2022 ikiz annesi olacaklar

Kizim asla karin ustu yatmadi tam 7 ay boyunca ve donmedi de bu surecte, cok sukur oldukca normal bir durum endiselenme ancak aklina takiliyorsa mutlaka doktora danis, degil 15 dakika 15 saniye durdurmak imkansizdi feryat figan ortaligi yikardi.

Bize araştırma ve üniversite hastanesi olması lazım dediler bezmialem vakıf grubaya randevu alacagim yarı özel doçent ve prof Dr randevu alırsan ücret ödüyorsun

Bu arada benim kizimda daha dönmüyor sadece yana dönüyor oglum dönüyor sürünmek istiyor
Kızım canı isterse keyfi yerindeyse karın üstü yatiyor ama keyifsizse ne yatiyor nede kafasini tutuyo başlıyor aglamaya

Sizinkiler duzeltilmis kac aylik oldular? Benim kızım da donmuyor. Bir de karin ustu egzersizi de yapmak istemiyor. Bugun yeni bir sey cikardi. Mama da yemiyor. 10 cc ancak iciyor. Artik napacagimi şaşırmış durumdayım

Kizlar hoppalayi ne zaman kullanmaya başladınız? Bizimkilere alsam mı diyorum. Bir de faydali mi bilginiz var mi? Hangi marka ve modeli onerirsiniz

Bal kabagi daha cikmadi, ekimi bekleyin ) . Ben saat 10:30-11:00 gibi hafifce emdikten sonra (ac ya da tam tok degilken) deniyorum. Sonra emmeye devam
Öyleymiş evet bulamadık zaten hangi sebze meyve ne zaman çıkar onları da öğrenmem gerek ahhh annelik en zor meslek gerçekten işimi özledim taze fasulye denedim kızım sevdi ama mama da yedikten sonra fasulyeleri hep kustu oğlum sevmedi o yüzden vermedim daha karışım yapıyorum şimdilik

ben de izledim ama cocuk mizildadigi anda bırakın diyor ve benim hic zorlamadigim cocuklarim kendileri dönebiliyor kendileri yüzüstü durabiliyor artik. sen onlari rahat biraksan da zamani gelince bu işi yapacaklar insallah

Kizim asla karin ustu yatmadi tam 7 ay boyunca ve donmedi de bu surecte, cok sukur oldukca normal bir durum endiselenme ancak aklina takiliyorsa mutlaka doktora danis, degil 15 dakika 15 saniye durdurmak imkansizdi feryat figan ortaligi yikardi.
aynen benim büyük cocugum da 7. ayda döndü. hep kucakta taşıdım agladigi icin. 12. ayda emekleyip 13te yürüdü. oluruna birakinca oluyor zaten

Benim oğlum da yüzüstü hiç durmadı ağlardı hep kızıma bakınca oğlum niye böyle bir sorun mu var acaba diyordum çok şükür şimdi dört dönüyor ikisi de yatakta her bebeğin gelişimi farklı ne zaman isterlerse o zaman yapıyorlar olması gereken hareketleri.

Simdi elma taze cikti, armut var guzel pure olur cam rendede. Üzum bitiyor, 2 haftaya bag bozumu var, bu sene bize erken seneye yiyecekler. Murdum erigi, seftali uygun zamanda. sebze olarak taze patates, kabak
Eylul basinda hunnap geliyor, semizotu, pazi cikacak corba yapilir bir baska sebze ile birlikte.
Yerli hasat kaliteli Avakado icin ekimi bekleyin, muz da eylul gibi olur. Taze zeytin ekimde toplanir, o yilin zeytinyagi ocak gibi satilir.
Sonbahar bitimi-Kişa da pirasa brokoli, karnabahar, lahana, havuc, bal kabagi var.

