- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.521
Canım şimdilik hala yoğun bakımda. Be zaman çıkacağı belli değil henüz. Antibiyotik tedavisi bittiğinde taburcu edeceğim dedi doktor. Tedavi daha ne kadar sürecek bilmiyorum canım. Allah tez zamanda senin bebişine ve tüm yavrulara da acil şifalar versinKuzum nasil oldu bebegin nolir iyi bir cevap ver Bende ayni durumdayim minigim daha stabil ne iyi ne kotu
O kadar da degil canim yapilir birseyler illa ki. 2 bebek 1 cocuk 1 halihazirda yatan yasli hastamizla birlikte biz annemle hem ev isini hem bebeklerin isini gayet yapiyoruz, tursu-salca yapip bahceyi bile biciyorum. Nobetlesince oluyor, bizim pil bitince aksam baba geliyor birini rolantiye cekiyoruz.Hem ikiz bakip hem ev isi cok zorlar gibi geliyor bana, isleri planlayıp yaptirmak lazim galiba. Ornegin sen evde oldugun zamanlarda ev isi camasir süpürme vs yapar.
Ah kiyamam kuzuyaCanım şimdilik hala yoğun bakımda. Be zaman çıkacağı belli değil henüz. Antibiyotik tedavisi bittiğinde taburcu edeceğim dedi doktor. Tedavi daha ne kadar sürecek bilmiyorum canım. Allah tez zamanda senin bebişine ve tüm yavrulara da acil şifalar versin
Çok küçük olduğu için belden sıvı alamamıştı doktor. Ama menenjit ihtimaline karşı antibiyotik kullanıyoruz dedi. Şimdilik durumu iyi. Bugün yarın çıkacak inşallahAh kiyamam kuzuyadurumunu soyluyorlarmi Peki iyi veya kotuye gidiyor gibi gelisme var gibi
birde menenjitse Allah korusun hasar felan dedimi
hepsini korusun rabbim napim bilmiyorum
Hep iyi olsun insallah cok sevindimÇok küçük olduğu için belden sıvı alamamıştı doktor. Ama menenjit ihtimaline karşı antibiyotik kullanıyoruz dedi. Şimdilik durumu iyi. Bugün yarın çıkacak inşallah
Senin yavrunun da güzel haberleri gelecek inşallah. Bizimle paylaşacaksın sen deHep iyi olsun insallah cok sevindimRabbim korusun kuzuyu darisi benim yavruma
Insallah agrilari cokmuydu agliyormuyduSenin yavrunun da güzel haberleri gelecek inşallah. Bizimle paylaşacaksın sen de
Enfeksiyon kapınca ateşi 38.5 dereceye çıktı. Enfeksiyon beyine sıçrarsa menenjite yol açar demişti doktor. O yüzden her ihtimale karşı antibiyotik başlattılar. Hiç üzülmeyin bol bol dua edin. Onlar güçlü bebekler. Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağızInsallah agrilari cokmuydu agliyormuydu
menenjitten mi suphelendiler direk atesi cokmuydu inan kafayi yicem ilaclardan agzi gozu sismis hep odem agrilari bitmiyor
Hamdolsun bisey olmasan atlatin insallah Of Kuzum insallah ya cok aci cekiyor benim yavrum napcam bilmiyorumEnfeksiyon kapınca ateşi 38.5 dereceye çıktı. Enfeksiyon beyine sıçrarsa menenjite yol açar demişti doktor. O yüzden her ihtimale karşı antibiyotik başlattılar. Hiç üzülmeyin bol bol dua edin. Onlar güçlü bebekler. Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız
+Biz kronolojik 6 ay olunca basladik. 3 gun kurali ile havuc kabak yogurt (karisim yok, patatesi pas gectim)Selam kızlar bayadır bakamıyorum buraya, oğlanlar emekliyor ve herşey sanki daha yorucu hale geldi. Asla durmak istemiyorlar. Durdurunca kızıyorlar. Oyun alanının çevresine çit aldım çıkamayınca daha çok kızıyorlar. Bir tanesi dönerek gidiyor her yere kafasını çarpıyor saga sola 1 dakika bırakamıyorum. Farkindaliklari arttıkça herşey zorlaştı benim için sanki. Inşallah biraz sakinlesirler. Dün kontrolümüz vardı iksiide 700 gram almış, 2 cm uzamış. Güzel dedi doktor gelişimlerine. Hâlâ günde 1 kere mama vermeye devam ediyorum. Sütüm artık baya zorlanıyor sanki 180 ml içiyor ikiside.
Ek gıda listemizi aldik. Beş buçuk aylık başlamış olacağız. 3 gün havuç , 3 gün patates, 3 gun yeşil kabak sonra bu üçünden karışım yapacağız. Sonrada yoğurt eklenecek. Şimdilik bu şekilde. Doktor daha küçük oldukları için blend et dedi. Umarım bu karardan pişman olmam. Siz nasıl veriyorsunuz ? Bir de su verme daha dedi. Çoğu kişi ek gıda ile suya başlıyor diye duymuştum. Ama 6 aydan önce suya gerek yok sen tadımlık vereceksin bunları anne sütü hala şu ihtiyacını karşılar dedi. Bilemedim açıkçası
Kendini üzersen sütün kesilir canım. Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor. Allah sağlıcakla kavuşturacak inşallah. Üzülüyoruz tabii ama bu günler geçecekHamdolsun bisey olmasan atlatin insallah Of Kuzum insallah ya cok aci cekiyor benim yavrum napcam bilmiyorum
Avokadoya bende bayılırım hamilelikte her gün yemiştim umarım benim minik adamlarda sever. Peki su vermeye başladın mı?+Biz kronolojik 6 ay olunca basladik. 3 gun kurali ile havuc kabak yogurt (karisim yok, patatesi pas gectim)
+Sonra gunde 2 ogun; biri yogurt digeri sebze ya da meyve puresi. Bu arada 3 gun sabah seftali - ikindiyogurt 3 gun sabah yogurt ikindide elma puresi yedik
+Bu hafta cumadan sonra 3 ogune cikacagiz meyve- sebze puresi ve yogurt. Yeni verdigim besini karistirmiyorum ilk 2 gun. Muhtelelen bu asamada 3 gun kuraliyla patates muz avokado ekleriz. (Avokado pas gecilmemeli esansiyel yaglarca cok zengin)
+Haftaya sabah ilk yumurta sarisini tadariz, oglen sebze puresi, ikindi meyveli yogurt.
