2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba anneler nasılsınız? Umarım siz bebişleriniz iyidir ☺ sizleri ve burayı özledim inanın. Allah size bakacak güç bebişlerinize sağlık versin inşallah.

Ya size bir sorum var. 14 mayısta doğum yaptım 2 eylül'de ilk regli gördüm ve halen adet olmadım geçen hafta gebelik testi bile yaptım her ihtimale karşı ama şükür negatif çıktı. Ama yine de aklımdan çıkmıyor hamile kalmışsam diye sizlerde nasıl geçti süreç?
Miraycım sağolasın iyiyiz, sen de bizim aklımızdasın canım..Allah sana da bebeğine sağlık mutluluk versin..
Hiç panik yapma tatlım 6 Nisan'da doğum yaptım,daha geçen hafta ilk reglimi oldum.. ben de panik olmuştum 🤦

Merhaba herkes bende haziran ayında ikizlerimi kucağıma aldım. Ben bu gruba dahil olmak istiyorum, tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanmak için.

Miraycım sağolasın iyiyiz, sen de bizim aklımızdasın canım..Allah sana da bebeğine sağlık mutluluk versin..
Hiç panik yapma tatlım 6 Nisan'da doğum yaptım,daha geçen hafta ilk reglimi oldum.. ben de panik olmuştum 🤦
Allah iyilik versin kuzum. Çok teşekkür ederim bizde iyiyiz hamd olsun 😍 benim anlamadığım ilk regli gördüm sonrası yok 😯

Yaa bu arada kimse yok burda o eski gruptan eser kalmamış kendimi burda şu an buz gibi hissettim 😢 umarım herkes iyidir. Bazen zaman beni geriye götürse diyorum. O günler güzeldi yaa 😇

Kızlar biliyorsunuz yazmıştım yemiyorlar icmiyorlar diye şimdi bide oglumun gece ağlayarak uyanmalari başladı 4_5gundur gripler burun akintilari var ateş yok çok şükür
Ama çok yoruldum yıprandım yarın Dr götüreceğiz 6.ay göz ve kulak burun boğaz randevularini almaya çalışacağım üniversite hastanelerinden
Selam lotus araştırken karşıma çıktı yazın. Bebişler nasıl düzeldi mi yemeleri. Benim kızımda 3.ayda başladı hafif hafif mama içmemeler 4.aydan beri yaşıyorum çok yoruldum artık. Uyanıkken asla içmiyor mamayı. Dişinin biri çıktı ama 2 aydır var bu durum. Doktor olabilir normal diyor. Bugün daha 2 kere mama içti uyuyunca da almamaya başladı. Geçiyor mu bu durum 😢

Selam lotus araştırken karşıma çıktı yazın. Bebişler nasıl düzeldi mi yemeleri. Benim kızımda 3.ayda başladı hafif hafif mama içmemeler 4.aydan beri yaşıyorum çok yoruldum artık. Uyanıkken asla içmiyor mamayı. Dişinin biri çıktı ama 2 aydır var bu durum. Doktor olabilir normal diyor. Bugün daha 2 kere mama içti uyuyunca da almamaya başladı. Geçiyor mu bu durum 😢
A.s sweet
Dr 5.aydan sonra kilo alimi olmadığı için ek gidaya baslatti kızım bi ara 60cc iciyordu sadece suan 125cc iciyor oda cok acikicak
herobabynin kasık mamalarini ve arı mama veriyorum kahvaltı seviyorlar avokado muz bide corba vs az 2kasik fln yiyorlar
Dr hastaliktan ve disten diyor yememeleri için
1.5 aydır öksürük ve burun akıntısı var geçiyor yeniden başlıyor
7.5 aylik oldular kızım 7.5kilo oglum 7.700kilo
Uykuda bide ayakta gezdirerek yedirmeyi dene seni çok iyi anlıyorum yemeyen çocuk çok zor

A.s sweet
Dr 5.aydan sonra kilo alimi olmadığı için ek gidaya baslatti kızım bi ara 60cc iciyordu sadece suan 125cc iciyor oda cok acikicak
herobabynin kasık mamalarini ve arı mama veriyorum kahvaltı seviyorlar avokado muz bide corba vs az 2kasik fln yiyorlar
Uykuda bide ayakta gezdirerek yedirmeyi dene seni çok iyi anlıyorum yemeyen çocuk çok zor
Bizim kilo alımı iyiydi doktor takılma dedi. 5.ayda başladım bende tadımlara. Dün sadece 3 kere mama içti 24 saatte. 23.00 dan beri de içmedi daha🤦🏼‍♀️ uykuda içiyordu uzun zamandır 2 gündür uykuda da içmiyor ağlayıp uyanıyor. Kucakta falan hiç fayda etmiyor. Umarım diştendir ya

