Ben bu 3 haftada depresyona girdim...bebeklerimin yüzüne bakıp bakıp ağlıyordum,ben sizi kime edecem diye. Kızlar kesinlikle yüz yüze bakacağınız insanlardan bakıcı seçmeyin...inanın eşim de ben de çok zorlandık,ben resmen hasta oldum nasıl söyleyeceğiz. Daha önce yıllarca aynı evde büyik çocuk bakmış ve ev yardımcısı olarak çalışmış,durum böyle olunca biz hiç deneme deneme yapmadan sigortasını yaptık pat diye çalışmaya başladık ...2.gün başladı sıkıntılar,ben şu an evde olduğum için ev işi yaptı .5 tam gün için anlaştık,okul açılınca bebek bakımına geçecekti. Hep temizlik yaptı ama ev eskisinden daha pis hangi bezi nereye kullanıyor belli değil,kutular yaptım tek tek klozet lavabo süngerleti karışmasın ayrı ayrı koy dedim...bu seferde bebeğin ağız bezleriyle klozeti sildiği bezi aynı yere astığını gördüm....daha neler neler.....yüzyüze bakmasak çoktan yolları ayırmıştık. 3 haftada ılık mama yapmayı öğretemedim. Cuma günü konuştum ,dedim abla ben hasta oldum stresten yüzüm gülmez oldu bebeklerime verimli olamıyorum bunu bile anlamıyor. Ben profesyonel bi bakıcı bakayım sana zor olacak 2 bebek,seni gündeliğe alayım dedim ,tırnaklarını çıkardı ben o şekilde gelmem dedi. Kadının sigortayla bana gideri 7500 TL. Çünkü.
Onları üzmeyelim diye biz kahrolduk...ama bebeklerimi emanet edemeyeceğim,inşallah apartmanda huzurumuz olur. Hiç işi bırakmakta istemiyor,bakarım ben ikisine de diyor ama mamayı hazırlayamıyor daha ...çok karışık yazdım,çok yordu beni çooook. Yüzyüze baktıklarınızdan uzak durun iş konusunda,ağır tecrübe oldu bize.