2022 ikiz annesi olacaklar

Bana da bacaklari yamulur filan dediler de yani ikizle başka türlü baş edemeyeceğim. Sallanır özellikli ve stoplu olandan mi internetten baktim sallanma özelliği olanlar da var? Sallanani nasil oluyor neresi sallanıyor gördünüz mu hic o tarz

Kızlar 1 - 1 buçuk aya Erzuruma taşınıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum inanılmaz stres oldum iki bebekle ev taşımak üstelik çok soğuk bir yere
Hayırlı olsun sizin için . Hiç stres olmayın,ben bebeklerim 3 aylıkken taşındım. Kayınvalidem 1 hafta geldi kaldı taşınmanın ertesi günü. Taşınma günü bebeklerle arkadaşıma gittim. Gece eşim aldı eve getirdi kabus gibiydi ev heryer koli.Hepsi yerleşti. Herşeyi yavaş yavaş halledersiniz ,çocukların yatağını açın mama malzemelerini hazır tutun gerisi hallolur gider.

Ben de şuan ikiz bebek bekliyorum. 31+5. haftamdayım. Öncelikle hamileliğin 32. haftasına kadar gelmişsen 2kiloya yakın olmuştur bebeklerin ağırlıkları. Hiç canını sıkma, haline şükret. 24-25-26. haftalarda 1kilonun çok altında doğan bebekler bile yaşatılabiliyor günümüzde. Üstelik seninkilerin gelişimi en son tamamlanan ciğerleri dışında tüm organları gelişmiştir bu haftaya gelebildiğine göre. Sadece ciğer kapasitesi şuan için yetersiz, ama kısa sürede solunum desteğinden çıkacak emin ol. Benim doktorum 30. haftada tamam artık bebekleri kurtardık için biraz rahatlasın, ama tabi hemen doğurayım deme böyle dedim diye demişti :)
Şuan sen kendi iyileşmene odaklan, uykuna dikkat et, moralini yüksek tut, senin psikolojin çok önemli. Bebeklerin için güçlü ol. Etrafında sana moral verecek insanlar varsa bol bol onlarla konuş, süt sağmaktan asla vazgeçme. Süt sağdıkça gelecek, bebeklerine de şifa olacak göreceksin. Allah evlatlarınla beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin ailene

Bakici adaylarini nereden bulabiliriz, cevreden soruyorum ama talipli cikmiyor

Ikiz tecrübesi olan biri cok iyi oluyor. Benim onceki aldığım bakicinin ikiz deneyimi vardi. Baslarda ondan bayagi sey de ogrendim. Sonra bana guvendi yan gelip yatti, iki bebegin yaninda bir de bakiciya bakmaya başladım. Uzerine de illegal seyler anlatti diye cikardik o gun.
Simdi gelen kişi temizliğe gelen abla. Ev konusunda bana destek oluyor bebek bakımından anlamiyor yetmedigim durumda yardjm istiyorum. Bakalim ay sonunda biz de birileriyle goruscez.

gördüm gördüm ogluma ondan aldim ama kullanmadim kullanan var mi bilmiyorum gereksiz bence. alt ayaklari çevriliyor sallanan at gibi öne arkaya sallaniyor. basit bir sallanma tarzı bizimkilere yeterli gelmez :) hoppala tavsiye ederim yalnız ikinci kucagim orasi

Bakici adaylarini nereden bulabiliriz, cevreden soruyorum ama talipli cikmiyor
sahibinden.coma ilan ver canım veya bulundugun sehirin ilcenin iş ilani sayfalari oluyor instagram veya facebookta oralara ver. tasinmadan önceki bakicimi instagram ilanından bulmustum. iyiydi gayet. iskur ozel ajanslari oluyor. son bakicimi burdan buldum suan iyi gidiyor bakalim. ama daha pahalıya geliyor acikcasi kendin bulduklarin daha uygun

çalışmayı düşünüyor musun? calismak zorunda olmasam senin gibi ev yardimcisi alirdim neredeyse yari ucrete denk geliyor ama calisicaksan ve bakici ikizlere tek bakacaksa deneyim şart gibi

çalışmayı düşünüyor musun? calismak zorunda olmasam senin gibi ev yardimcisi alirdim neredeyse yari ucrete denk geliyor ama calisicaksan ve bakici ikizlere tek bakacaksa deneyim şart gibi
Evet ben de çalışmaya döneceğim. Fakat evden calisiyorum. O nedenle 2 kisi alip gözümün önünde olsunlar istiyorum.

