 6 aylık ikizlerim ..manevrası çok kolay tek elle kullanılıyor..önlü arkalı olanları genelde satıyorlar çok uzun diyeHerkese merhaba
Siz tecrübeli ikiz annelerine birşeyler sormak istiyorum. Bebek arabası bakıyoruz da biz yanyana olan ikiz arabalarından ve 2 tane puset şeklinde baktık ama tek tek bebek arabası almak daha mı mantıklı olur? Sizler nasıl yaptınız?
Birde beşik ya da park yatak konusunda ne almak daha mantıklı?
Benimki yanyana fakat asansörede çok rahat sığıyor..simdiye kadar sıkıntı yaşamadım..tek tek alınsa mesela hiç tekbaşınıza xi yere gidemeyecek misiniz ?Inquisitive çok teşekkür ederim. Arabamız hatchback evimiz asansörlü ikili yan yana sıkıntı olabilir sanırım. Peki tek tek alsak herhangi bir marka aparat bulup birleştirme durumu oluyor mu?
İşte bende öyle düşünüyorum.Çok teşekkürler bi bakayım dediğiniz arabayaBenimki yanyana fakat asansörede çok rahat sığıyor..simdiye kadar sıkıntı yaşamadım..tek tek alınsa mesela hiç tekbaşınıza xi yere gidemeyecek misiniz ?
Bir bebek unitesi 2dugmeyle cikiyor, saplar tek tusla kisalip tekli arabaya donusuyor istedigimde tek de kullaniyorum sorun olmuyor ki.Abc zoom gibi bir model secmezseniz cok daha uzun degil.Benimki yanyana fakat asansörede çok rahat sığıyor..simdiye kadar sıkıntı yaşamadım..tek tek alınsa mesela hiç tekbaşınıza xi yere gidemeyecek misiniz ?
Sürekli eşinizle bile alıbverise çıksanız poşet taşıyacak kimse yok..tek kişinin araba kullanması daha mantıklı ..vexazen tek başınıza sağlık ocağına gideceksiniz..xen iyiki yanyana aldım diyorum..heryerere sığıyor..xağajdada biraz mecbur yer kaplayacak sonuçta ikizİşte bende öyle düşünüyorum.Çok teşekkürler bi bakayım dediğiniz arabaya
Tabiki kişiye bağlı fakat birazda artık maddiyata da bağlı..çok pahalıdır dediğiniz araçBir bebek unitesi 2dugmeyle cikiyor, saplar tek tusla kisalip tekli arabaya donusuyor istedigimde tek de kullaniyorum sorun olmuyor ki.Abc zoom gibi bir model secmezseniz cok daha uzun degil.
Ilk dedigim gibi bebek arabasi isi sizin boyunuza, yasam tarziniza, zevklerinize , araciniza ve bebeklerle cikarken yardimciniz olup olmadigina, nerelere gittiginize bagli. Ben kendi adima iyi ki bu model almisim diyorum
32+2 de dogdular, 5.5 ay gibi tadimlara basladik, 2 ayda tum sebze meyve tadimlar bitmisti. 3 gun kurali ile gidildi. Simdi sadece ayina gore ilaveler geliyor.Merhaba arkadaşlar bebeklerim 32+5 de doğdular. Aralık 18de tam 6 aylık olacaklar. Benim gibi olanlar ek gıdaya ne zaman başladı acaba