2022 ikiz annesi olacaklar

Benim eşimde aynı çenesi hiç durmuyor hep yorulan o sanki isten geliyor 2saat ya 2saat ilgilenecek bebeklerle 8de gece uyukusuna geçiyorlar zaten hafta sonu tartismayla gecti çok yoruldum banyo yaparken ağladım Allahim bana güç kuvvet sabir ver diye
Benim bebeklerde gece saat başı aglama nöbeti
Bide yeseler hala istahlari yok severek yedikleri sabah kahvaltısı labne yumurta avokado salatalik püresi ayrı ayrı seviyorlar bulamac sevmediler

Korse kullanmadim bir problemim oldugu icin ama simdiden dogumunuzu tebrik ederim, saglikla kucaklayin demek istedim

Kızlar ya benim İkizler 4 aylık oldular kucaktan inmiyorlar ne oyun halısı ne ana kucağı ne başka bir şey hiçbir şekilde oyalanmıyorlar. Kucakta da durmuyorlar aslında gezmek istiyorlar hep. geçecek mi bu durumları çok yoruyorlar

Siz çabalamadıkça geçmeyecek şu an bir de atak geliyor. Ana kucaklarına koyun ikisini de dikkatlerini çeken oyuncaklarla oyalayın ve zaman tanıyın. Eğer siz değil de başkası alıştırdıysa onu da uyarın. Bizimkiler kucak ne bilmez benim en baştan beri en katı kuralımdı. Çünkü aynı anda iki bebeğin her istediğini yapamayacağımıza göre kurallar olmalı.

Slm kızlar kimseden ses çıkmıyor neler yapıyorsunuz bebelerle
Benim ikizler hastalarda oglum iyileşti kizima fayda etmedi igneler geçen hafta serum yedi kan fln alındı akciğer filmi çekildi..
Evde hava taktim geçmiyor yarın kontrole götüreceğim
Hafta içinde oglum yataktan düştü çok şükür bi yerine bişey olmadi daha dikkatliyim

Hersey gün geçtikçe zorlaşıyor kendimi kurulu bi robot gibi hissediyorum akşam 9da yatıyorum sabah 5de kalkiyorlar gece sık sık uyaniyorlar

Ek gidada sabah kahvaltısını sevdiler sadece corba yogurt 2 yemek kasigindan fazla yemiyorlar kasık mamasinada yeni alıştılar
6.ay kontrolunde
Oglum 7.500gr boy 70cm
Kızım 7.200gr boy 69cm
4.aydan beri 7 kiloda takilip kalmışlardı hala 125cc zor iciyorlar

Selam herkes ikizler ile uğraşmaktan vakit bulamıyor büyük ihtimalle gün geçtikçe zorlaşıyor gerçekten. geçmiş olsun kuzulara çabucak atlatsinlar inşallah benim de kızımın burnu akıyor dünden beri hastalık kolgeziyor ciddi şeyler olmasın tek dileğim

yürüdükleri zaman biraz rahatlarsin benim cocuklarimin da 3unden 2si kucakci oldu. biri olmadi. huy yakinlik istegi ne dersen işte...

Merhaba kafa yamukluğu için götürdünüz mü çocuk beyin cerrahine ne dediler benim kızımın kafasında sizin kızınız gibi çok üzülüyorum

Merhabalar 30 haftalık ıkızlere hamıleyım hersey yolunda gidiyor tüp bebek 2 ayrı kesedeler bı kız bı erkek cok sukur . Sorun su memelerım buyudu evet ama bombos deri yıgını gibi ama damarlarım belırgın gogus ucumda beyazlık oluyor .. acaba tecrubelı anneler sütüm olmuycak mı

Hayırlısı ile zamanında al canm İnş bebeklerini kucağına. Benm de öyleydi hatta doğum yapmistim 4 gün yumuşacık ti memelerim ama 5. Gün sertlesti ve sütüm gelmişti korkma bu Süt olmayacağı anlama gelmez.

Merhaba arkadaşlar ikizlerim oldu yaklaşık 2,5 ay kadar oldu . Fakat çocuklardan sonra yorgunluk ve stresten cok gergin oldum . Tuhaf bir şekilde eşimle aramız açılıyor ve gerginlik hiç bitmiyor . O kadar çok yoruluyorum ki sorsan benden cok yorgun . Ya tahammülüm kalmadı kimseye ama yardımsız da olmuyor . Vallahi şaştım kaldım . Siz nasıl geçirdiniz bu süreci

Rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin
7.aya giriyoruz biz tartismadigimiz gün yok esimle okadar diyeyim ne söylersem söyleyeyim anlamiyor beni akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum
Ben herseyden feragat ederken o tam gaz devam ediyor öyle uykusuzum ki anlatamam gün sabah 5de başlıyor ilkokula giden birde kızım var
Haftada bir annem geliyor temizliğe yardım ediyor çalıştığı için oda gelemiyor
Rabbim yardımcımız olsun

Yorgunluktan uykusuzluktan baş donmelerim ve baş ağrılarım var gün içinde gözlerimde agriyor
Daha iyilesemedi kızım oglumda yine grip oldu 1saat once ağlayarak uyandi çığlık çığlığa hiç susmadi ateş yok dişe bağladım zor susturdum

Benim de en büyük korkum o. İnşallah geçer canım

Merhaba kafa yamukluğu için götürdünüz mü çocuk beyin cerrahine ne dediler benim kızımın kafasında sizin kızınız gibi çok üzülüyorum
evet 2 farkli cerraha götürdüm sonucta pozisyona dikkat etmeye ve beklemeye karar verdik. mama icirirken hep ters taraftan baski yapacak sekilde tuttum kucağımda. ciddi oranda düzeldi. daha 8 aylik duzelmeye de devam edecek

evet 2 farkli cerraha götürdüm sonucta pozisyona dikkat etmeye ve beklemeye karar verdik. mama icirirken hep ters taraftan baski yapacak sekilde tuttum kucağımda. ciddi oranda düzeldi. daha 8 aylik duzelmeye de devam edecek
Uyurkende pozisyon değişikliği yapıyor muydunuz sürekli ben yapıyorum dokununca uykuda korkuyor bi süre sonra sevdiği tarafa geri alıyor napsam bilemedim

Uyurkende pozisyon değişikliği yapıyor muydunuz sürekli ben yapıyorum dokununca uykuda korkuyor bi süre sonra sevdiği tarafa geri alıyor napsam bilemedim
evet gece ne kadar da düzeltsem o istedigi pozisyona kaydi. gündüz için hep ortasi delik yastiklardan kullandim sırtüstü yatarken. mümkün olduğu kadar kucakta dik veya yüzüstü tuttuk. sırtüstü gecirdigi süre azaldikca kafasi duzelmeye başladı

Merhaba anneler nasılsınız? Umarım siz bebişleriniz iyidir ☺ sizleri ve burayı özledim inanın. Allah size bakacak güç bebişlerinize sağlık versin inşallah.

Ya size bir sorum var. 14 mayısta doğum yaptım 2 eylül'de ilk regli gördüm ve halen adet olmadım geçen hafta gebelik testi bile yaptım her ihtimale karşı ama şükür negatif çıktı. Ama yine de aklımdan çıkmıyor hamile kalmışsam diye sizlerde nasıl geçti süreç?

Merhaba, umarım sen ve bebişin iyisinizdir.
Benim reglimde bir problem olmamıştı, birkaç doktor takip ediyorum instagramda onlar bu vb durumlarda muayene olmayı tavsiye ediyor.
Fırsat bulup çok siteye giremiyorum ama seni özlemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…