sonraki ay kiyma ve tahillar irmik vb aramiza katilacak.
Kesilmeye basladi farkediyorum ama yapacak biseyim kalmadi kuzumKendini üzersen sütün kesilir canım. Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor. Allah sağlıcakla kavuşturacak inşallah. Üzülüyoruz tabii ama bu günler geçecek
Evet teklif ediyorum. Sulugu pek beceremediler ama biberonla biraz iciyorlarAvokadoya bende bayılırım hamilelikte her gün yemiştim umarım benim minik adamlarda sever. Peki su vermeye başladın mı?
Lutfen solgar brewers yeast tablet alir misiniz gunde 3 kez 2 tablet. Ise yarayacaktir, bebekler sutu sindirirken rahat ediyor. Uzulmeyin gececek.Kesilmeye basladi farkediyorum ama yapacak biseyim kalmadi kuzum
Sebzeye ek olarak semiz otu verdim buharda hasladim ezdim yağ ekledim 3 gün güzel yediler maşallah+Biz kronolojik 6 ay olunca basladik. 3 gun kurali ile havuc kabak yogurt (karisim yok, patatesi pas gectim)
+Sonra gunde 2 ogun; biri yogurt digeri sebze ya da meyve puresi. Bu arada 3 gun sabah seftali - ikindiyogurt 3 gun sabah yogurt ikindide elma puresi yedik
+Bu hafta cumadan sonra 3 ogune cikacagiz meyve- sebze puresi ve yogurt. Yeni verdigim besini karistirmiyorum ilk 2 gun. Muhtelelen bu asamada 3 gun kuraliyla patates muz avokado ekleriz. (Avokado pas gecilmemeli esansiyel yaglarca cok zengin)
+Haftaya sabah ilk yumurta sarisini tadariz, oglen sebze puresi, ikindi meyveli yogurt.
sonraki ay kiyma ve tahillar irmik vb aramiza katilacak.
Ben verdim canım su ek gıda sonrasında kızım sevdi ama oğlum sevmedi zorlamıyorum emiyorlar mama da alıyorlar su yeterlidir bence.sebzeleri buharda pişirip çatal ile eziyorum ben ilk günden beri pütürlü alışsınlar deniliyor sonrasında zorlanmasinlar diye ama bende blender yapmamak için zor tutuyorum kendimi rahat yesinler diye yoğurdu nasıl kolay yiyorlar sebzede öyle olsa diyorum ama yapamıyorumSelam kızlar bayadır bakamıyorum buraya, oğlanlar emekliyor ve herşey sanki daha yorucu hale geldi. Asla durmak istemiyorlar. Durdurunca kızıyorlar. Oyun alanının çevresine çit aldım çıkamayınca daha çok kızıyorlar. Bir tanesi dönerek gidiyor her yere kafasını çarpıyor saga sola 1 dakika bırakamıyorum. Farkindaliklari arttıkça herşey zorlaştı benim için sanki. Inşallah biraz sakinlesirler. Dün kontrolümüz vardı iksiide 700 gram almış, 2 cm uzamış. Güzel dedi doktor gelişimlerine. Hâlâ günde 1 kere mama vermeye devam ediyorum. Sütüm artık baya zorlanıyor sanki 180 ml içiyor ikiside.
Ek gıda listemizi aldik. Beş buçuk aylık başlamış olacağız. 3 gün havuç , 3 gün patates, 3 gun yeşil kabak sonra bu üçünden karışım yapacağız. Sonrada yoğurt eklenecek. Şimdilik bu şekilde. Doktor daha küçük oldukları için blend et dedi. Umarım bu karardan pişman olmam. Siz nasıl veriyorsunuz ? Bir de su verme daha dedi. Çoğu kişi ek gıda ile suya başlıyor diye duymuştum. Ama 6 aydan önce suya gerek yok sen tadımlık vereceksin bunları anne sütü hala şu ihtiyacını karşılar dedi. Bilemedim açıkçası
Ben zeytinyagi ile ezerdim herhalde, dogrusu yok bebekler sevsin yeter...Sebzeye ek olarak semiz otu verdim buharda hasladim ezdim yağ ekledim 3 gün güzel yediler maşallahyoğurt veriyorum bir öğün bugün yumurta başladım bir yumurta sarısını ikiye böldüm çok kuru olmasın diye az sütüm ile sıvılaştırdim doğru mu yaptım bilmiyorum avakodo aldım vereyim diye olgun değildi beklettim bir iki gün sonra kestim içi kararmış attım çöpe. Yumurta 3 gün bitsin meyve başlayacağım inşallah