Ohhhh maşallah çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim

Selam kızlar. İkizlerimden biri yarın taburcu olacak inşallah. Ama diğeri enfeksiyon kapmış ve ateşi 38 in üzerine çıkmış. Enfeksiyonun beyine zarar verip vermediğinin tespiti yani menenjit ihtimali için belden iki omurga arasından sıvı alınacak sonuca bakılacak. Böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu, menenjit ihtimali nedir

Geçmiş olsun hiç bir biligim yok benimde oğlum enfeksiyon kapmış kuvozde ama ateşi yükselmiş olsaydı soylerlerdi
Rabbim şifa versin

Sizinkiler duzeltilmis kac aylik oldular? Benim kızım da donmuyor. Bir de karin ustu egzersizi de yapmak istemiyor. Bugun yeni bir sey cikardi. Mama da yemiyor. 10 cc ancak iciyor. Artik napacagimi şaşırmış durumdayım
Duzeltilmis 13 haftalik oldular..
Benimkilerde rota aşısı sonrasi mama yemeleri azaldi Dr 3saati bekleme 2saattede olsa icsin 60cc dedi ikiside ayakta kucakta gezerek 120cc zor iciyorlar çoğunluk 100cc iciyorlar bende çok yoruldum kollarimda güç kalmadı sürekli bi aglama modundayim zaman çabucak geçsin istiyorum

Teşekkürler bilgi için. Bana da beklemek saçma gibi geliyor. Birkaç uyku danışmanı var aklımda. Onlarla görüşüp birinde karar kılıp eğitime başlamak istiyorum. Kiloları düşük olduğu için gece beslenmelerini bitirmek istemem açıkçası.

Kullanım kılavuzuna göre anne sütü ile yaptık. İlk muhallebi kıvamında oluyor ama biraz bekledikten sonra yine süt kıvamına geri dönüyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Kızlardan memeyi emen zorla 3-4 kaşık aldı ama sadece biberon ile beslenen hiç istemedi. Allaha çok yalvarmıştım, kızların iştahı bana benzemesin diye ama korkarım bu konuda bana benzemişler

Bendim o ben yaaa maşallah yarasın peki sizinkisi de muhallebi kıvamında oldu mu? Bir de ne zaman veriyorsunuz direk bir öğün olarak mı ara öğün olarak mı?

Ya offf aynı dert. Artık ayaklarım o kadar çok ağrıyor ki. Hamilelikte çıkmayan varisler çıktı sürekli ayakta besleme, gaz çıkarma, diğer işlerden.. Yok bir de onca çabaya rağmen içseler çok mutlu olacağım ama o da yok.

ben de izledim ama cocuk mizildadigi anda bırakın diyor ve benim hic zorlamadigim cocuklarim kendileri dönebiliyor kendileri yüzüstü durabiliyor artik. sen onlari rahat biraksan da zamani gelince bu işi yapacaklar insallah
Evet ben de bugun oyle yaptim. Sabah 13 dk durdu mesela agladigu an aldim. Gun icerisinde de aralıklarla 1 2 dk durdu.

Bizimkiler kronolojik iki aylıkken enfeksiyon kapmışlardı, 38 derece ateşle fark ettik. Üstüne çıkmadı sanırım. Bize de o zaman menenjit ihtimali için belden sıvı almamız gerekebilir denmişti. Ama birkaç gün takip ettiler, nörolojik olarak iyi görünüyorlar diye bakmamışlardı. Sizde direkt alacağız mı dediler? Alıp baksalar bile ağrılı bir işlem değil diye biliyorum. İnşallah sonuçlar temiz çıkar hem içiniz rahat eder, iki bebeğinizle evinize dönersiniz

öğün olarak verdim canim ustunde 200 ml su ve hipp combiotic ile hazirlayin yazıyordu. biraz civik oldu bence. bir dahakine ya daha az su koyucam ya tahıllı kasik mamanin tozundan daha cok koyucam. corbamsi oldu benimki. o yuzden gobeklerine kadar akti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…