Ben ibreyi yatili yabanciya ceviriyorum, baska turlu olmayacak...
Benim 3. Haftam bakıcıyla...3 haftadır çok mutsuzum..tek bakarken daha enerjiktim...bakıcı apt görevlisinin eşi,sigortasını da yaptık sürekli yüzyüze bakacağız öyle pat diye çıkarmakta olmaz...çok üzgünüm böyle bir durumun içine düştüğüm için. Vicdanım merhametim yüzünden ben acı çekiyorum,çünkü aşırı saf biri...nasıl olacak hiç bilmiyorum,3 saatte bir mama olayını bile anlatamadım..120 ml 4 ölçek olayını 2 haftada anlatabildim. onu kırmadan incitmeden nasıl toparlayacağım bu işi....4 yarım gün çalışacağım,ama içim rahat etmeyecek yine de...

Ben bilerek yakin-tanidik vb. Istemedim. Eve gelen hanim iyice temizlikciye bagladi, cocuklara bakmayi birak gozu bile degmiyor.
Bu sabah sordum haftaya gidiyorum işe, 1 aya annem gidiyor farkindasin dimi diye. Ay korkuyorum iki bebekle ya aglarsa vb. dedi (ise girerken vaatler gokyuzundeydi tabi ki)
Ilcede olunca cok aday olmuyor, ikinci adayin ilk cumlesi paraya ihtiyacim yok, kendiminkiler haric uzun soluklu 1 cocuk baktim. Hic sigortam olmadi, bu bana cazip geldi...
Ucuncu aday adayi kentin olabilecek en uzak kosesinde sigorta yapmayin parayi bana verin derdinde. Bekar, cocugu yok, yegenlerine bakmis. Bence ikiz hic gormemis, ama hemen baslamaya israrci
Dorduncu adayin referansi iyi ancak memleketten gelmesini bekliyoruz....
Yabancilar kendi ekiplerini kurmus bir liderleri var, bugun lidere haber saldim. 2 arkadasin bakicilarindan da tanidik istedim, artik nasip.... Fiyati biraz daha azitirlarsa zaten calismasam da olacak

pinkbuyu NasilYarDiyeyim sahibinden e ilan vermek hic aklima gelmemisti. Bi bakayim oraya lazim olursa. Ucretsiz izne ayriliyorum bu donem, bakici adayim da var eylulde basliycak guya ama sayfamizdaki olumsuz tecrubelerden dolayi korktum. Yemekleri guzel evide cekip cevirdi. Cocuk bakimindan anliyor 5 cocugu ve torunlari var. Ama kucucuk evde bi yabanciyla yasamak zor , 2 sene sıkacaz disimizi sonrasi kres zaten

Selam kızlar bugün 6.ay kontrolüne götürdüm çocukları oğlum 1 kg kızım 750 Gr almış oğlum 7600 kg 68 cm kızım 7250 66 cm gelişimleri gayet iyi dedi ilk kez kan verdik tahlilleri yapılacak damar bulamadılar çok ağladılar ek gıda konusunda yumurta beyazı bal süt haricinde herşey verebilirsin kahvaltıya başla dedi tuz şekeri saymıyorum ne kadar geç o kadar iyi sebzeler 3 gün kuralı ile uygulamaya devam ay sonunda et ekleyebilirsin sebze yemeklerine dedi. işimiz gittikçe zorlaşıyor Allah'ım sağlık versin yavrularımıza öncelikle gerisi hallolur hayırlısı ile bizden haberler böyle

Kızlar bu ek gıda çok zormuş ya. Valla ne vereceğimi şaşırdım. Yoğurt havuç patates kabak karpuz şeftali falan verdim ama biz ne zaman normal yenilebilir şeyler yapıp yedireceğiz

Kızlar bu ek gıda çok zormuş ya. Valla ne vereceğimi şaşırdım. Yoğurt havuç patates kabak karpuz şeftali falan verdim ama biz ne zaman normal yenilebilir şeyler yapıp yedireceğiz
9. Ayda bizimle yiyebilirmis ama az yagli tuzsuz baharatsiz yapacakmisim , onlarin payini ayirdiktan sonra bizimkine yag tuz baharat ilave edicem, doktorumuz bu sekilde soyledi

7. Ayda corbalar irmik ve kiyma ,8.ay lor, yumurta sarisi ve kahvalti.
Birsey kalmadi ) sonrasi normal yemek zaten

Kızlar bakıcı yazılarınızı okuyunca benim bile karnıma ağrılar giriyor. Aylarca aradım. Ikizlere sigorta ile birlikte 7bin-8bin altında isteyen yok. Biri başlamıştı onu anlatmıştım faciaydı şimdi tek bakıyorum çok zor oluyor ama sanki alıştım biraz. Tabi ben ücretsiz izine ayrılacağım çalışmak zorunda olanlar için bu bir seçenek değil. Ama düşünüyorum da ise geri dönersem de gündüz bakım evi ayarlayacağım bana daha mantıklı geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…