A.s sweet
Canım merhaba nasılsın hamileyken konuşuyorduk buralarda hatırlarsan :) bebişlerimizin arasında bi ay varmış nerdeyse benim kızımda da kilo problemi var ya kilo alımı çok çok yavaş 3200 doğmasına rağmen... aptamil mama içiyor kendi çapımda çorbalar yapıyorum yoğurt falan veriyorum ama ne yaptıysam almıyor 7. Ayda 7 kiloydu doktor az dedi doğum kilosuna bakınca :KK43:

Bizim kilo alımı iyiydi doktor takılma dedi. 5.ayda başladım bende tadımlara. Dün sadece 3 kere mama içti 24 saatte. 23.00 dan beri de içmedi daha🤦🏼‍♀️ uykuda içiyordu uzun zamandır 2 gündür uykuda da içmiyor ağlayıp uyanıyor. Kucakta falan hiç fayda etmiyor. Umarım diştendir ya
Dişi çıkıyor olabilir canım benim oğlum da öyle oldu bir ara sonra düzeldi

Bizim çocuk dr gerekirse saat başı bi olcekten mama ver icsin demişti
Ben gece mesela 60cc kadar icip daha icmiyorsa 5dk bekliyorum yine veriyorum öyle öyle iciyor

Canım merhaba nasılsın hamileyken konuşuyorduk buralarda hatırlarsan :) bebişlerimizin arasında bi ay varmış nerdeyse benim kızımda da kilo problemi var ya kilo alımı çok çok yavaş 3200 doğmasına rağmen... aptamil mama içiyor kendi çapımda çorbalar yapıyorum yoğurt falan veriyorum ama ne yaptıysam almıyor 7. Ayda 7 kiloydu doktor az dedi doğum kilosuna bakınca :KK43:
Merhaba canim hatırladım 🥰
Benim kız 2.650 erkek 2.890 gr doğdu
Bizim Dr disten diyor istahsizliklari ek gidaya baslayinca aldilar arı mamanin tahillisini yapıyorum akşamları yiyorlar
Bide avokado muz ikilisine bayılarak yiyorlar ara öğünlerde brokoliyi hiç sevmediler
Yine diger çorbalardan yarım çay bardağı olsun icirmeye çalışıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum

Yok yok asla almıyor bizimki ağlıyor
Bu yüzden kaç mama degistirdim belki icerler diye yok onları hiç icmediler
Gazdan dolayı 4.aya kadar fln aptamil conformil kullandik sonra aptamil 1gectik zaten 4aydan sonra mama reddi basladi

Doktorumuz mama biberon degistirmeyin daha dedikten sonra bıraktım aptamille devam ediyoruz 8.aylarina girecekler 125cc icince seviniyorum kızım 3saat açtı 60cc içti sadece oğlumda ayni
Sonra başladılar aglamaya aç olan çocuk aglar 🤷‍♀️

Kasık mamalarini yaptim zorla yedirdim şimdi uyudular

Bu yüzden kaç mama degistirdim belki icerler diye yok onları hiç icmediler
Gazdan dolayı 4.aya kadar fln aptamil conformil kullandik sonra aptamil 1gectik zaten 4aydan sonra mama reddi basladi

Doktorumuz mama biberon degistirmeyin daha dedikten sonra bıraktım aptamille devam ediyoruz 8.aylarina girecekler 125cc icince seviniyorum kızım 3saat açtı 60cc içti sadece oğlumda ayni
Sonra başladılar aglamaya aç olan çocuk aglar 🤷‍♀️

Kasık mamalarini yaptim zorla yedirdim şimdi uyudular
Ay yeyin için uyuyun yaaa valla bu bebelerde bi alem. Bizde acile gittik kan verdik. Yolda arabada bi güzel içti mamayı

Merhaba canim hatırladım 🥰
Benim kız 2.650 erkek 2.890 gr doğdu
Bizim Dr disten diyor istahsizliklari ek gidaya baslayinca aldilar arı mamanin tahillisini yapıyorum akşamları yiyorlar
Bide avokado muz ikilisine bayılarak yiyorlar ara öğünlerde brokoliyi hiç sevmediler
Yine diger çorbalardan yarım çay bardağı olsun icirmeye çalışıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
Benim kızım da bir tek aptamil mama seviyor ama hiçbir faydası yok günde 2 çay bardağı ek gıda vermeye çalışıyorum bi iki kere de kendi sütümü veriyorum bazen alıyor bazen almıyor

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım..ikizlerim tam 5 aylıklar..şuan 6200 ve 6500 grlar..doğduklarında 2250 ve 2400lerde..yumurtaya alerjimiz var raporlu mama kullanıyoruz Onur'a izliyorlar..doktor ek gıdaya başlattı.bu ay 700, 800 Gr almışlar..şu alerji bi geçse çok iştahsızlar..günde 2 kere 2 tatlı kaşığı ek gıda veriyorum.

9aylik olduk, biri oturuyor, biri hep tutunup kalkiyor. 1,5 aydir hep ayakta.
Biri 8900, digeri 8200 olmus, boylar 70cm. Ek gida tadimi bitti menuye aksam yemegi de dahil oldu. 3 ana 2 ara ogun besleniyorlar.
Bir balik kaldi denenecek. Uykusuzluk fena

X